Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
Jó játék ez a GTA 4, bár idegesítő ahogy részegen viszem haza a Roman-t és jönnek utánnam...Így is alig tudok menni benyomva még ők is rátesznek egy lapáttal.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
30z.Samu #24237 üzenetére
Hát tényleg azt kéne, jól tarkónvágni őket.
#24252: Az enyémis jól teszi a dolgát hála az égnek de remélem hamar 3 ledet kapok és akkor hátha hdmi-s boxot kapok vissza ha jófejek az MS nél
Szerintem itt csak nekem van olyan gépem amiben nincs hdmi port
Minden hdmi port nélküli box zephyr lapos? -
Mr.Grincs
veterán
Jó buli ez a lips??? Érdemes beszerezni? 2 mikrofon gondolom valami dvd amin vannak nóták...kb , vagy pontosan hány db van rajta, milyen stílus stb stb. Ami a pc-men van muzsika abból is tud csemegézni vagy kizárólag ami a liveon van??
-
Mr.Grincs
veterán
ToBeY: Hát nemtudom mi fog belőle kisülni de ha valóban kicsinyítenek az alakatrészeken akkor azt nem ebben az évben fogják piacra dobni legalábbis nem májusban.
Zsocy: A macbook air az tudom, hogy nem szar. De Volt ugye a vastag ps2 vékony ps2, vastag psp és a vékonyabb psp azokkal is vltak gondok de már nem nagyon emlékszem mik.
-
Mr.Grincs
veterán
Slim xbox 360 ról lehet tudni valami pontosabb infót azon kívül hogy egyszer csak lesz?
Általában ami vékonyabb az xarabb is. Ha itt nem tudták megoldani jól a hűtést akkor ott is érdekes dolgok lesznek -
Mr.Grincs
veterán
-
Mr.Grincs
veterán
Létezik snow boardos játék boxra? Hugom azzal zsibbaszt hogy szerezzek neki olyat mert ő azzal akar játszani, idági a viva pinata volt nálla a best
Nemtudom honnan találta ki de veri az asztalt hogy kell neki olyan
-
Mr.Grincs
veterán
Játszott már valaki a Quake Wars: Enemy Territory val? Én a demót leszedtem de abból nem sok derül ki sajnos grafikára szép. Élményre meg nem derül ki nagyon izigs dolog.
-
Mr.Grincs
veterán
Ma föladta postán a srác az aksitartót, ami fölössé vált számára. Írta hogy neki azért nem kell mert 4 db wifi joya van
play c charge kittel
Biztos kettessével nulláza le őket. Nem kért érte semmi sem. Amúgy telejesen új az akksitartó.
-
Mr.Grincs
veterán
A GTA 4 be van az az archi hogy helikopterrel kell a hidak alatt menni. 12-t kel megcsinálni vagy 13 at és van hátra kb 4 vagy 5 és már nincs több híd....a közúti hidag alatt meg nem nagyon akarja az igazságot pedig nem meghyek neki semminek..
Ezek szerint más helikopterrel kell átmenni alatta? -
Mr.Grincs
veterán
MOH Airborne kipörgetve közepes szinten
Nem izzadtam vért, de volt egy pár izzasztó helyzet
főleg a vége elég szopatós amikor az ólomkatonák jönnek a gépágyúval + rajtuk jó vastag páncél és egy fejlöveés sem küldi át őket a túlvilágra hanem legalább 3 kell nekik vagy több
Mindenkinek ajánlani tudomcsak Nem csak tanulójátéknak érdemes megvenni. Aki szereti a világháborús játékokat annak ez kötelező.
Közben tolom a gta 4 et is rendületlenül.
-
Mr.Grincs
veterán
A taxi küldetéseket vagy rendőr vagy az egyéb mellékküldetéseket hogyan tudom előhívni vagy elkezdeni? 27% nál járok most per pill.
-
Mr.Grincs
veterán
Az volt az első amit ellenőriztem, mármint az elemek. Szerintem az a mondás lépett életbe, hogy ami elromolhat az el is romlik
Hát ez behalt rendesen. De szereztem egyet debrecenből ingyér
Egy srác feljánlotta hogy neki nem köll és ingyé elküldi. Szóval mostmár meg vagyok nyugodva, vagyis majd akko rha itt lesz a kezemben az akkistartó.
-
Mr.Grincs
veterán
Nah emberek az miért van hogy van az egyik vezetéknélküli joyám és nem megy a saját akksitartójával nem kapcsol be, de ha átrakom a másikról az akksitartót elemmel együtt akkor meg megy. Gyári meg minden elem is van benne fel is van töltve és jól van berakva
Olyan mintha nem zárna az áramkör. Idáig az volt a furcsa hogy nehezebben kapcsolt be.
Mostmeg nem kapcsol be arról az akksitartóról. Csak a másikéról.
Akksitartót azt csak joyyal lehet együtt venni? Play Charge kit az meg húzós mutatvány. -
Mr.Grincs
veterán
Ez úgy működik, hogy a franc se tudja. Én is ugyanilyen lelkesen lestem az én boxomat hogy merre jár és ugyanilyen süketelést írt ki nekem is. Szóval azzal ne is foglalkozz. Meg olyat is írt hogy visszaküldve a feladónak. Szóval kész poén az egész. Az a lényeg akkor van az MS szervízbe amikor küldenek egy emailt hogy az ön xbox 360 konzola megérkezett. És ha készvan akkor is küldenek egy emailt, hogy az ön szájbakúrt konzolja elkészült és 7 vagy 8 napon belül visszaérkezik önhöz
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Fusion01 #23750 üzenetére
Az már duda
boxból a sok soha nem elég
Más: Ha már annyira témánál vagyunk, akkor én is idén töltöm a 21. életévem méghozzá március 15.énXD És "A" korlátlanra rakom le jogsit. De szerintem már jövő hónapban elkezdem kreszt addig meg betöltöm a 21. et és mehet a dolog....KOPPGÁZ
A "B" az már megvan 2005 óta hála az égnek szóval azzal meg nem kell pöcsölnöm.
Van egy mondás ha van kocsid lesz csajodKép is van hozzá de szerintem ismeritek
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Peat;) #23725 üzenetére
Hát úgyértem fokozatmentesen pörög fel a venti, ahogy igénybe van véve a proci és a gpu. Nem állandó a fordulata.
A dvd olvasót én csak akkor hallom, amikor felmásolok a vinyóra valamit, vagy berakom a gémet egy pillanatra ellenőrzi hogy van e benne és játék közben nem is megy. De amíg nem volt akkor tényleg elég hangos volt. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
tiv83us #23715 üzenetére
Még nem hallottam olyat aki direkt 3 ledre akarja megsütni a boxát
De ezek tényleg lehetségesek hogy betekerem valami rongyba és akkor annyi neki?
vagy akár nylon fóliába is lehet csomagolnivagy alufóliába
Nincs valami számláló belül ami a légtömeg mennyiségét méri? Amit később lekérnek elemeznek meg hasonló...
Mert ha hajszárítózzák a boxot akkor besárgul a műanyag és az egyértelmű lebukás lehet.
valakinek tapasztalat? -
Mr.Grincs
veterán
Énsem próbáltam még ezt a dolgot. De elsőre szerintem tutti nem lenne 3 ledes. csak a túlmelegedés miatt kikapcsolna. ha nekem is gajra megy én is veszek egy arcade packot és átpakolom a cumókat róla
HDD dvd előlap. De a fehér sem annyira borzalmas.
Nekem 2006 novemberi, tehát nincs is hdmi portjaés azok úgytudom, hogy labilisabbak.
-
Mr.Grincs
veterán
Egészen belemerültem már ebbe a GTA 4 be és egyre jobban tetszik, az igaz hogy néha kicsit jobban pörög a venti de nem vészes annyira. Számítok a 3 ledre a közeljövőben, napi 3 órát nyomatom kb.
+ a MOHA
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
(Kolombusz) #23681 üzenetére
100 ból esetleg lehet jogsizni aki elsőre átmegy mindenből
De szerintem előbb lenne elverve az a pénz amit kap a boxért
ha van akkor lehet szórni és az önmegtartóztatás a legnehezebb
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
JamesHolden #23667 üzenetére
Hát az biztos hogy nevetséges. Amúgy ezt a vincsit így lehet kapni mindnehol ilyen átmásoló kábellel? Mennyi a reális ára ennek a csomagnak per pill?
-
Mr.Grincs
veterán
Ma voltam az arena plazai electro worldben, láttam 42,900 Ft ért 120as hdd csomagot és volt hozzá valami kábel azt nem tudom milyen pontosan de gyanítom az amivel át lehet gányolni a 20as ról a cuccokat. Esetleg valakinek valami infó róla, hogy az e vagy sem?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
(Kolombusz) #23574 üzenetére
Az MGS4 az nem úgy volt hogy mégis kijön majd boxra? vagy rosszul tudom?
heihachi: Köszi az infót igyekszem csinálni a küldetéseket. Most a háztetőn ugrálok kergetek valami formát, de mindig bezuhanok a sikátorba bakter
100% on hogy lehet az életem, mert eszek valami szemetet akkor csak felet kapok mindig. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
(Kolombusz) #23568 üzenetére
Hoppá valaki átpártol a másik csapatba támogatni sonyt?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
(Kolombusz) #23565 üzenetére
Köszi remélem hamar eljön az a küldetés. Csak azt nemértem a papíros térképen miértnem ábárzolják...
Elmentem egy internetkávézóba önerőből és ott néztem meg hátha megtalálom de ottsem
-
Mr.Grincs
veterán
A GTA 4 ben hol van lőszerbolt vagy valami fegyverboltféleség? Volt egy stukkerem egy halom tölténnyel amit kaptam egy küldetés után, de elkaptak a majom rendőrök és elvették.
Most van egy pisztolyom szintén de abba csak 15 golyó van az meg nem elég a világmegáltáshoz semTérképen nincs AMMU NATION
Valami ötlet?
-
Mr.Grincs
veterán
Kezdek belemerülni a GTA 4 be és meg kell hagyni jó, de több mindenre gondoltam, hogy szabad lesz a játékba
helikoptert hol találok?
-
Mr.Grincs
veterán
Megtaláltam a papírt.... Genius SW - HF5.1 5000
-
Mr.Grincs
veterán
Csodálkozom egy kicsit hogy nem az EA csinálja, bár biztos jó lesz hogy a codemasters csinálja a GRID is egész használható lett.
Van nekem pc hez Genius 5.1 home teater aza fa doboz a típusszámát nemtudom de gondolom értitek melyikről beszélek.
Azt akarom most rákókányolni a tvhez. van minden kábelem csak hely nincs ahova dugjam
Szabadon van 2 db scart 2 db hdmi, 1 vga bemenet de azok kilőve. HD av kábellel megy a box nekem. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Coyote2000 #23396 üzenetére
Hát igen én is így vagyok vele hogy túlszárnyal pár játékot. Páran lefikázták hogy nem annyira nagy durranás, de szerintem meg pont, hogy az
Bár nagyon hiányolom belőle azt ami volt a San Andreasban az utasszállító repülőgépet.
Ugye azt a szepterber 11.ei red bull air race miatt hagyták ki. SajnosÍgy csak helikopter van benne.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
(Kolombusz) #23394 üzenetére
Oks akkor úgyhagyom
Majd nekiülök rendesen is játszani
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Prof01 #23390 üzenetére
Nem, mert neki nem volt már meg. Így egy másik formától aki ma hajnalba hirdette meg. De nagyon megérte
főleg 7K ért
Felraktam vinyóra egyből ne kopjon az olvasófej
Mekkora felbontásban játszam? Mert most 720p be van állítva és így is lenyűgöző a látvány. 1080i be mehet vagy nem változik tőle semmi?
Elsőre nehézkesen ment/megy az irányítás de már kezdek beleszokni. Tetszenek a törések az autók, némelikegyből ráismerni: corvette, hummer, range rover stb.
tetszik ahogy kirepül az ablakon az uborkaEgy páran kiszálltak keménykedni mert nekikmentem az autóval de egy gyors előre majd hátramenettel orvosoltam a kérdést
3 csillagos körözéssel már elég igalmas kereketoldaniSzerintem jó játék. Csak ajánlani tudom. Még inkább csak őrültködök, de már egy kit ide vidd oda menjél küldetést megcsináltam. Jobban leköt a zúzás
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
(Kolombusz) #23301 üzenetére
Mekkora mázlista vagy hallode
Én csak kérdőívet kaptam
De viszont driveot cseréltek a vasamba meg szerintem alaplapot is de erről miért nem írnak semmit hogy mit cseréltek ki azt nemtudom
MÁS: Vettem GTA 4et 7K ért szerintem megérte
GAMER 365-n talátam és karcmentes nem teccés miatt volt eladó.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
(Kolombusz) #23286 üzenetére
Az enyém sem mai csirke 2006 11. 13. és számítok rá megint, hogy bedobja az unalmast
Végülis még van rá idő mert 2009 dec 15 ig garis 3 ledre.
-
Mr.Grincs
veterán
Jócucc lehet ez a lips
Én is beszerzem majd talán nyár fele addig még olcsóbb is lehet. Bulikra szerintem pont ideális, mondjuk ha délutántól másnap reggel hétig énekelgetnek vele egy bulin az szerintem egyenlő a 3leddel
Bár nemtudom mennyire viseli meg ilyen téren a vasat.
-
Mr.Grincs
veterán
Szerintetek adnak ki új Medal of Honor részt ebben az évben?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
(Kolombusz) #23254 üzenetére
Velem pont rákurtak
Mert nem vettem seemmi mást
Kasza08: Arra gondoltam amúgy nem az akciókra.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Kasza08 #23251 üzenetére
Bakter
Nemértem igazából ezt a konzoljáték dolgot. Most volt az Auchanba meg van is még 8.áig ez az akció hogy féláron van az xbox 360 játék konkrétan 3490 Ft. Ugye amiből én is vettem. (MOH AIRBORNE) Akkor nekik ezen mennyi hasznuk van így is hogy 3490 ft ért adják mert buktával a hülye sem adná el szerintem. Mennyiért szerezheti be? 2000ft /db áron?
Nekünk vásárlóknak ez nagyon jó ár így is hogy feleannyiba van. -
Mr.Grincs
veterán
Várható mostanában, hogy csökentik a játékoknak az árait?
-
Mr.Grincs
veterán
Valaki vett még rajtam kívül akciós játékot az auchanba? Még 8.áig lehet venni, ha van még
-
Mr.Grincs
veterán
Ezt melik hozzászólásra írtad konkrétan?
A fable 2 új 7k ért arra? Vagy GTA 4 re?OddMan: Végülis annyira nem zavaró mert rányokok egy okét aztán megy tovább a menet.
Egyre jobban élvezem a játék egyébként. Lehet hogy csak egy átlagos hábosrús de szerint jól megvan csinálva, Nem méregdrága viszont élvezetes, és más az irányítás mint a COD 3 nak, de meg lehet szokni.zsocy: Okés szétnézek ott is.
JamesHolden: Érdekes a cikk, de lehet benne valami fantázia.
-
Mr.Grincs
veterán
Az miért van hogy játszok a medal of honor airbornenal megyek egy lövészárokba elmegyek egy betonbunker mellett szorosan a falnál és mintha ragasztóba léptem volna beragadok
nem tudok eljönni. Forogoni ,gugolni, lőni, gránátátot dobni tudok,de nemtudok onnan eljönni.... Ez bug? Vagy mi lehet?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
JamesHolden #23090 üzenetére
Köszi, csak azal van a baj, hogy írok és nem is írnak vissza
Meg olyan hogy már rég elpasszolták, de fentvan. Jatekaim.hu-n én is keresek ezerrel.
-
Mr.Grincs
veterán
Mire jó ez a régiózár? Miért nem régiófüggetlen minden játék?
Sokkal egyszerűbb lenne a rendelés is.
Sehol nem találok jóáron GTA 4 et
Még az lesz hogy méregből bemegyek egy MM-be vagy Saturnba és jól megveszem ott
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Lamair #22975 üzenetére
Épp ezt akartam írni. Tegnap elmentem én is a Savoya parkba nagy akciból, csak néhány játék volt 3490 Ft ért Carbon, Airborne, Most Wanted meg valami king kong féle, meg volt még valami ratyi. Ezek közül megvettem 3490 Ft ért a Medal of HonorAirborne-t mert az volt a leghasználhatóbb.
De én is felszívtam a vizet hogy ekkore kamut leírni hogy 31 cím. Jah megnéztem hogy ott mennyi a GTA 4 16990 majd rosszul lettem. -
Mr.Grincs
veterán
Tud valaki GTA 4 special editiont olcsón?? (xbox 360)
-
Mr.Grincs
veterán
B.U.É.K. 3-led mentes évet
És sok-sok játékot kívánok....
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Prof01 #22852 üzenetére
Köszi
Mindenkinek szól: Aki kapott mostanság Auchanos újságot, konkrétan Budaörsiről van szó. Január 2-től 7. ig 3490 ft XBOX 360 játékok 31 cím és a Medal of Honor Airborne volt kint példának. Annyiért szerintem az is simán megéri, de szét kell nézni ott feltétlenül, aki tud menjen el
Remélem olyanok lesznek hogy GOW vagy hasonlók.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Ticsike #22702 üzenetére
Igazából ilyenre fájna a fogam de csak PS3 verziósat találtam. Létezik belőle boxos is?
Esetleg tudnál egy linket adni?tiv83us: Szerintem az összes része jól sikerült ezért nagy FAN vagyok
GyuZa:_ak_: Én a PC-s verziót is be szeretném szerválni eredetiben ha majd lesz egy jobb VGA kártyám. Mert a mostanival szerintem nem menne valami tökéletesen. ( Ati Sapphire X1950 Pro 512 PCIE, de a vas mögötte megvan és az jó)
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- ZIDOO médialejátszók
- Kikristályosodik a Razr 60
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Xbox Ultimate előfizetések
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest