Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Def26
félisten
válasz
medvegy #6036 üzenetére
Nekem routerem van.
Multkor a box az istenért sem akart felmenni a Live -ra, ekkor kihúztam a router 1 -es csatlakozó helyéből a kábelt és átdugtam a 3-asba, ezután tökéletesen működött. Érdekes dolgok ezek, mert előtte nem volt semmi gond.
Szvsz ezek a kis apró idegesítő hibák azért is lehetnek, mert nincs abszolute Live támogatás Magyarországon, gondolom ahol van Live ott Live szerver is ami megkönnyíti a játékosok életét...
Ha viszont így van az szívás, mert minnél többen leszünk Live -on magyarországon annál "szarabb" lesz a Live minősége, addig amíg nincs egy Live szerver..?
Namost ezt jól megasszontam -
Def26
félisten
válasz
#20584850 #6041 üzenetére
xfps a neve: google találatok. kb. 18k.
-
Def26
félisten
Srácok az miért van, hogy a PGR4 -ben ha Live -on akarok játszani alig talál játékot? Mindig valami hibaüzenetet ír ki mint pl.:"Nem sikerült minden játékossal kapcsolatot teremteni"... Ilyen szar lenne a Live? Vagy talán kevés neki a Chello 1.5Mbit?
-
Def26
félisten
Nem néznél nekem egy Live tesztet? Nekem a NAT-nál akad meg, de kb. 3-4 órája ment rendesen.
Chello netem van egy Asus Routerral megosztva, és fingom sincs ilyenkor mivan. Nem piszkáltam bele semmibe...
Épp mikor lenne egy kis időm játszani pont akkor van valami gebasz...
-
Def26
félisten
Srácok nálatok megy a Live?
Engem folyton ledob... (nem flashelt a gépem)
Aktív témák
- Mobil flották
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Energiaital topic
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- PlayStation 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest