Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
eddie17 #26317 üzenetére
Szóval. Feloldod az arhikat kapsz értük G-t--->abból vásárolsz témákat demókat,esetleg exclusive tartalmakat, full C kategóriás játékokat ami kb arra jó, hogy semmire vagy ha mégis akkor elüssed az időt
Nem olyankra gondoltam hogy GTA 4 meg GOW 2 stb.
A GTA 4 kiegészítőjét megtudod venni a G-k ért cserébe pontosabban 1600 at levonnak és akkor tudod letölteni, vagy ahogy írtam 6ezer ft ért megevszeed és kapsz egy kódot ami 1600 G-t ér és úgy szeded le.
spammer: Én a cuccokra a témákat meg képeket értettem. De jó is lenne ha lenne egy csómó G-m és vennék belőle kontrollert
-
Mr.Grincs
veterán
Hát tudsz exclusive tartalmat letölteni ezért a pontokért, háttereket, témákat, videókat, kiegészítőket, esetleg sok pontért full játékokat ami kb kidobott pénz mert átmenekíteni dvd re sajnos nem tudod. Pl a GTA 4 kiegészítőjét ami 6 guriga a boltban és ugyanilyen pontot kapsz 6 ezerért 1600 at és neked kell letölteni. Szóval hasznos az acsikat megcsinálni.
-
Mr.Grincs
veterán
Szerintetek nagy trauma, ha nem játszottam ezelőtt a Resident Evil többi részével? Mert most nézegetek videókat az 5 ről és nagyon megtetszett és tervezem a beszerzését.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
p_milan #26279 üzenetére
Hát engem igazából nem izgatott az idő amikor még nem vettem hosszabb utp kábelt a boxhoz hogy elérje a routert.... Óra van a számítógépemen is meg a 2 db telefonomon is, úgy saccra tudtam mindik mennyi az idő.
Ha bekapcsolod a dobozt akkor automatikusan beállítja az időt a liveról és pontos is. (ha be van dugva a lankábel a routerba, de ez gondolom egyértelmű volt) -
Mr.Grincs
veterán
Hirtelen arra gondoltam, hogy a meghajtóddal van valami. Mert ha szétkapsz egy dvd olvasót úgy istenesen mármint a motor részét ami forgatja a dvd-t abba kis golyók vannak és azok szoktak érdekes hangot adni amikor beteszel vagy kiveszel egy lemezt. Ahogy hirtelen pelpörgeti majd leállítja. Az csak csapágy funkciót tölt be, de különben nem idegesítő a hangja csak érdekes
Lassan ott fogunk tartani hogy a számítógépbe vagy konzolba nem csak csapágyat hanem turbófeltöltőt is fognak rakni
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
woodbear #26272 üzenetére
Igen 2 játék fér el rajta
Nekem a GTA 4 és a Fable 2 simán elfér és még van kb 400 mega a mentéseknek. Amúgy jó hogy tök halk meg gyors, meg kíméljük az olvasófej élettartamát, de a nagyobb vinyó már elengedhetetlen számom ra szóval már új HDD van tervbe véve. Vagy akkor előbbrehozom az új elite gép vásásrlását.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
szaba19 #26228 üzenetére
Én csak vinyóval együtt vennék boxot, ha a helyedben lennék. Amúgy ha Arcade packot veszel már akkor megbánod, hogy megvetted amikor kifizetted és ballagsz haza a cuccal. Egyrészt magába vinyó nélkül játék közben hangos, másrészt egyszer kell megvenni vinyóval utánna egy jódarabig nem kell semmit sem venni hozzá csak játékot. És a Pro packhoz még HD AV kábel is van. Az arcade packba az sincs sajna
-
Mr.Grincs
veterán
FABLE2 Spoiler
Megvettem a kastélyt. Becuccoltam a nejemmel meg a kölkömmel de beütött a fehér hó mert megtámadták a kócerájt lemntem aprítania népet de megölték a feleségem....aki nagyon szép volt. Aki egyébként prosti volt
Mert az nézett ki valahogy a leghasználhatóbban
Nem lehet valahogy feltámasztani vagy valamit tenni neki mert nagyon sajnálom igazából. A kölkömet meg az állam neveli tovább. Lemente, a kriptába szétnézni de a hülye golyó kifogott rajtam amit lövöldözni kell hogy kinyíljon az ajtó. Olyan hajmeresztő küldtések vannak, hogy kihullik a hajam tőle. Nem mintha sok lenne...... -
Mr.Grincs
veterán
FABLE II - SPOILER WARNING
A Fable 2 nek úgy van vége ha kinyírtam Lucient? (mert azt már kinyírtam és akkor választani lehetett, a három kártya közül. Én a szerelmet választottam...Visszakaptam a kutyámat
[ Módosította: tiv83us ]
-
Mr.Grincs
veterán
Mikor lesz Magyaroszágon elérhető normálisan a LIVE? Vagy ilyet nem illik megkérdezni?
-
Mr.Grincs
veterán
Gyáhheeee....Ismét megicsnáltam az időátállítós pénzkeresést
Most kb 1,millió 2ezer aranyat sikerült kapnom , hogy az előző körben megvetem egy csomó házat és kiadtam. G-t viszont nem kaptam érte sajna. Nem csak eyszer lehet eljátszani -
Mr.Grincs
veterán
Okés köszi a tippet
Az a baj hogy nem vagyok most valami népszerű a falubeliek körében mert 100%osra toltam fel a lakbért egy jópár háznél. De már a kúttal szembeni kocsmát megvettem. Jó nagy falat volt, azon kívül már majdnem midnen házat megvettem, de a sok kis utcában rengeteg van még amit nem sikerült még.
-
Mr.Grincs
veterán
Okés köszi a segítséget.
És még van az hogy áldozzak a fény templomának...Adományoztam egy csomó aranyat és akkor jön az hogy majd a különleges napon is még több pénzt kell adnom..De honnan tudom meliyk az a nap?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
tiv83us #26027 üzenetére
Sajnos nálunk csak én boxozok
Még az asszony sem akar. Hugomra néha rátör, hogy pinatazni akar, vagy észnélkül pusztítani a GTA4 ben kb 15 percig utánna föladja, de semmi több sajna....
Erre valaki?: A fable 2 ben érdemes megvenni a boltokat? Fog az termelni pénzt vagy valamit? Mert a házakat kli tudom adni és abból dől a dudva rendesen +25% al megemelem a lakbért és akkor mindig úgy adom ki. Érdemes magasabbra állítani a lakbért? Nem fognak elmenni a lakók?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
tiv83us #26007 üzenetére
Köszönöm
Amúgy neked elite géped van, minek mellé még egy gép?
Vagy behalt a másik vagy csak szimplán jól néz ki és azért veszed meg?
Kár hogy nem adják ki a boxot több színben és árnyalatban. Mondjuk ilyen lime zöld színben, vagy narancssárga színben, vagy kék színben. Vagy gyöngyház vagy metál fényezéssel, mintha autót vennélMás: A fable 2 ben érdemes megvenni a boltokat? Fog az termelni pénzt vagy valamit? Mert a házakat kli tudom adni és abból dől a dudva rendesen +25% al megemelem a lakbért és akkor mindig úgy adom ki. Érdemes magasabbra állítani a lakbért? Nem fognak elmenni a lakók?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
30z.Samu #25981 üzenetére
Igazából azt mondom, hogy költeni nem költenék már rá szívesen mert gari után általában csőstől jön a baj. Egy drive sem olcsó meg egy 3 led megszögelése sem, vagy lap csere vagy ilyesmi. Inkább eladom garival és beugrok egy másikba újabb 3 évvel természetesen NO WAREZ módszerrel.
-
Mr.Grincs
veterán
Szerintetek mennyire érdemes megtartani a boxom a gari lejárta után? Mert a terv az hogy őjat veszek decemberben amikor lejár a gari 15.én Elitet néztem ki és költeni már nem nagyon akarok a mostani ra behal...Mitgondoltok?
-
Mr.Grincs
veterán
Megcsináltam! Elv ettem egy cigánylányt a cigánytáborból. Azt feláldoztam de előtte még volt egy szerelmeskedés és abból lett egy gyerek és amikor meghalt a feleségem akkor elvitte az ÁVÓ a gyerekem
Most van egy másik cigánylány feleségem de az nem akarja az igazságot
Sajna. Lehet az a baj hogy ugyanabba a házba vittem vissza ahol az előzővel laktam.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Siffredi #25948 üzenetére
Most lesz a születésnapom 15.én akkor lehet kapok némi pénzmagot és akkor lehet jut pár havi livera is....
MÁS: Összeszedtem a 2000pontot hogy gonosz legyek de most azt mondja a forma aki a keréknél áll hogy szerezzek egy igazán gonosz áldozattot. Azt honnan szerezzek és honnan tudom hogy igazán gonosz? Ez számomra érthetetlen. (Fable 2)
-
Mr.Grincs
veterán
Azokat meg honnan szerezzek? Amúgy megcsináltam a 2000 pontot és most valamai nagyon sötét embert kell vinnem éjfélre hogy akkor végezzem ki. Mert csak akkor leszek igazán tökös varázsló.. De kit és honnan vigyek oda?? Elég egyszer mezei ember is a piacról?
Siffredi: Sajan nincsen live előfizetésem...De nagyon szeretnék mert nekem is sok acsim van amit ki kéne prögetnem még. (azért nincsen még live előfizum mert nem jutott rá még keret sajna)
-
Mr.Grincs
veterán
Megbolodnulok mire összegyűlik a 2000 pontom a nyársalásokból....
-
Mr.Grincs
veterán
Hogyan tudom a Fable 2 ben odacsalni az embereket a templomba ahol van a balszerencsekerék? (ahol jól meg kell őket szivatni) Kint vagyok a faluban a kovácsműhelynél de nem eneged senkit, vagyis nemtudom hogyan kell őket odacsalni...Előre is köszi a segítséget.
-
Mr.Grincs
veterán
Fejlemények vannak: A csávó megkapta a csomagot én még nem kaptam meg a pénzt...AZt mondta a gyerek hogy megnézi holnap a bankot hogy mi a pöcs van.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Mr.Grincs #25728 üzenetére
Beszéltem a békéscsabai postával, ők nem tudják megnézni mert sima levélként adtam föl és azt mondja hát bizony előfoprdulhat hogy elveszhet, meg hogy nem ért oda. 6 nap alatt? Süketeltek ezerrel hogy szolnokra küldik meg pestre küldik a leveleket és onnan ide oda amoda. És kérdezte hogy miért nem ajánlva adtam föl, erre mondom, hogy hát volt olyan hogy hamarabb ért oda a cucc amit simán küldtem mint ajánlott levélként...
Ma elvileg meg kéne kapnia, de lóvém még az ablakban. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
p_milan #25706 üzenetére
Háát hogy is mondjam, teccik, de kell a pénz. Később még be tudom szerezni. De még játszok vele.
No.01: Még nem kaptam meg, de váltig állítja hogy átutalta a pénzt. Mutatott valami átutalásos papírt ami tök homályso és egy tollvonás nem vehető ki belőle.
Az lesz hogy lemegyek békéscsabára és lefejelem az illetőt. Címet tudom, képet láttam, mostmár csak beülök az autó ba letépek és meglepem, és akkor magyarázhat. Nem hiszem el hogy péntek óta az én csomagom sem ért oda hozzá. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
eddie17 #25659 üzenetére
Az biztos. Azért azt gondoltam le fogok ragadni a gownál de nem nagyon tudtam értékelni. Szép a grafika me a játékélményis elmegy de nagyon szopatósak a küldetések. Azért beleövök 500golyót a hülye fejébe a RAAM szörnynek amikor nincsenek körülötte a denevérek és meg sem kottyan neki az azért idegtépő...
-
Mr.Grincs
veterán
Gears of War eladó 3500 Ft ért. Hibátlan, karcmentes állapotban. Classic verzió.
Érdeklődni itt vagy, az elérhetőségeimnél teheted meg.eddie17 PÜ ment...
-
-
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
eddie17 #25514 üzenetére
Válaszoltam....
GOW nál az 5. fejezetnél gondolom a végén járok szerintem mert van egy RAAM ami ki kell csinálnom a vonaton.... de sehogy nem tudom hogy rohadjon meg... Néztem videjót, ott snipert és nyilat használnak abból nekem csak sniper van...Meg a láncfűrészes darabolóm, ami nem sokat segít. Vagy 60szor haltam meg:
Valami tipp?
Mentést nem lehet visszatölteni régebbire szóval sok választásom nincsen. Előre is köszi... -
-
Mr.Grincs
veterán
Nem 100% még hogy átkúrtak a palánkon de sanszos....Szóval írt egy fókafej hogy kell neki az egyik játékom a Burnout Revenge, 3 K ért meg volt hirdetve. Írt hogy kell meg minden és csináljak neki képet stb stb el is küldtem neki 5 db képet, hogy nem classic meg hogy karcmentes.....Aztán írtam neki hogy itt a számom és hívjon fel beszéljük meg a részleteket. Nem hívott hanem emailben dumcsiztuk és így szám nem is volt amin utólérhetem de cím az van meg név is amiből akár ki is deríthető hogy kicsoda.
Szóval elküldtem és azt mondta, hogy tegnap lehet, de ma tutti átutalja a gempát. Megadtam neki az adatokat.... A pénz nem jött meg és lehet a két bank közötti huzavona. De kétlem.... De viszont írni sem írt, hogy köszi hogy feladtad pedig írtam neki 2 db emailt. Lehet nincs internetközelben.... Ja és 2 db emailcíme van egy freemailos és gmailes. Ettől már kezdetm furcsán nézni. Lehet tényleg nincs netközelben, és én gondolok egyből a hülyeségekre.....Max ha nem jön semmi reakció pár nap után bejelentem a jarod hogy ez történt.....Tudom hogy 2500 ft ért egy tollat sem fognak felemlni de hátha ismerős már a neve. Sokszor postáztam már ide oda meg oda ide és nem csak 20ezer ft alatti szajrét küldtem el, meg küldtek nekem. Jóhiszemű voltam -
Mr.Grincs
veterán
Vigyázzatok, mert a jatekaim.hu-n vannak csalók is, engem úgynézki most húztak csőbe egy játékkal.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
CosmoBacsika #25457 üzenetére
Hát akinek van gitárja annak szerintem is sokkal egyszerűbb a mutatvány
Van eladó 4 db 576 Konzol újságom 2008 május, június, július-augusztus, szeptember
1500Ft a 4db. A poszterek mindegyikbe benne vannak. GTA 4/marikart a májusiban
július augusztusiban ninja gaiden és MGS4, a szeptemberiben final fantasy 7 és soulcalibur 4, júniusiban GOW 2/ battlefield bad campany -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Fooler89 #25447 üzenetére
Szerintem itt közülünk nem nagyon szerelt le senki hűtőt. Én akartam anno de letettem a tervemről. De nézz szét az xmedia honlapján vagy a youtubeon nézz szét hogyan kell leberhelni az X vasakat. Macerás és garivesztéssel jár. Torx 10 és 8as kell a szétszereléshez plusz a box műanyag házáznak eltávolításáshoz egyéb szerszám.
Ez azért fain videó: [link]
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
taylorp #25445 üzenetére
Hát akkor szerencsés vagy
Nekem valahogy nincs nagy kedvem megtanulni gitárzoni.
Pedig a családban a szülők elég sok hangszeren tudnak legalább alap szinten játszani. Fater haknizott is kisdobos korábanÉs elég szép dudvát is összeszedett belőle. Neki volt dobja meg orgonája gitárja....
-
Mr.Grincs
veterán
Nézegettem videókat a GH ról, meg boltban is megnéztem. Kezdek elgondolkodni, hogy majd lehet beszerzek egy példányt. Igaz attól nem fogok megtanulni gitárzoni. De a hugomnak van gitárja
ő rendesen nyomatja is, de engem valahogy ez nemizgat
-
Mr.Grincs
veterán
Továbbvittem a gusztustlana szörnyes részt a GOW ban.....Nem volt egyszerű de most a denevérek zabálnak fel ha nem vigyázok
-
Mr.Grincs
veterán
Gears of Warhoz van valakinek ötlete, hogy hogyan lehet túlélni azt a 6 percet amíg az óra visszaszámol? Hiába megyek halkan akkor is betalál a vak szörny...Kicsit felment az agyamba a pumpa.....
-
-
Mr.Grincs
veterán
Tolom a GOW ot. Ott járok ahol egy bazi nagy szörny felnyársalta egy bazi nagy karddal az egyik katonát. Az a szörny nagyon hasonlít a kaptár 2 ből a " az ember szörnyre", legalábbis nekem az ugrott be elsőnek
A videók nagyon hosszúak sajna. A grafika elképesztő ahhoz képest, hogy nem épp tegnapi játék.
A videó után mutatják az egyik katonám aki éppen bekattan és elrohan az épületen belül és elkapja egy láncravert szürkéskék gusztustalanság. De csak az árnyékokból derül ki hogy tatár beefsteaket csinál belőle -
Mr.Grincs
veterán
válasz
eddie17 #25331 üzenetére
Hogyne érteném az endzsájnt
Elsőre kicsit bonyolult kezelni legalábbis nekem, de szerintem meg lehet szokni, ahogy a COD 3 után az Airbone-t is. Következőknek ezek a játékok vannak betrevzeve: Fable 2, COD World at War és ehhez annyi kérdésem lenne hogy ez ugye nem a COD 5? Hanem csak simán COD WAW...Mert ha az utóbbi akkor csomó helyen nem helyesen írják ki.
Úgytodm hogy simán WAW és az 5 majd egyszer csak lészen valamikor.... -
Mr.Grincs
veterán
Kipróbáltam a GOW ot
Nagyon tetszik. Annyi szent, hogy ez egy külön kategória. Hasonlóságot vélek felfedezni az unreal 3 játékból, grafikailag... Igaz az unreal az fps. Ha jólemlékszem akkor azt is az epic games csinálta...
Már kiszabadultam a börtönből. Most a második pályán vagyok, valami nagy oszlopnál, elhagytunk valami hadirokkant katonát meg krátert és most egy nagy téren valami oszlopnál vagyunk ahol a földből másznak elő a megzápult agyú uborkák....
-
Mr.Grincs
veterán
Megvettem 3500 kemény magyar forintért karcmentes állapotban a Gears Of Wart. Igaz hogy Classic edissön de azért elmegy. Este kipróbálom és akkor majd beszámolok a fejleményekről.
-
Mr.Grincs
veterán
Hát igen, ez amolyan alkalmi vétel volt. Ki lehet fogni jó cuccokat használtan termélszetesen, de azért néha megéri kockáztatni. Mellesleg egy zsír új is lehet hibás.
Nekem a következő boxom az tuti hogy "0" kmteres lesz. Már kinéztem az alanyt addig meg gyűjtök rá, hogy amikor az enyémnek lejár a garanciája, akkor csak átülök és PLAYEzzel meg majd lesz valami. Vagy még gari előtt eladom 1-2 hónappal, valamennyiért és akkor még egyszerűbb is adolog mert pénz van belőle, meg még gari is van rá és az jobb is a vevőnek.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Djuree #25283 üzenetére
taylorp:
A japán dolgok érdekelnek mint pl a sushi, vagy a maga japán, de a játékok annyira nem vonzanak sajnos
Meg gondolom a fogyasztók is mennyire örültek neki
Djuree: Még én sem vettem, de lehet egy próbát majd teszek csak úgy hogy milyen. De azért annyira nem tartom jónak magát az 576ot akkor sem volt annyira jó amikor volt konzol
része külön. Egy magazint sem érdemes egy évre előfizetni szerintem.. Sok fát kivágnak miatta
Inkább megnézem online ha lehetséges. És utánna rájövük hogy ezért kár lett volna pénzt kiadni -
Mr.Grincs
veterán
Tényleg megszűnt az 576 konzol magazin?
-
Mr.Grincs
veterán
Nem akarok beleszólni a vásárlási szokásaidba, de ezzel akkor én is így voltam hogy használtan még levegőt sem veszek. De a boxom amikor vettem, akkor használtan vettem annyiért, hogy annyiért nem tudtam otthagyni és még gari is volt rá 1,5 év.
nem bántam meg, hogy megvettem. Bedöglött az olvasója, kicseréltáék gariba. Ennyi.
[link]
[link]
Az überkonzoos honlapnál az xbox 360 csak a ps3 linkről érhető el, úgyhogy klikk a ps3 ra és onnan a box logora és onnantól tudod böngészni a dolgokat. Írtam már nekik, hogy nem megy a főoldalról a link de azóta is csinálják..Igaz hogy válaszoltak, hogy köszi..tudjuk -
Mr.Grincs
veterán
Szerintem még csak Arcade packos jasperes gépet tudsz venni.
Amúgy meg a multiknál nagyon ritka az, hogy olcsóbb lenne egy konzol, mint egy erre kihegyezett magánboltban pesten, vagy országszerte. Én a konzolboltos megoldásra szavaznék. Pár ezret meg tudsz spórolni. De dunc kolléga épp hirdeti a vasát, azért érdems azt is megnézni. -
Mr.Grincs
veterán
Viva Pinataval már tolta valaki úgy, hogy sok acsit szerzett meg belőle? Unalmamban és pénzhiűny miatt kénytelen vagyok ezzel játszani
-
Mr.Grincs
veterán
Szerintetek ahhoz hogy le tudja valaki tölteni a GTA 4 kiegésztő részét ahhoz kell az alap játék is? Vagy nem feltétel? Engem ebból a szempontból nem érint mert megvan a GTA 4.
Viszont 1600G-t nem adok ki érte most. Madj talán később.
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- ZIDOO médialejátszók
- Kikristályosodik a Razr 60
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest