Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Def26
félisten
Akit érdekel van egy eladó Burnout Paradise -om. Árat is lökjetek mellé pü. -ben.
-
Def26
félisten
válasz
woodbear #9162 üzenetére
Dehogynem, ezt ABU85 írta... ott van a 30-as hozzászólás.
-
-
Def26
félisten
Aki tud esetleg üres Xbox 360 zöld dvd tokot az szóljon, kéne vagy 10db.
-
Def26
félisten
válasz
Ticsike #9035 üzenetére
Én szerelmes még nem voltam játékba.
Igen csak dombornyomott kártyával tudsz fizetni neten, vagy igényelsz Internet kártyát valami banktól.
Ismerem én is a címet Adam akármi a neve.
Hát jah, kicsit drágák az eredeti játékok, de belefér bőven a keretbe havi 2 db eredeti játék, és ennyivel támogatjuk, hogy legyen MO. is Live!... -
Def26
félisten
válasz
Ticsike #9021 üzenetére
2 napja rendeltem a game.co.uk -ről a Prey címü játékot, ami használt. Kíváncsi vagyok, hogy milyen állapotú, mert ha nem agyon karcolt, akkor késöbb még rendelni fogok használt cuccokat.
Jah, meg most fizukor rendelek (2-3nap) egy GTA IV -et és egy Rainbow Six vegas 2 -őt.
-
Def26
félisten
Valaki pár napja keresett kitet az xbox 360 szétszedéséhez. Most találtam egy oldal ahol sok modding cuccal együtt ilyen kitet is lehet kapni, 10 euro az ára...
Bolt. -
Def26
félisten
Valaki fizetett már Live -on keresztül hitelkártyával?
Az a problémám, hogy a hitelkártyánál nem lehet országot választani, csak címet lehet írni. Tehát a regisztrált profilod országa fix a hitelkártyás fizetésnél, ahol a magyar címet, (Budaörs Ifjuság ut.... 2040) nem fogadja el.
Az mennyire lehet gond, ha a hitelkártya címre ugyanazt írom amit a regisztrációnál, és ugy próbálom meg használni? Ebből lehet vmi gebasz? Esetleg a Microsoft küld a címre egy értesítőt, hogy "Köszönjük a vásárlást" vagy megelégszik egy e-mail küldéssel? Egyáltalán tudok e így fizetni? (dombornyomott a kártya)
-
Def26
félisten
válasz
LordVader80 #8977 üzenetére
-
Def26
félisten
válasz
LordVader80 #8977 üzenetére
Nincs ilyen teszt, mert ez menet közben változik. Kijön egy játék PC -re ott az új hardverekre támaszkodnak és fejlesztenek, pl.: videókártyára, mert egyszerübb a nyers erőben gondolkodni amikor teljesítményre vágynak.
"majd megy nagy felbontáson és max. részletességgel az új dzsíforszon" kb. 80kXbox 360 -on meg arra törekednek egy új játéknál, hogy minél jobban kihasználják/optimalizálják a játékokat a fix harverhez. Tehát minden egyes megírt kóddal tapasztaltabbak leszenek a programozók, és a következő játékokban ezeket a tapasztalatokat felhasználják majd.
Pl.: amíg ma egy Bioshock olyan PC -n elfut mint ez: E6300, 2GB RAM HD 3850/9600GT, addig ugyanennek a játéknak a második része (nem tudom lesz e, ezt csak példának mondom) 2 év múlva már jóval erősebb PC -t igényel majd. Xbox 360 -on meg ugyanolyan szép lesz mert ott jobban optimalizálnak.
Nah, erre mondom én azt, hogy kb 2 év van még addig amíg a a PC -n van ez a hátrány... -
Def26
félisten
válasz
LordVader80 #8966 üzenetére
Szerintem egy Ilyen PC -vel lehetne összehasonlítani, Q9450 proci, HD 3870 X2, 2Gb RAM.
Erőben szerintem a Crysis kijövetele lesz a mérvadó, szvsz az lesz az a játék ami már nem lesz szebb Xbox 360 -on. Úgy gondolom, hogy kb még olyan 2 év van a masinában amíg szebb grafikával tudja pörgetni a játékokat mint egy izmos PC. -
Def26
félisten
Nem igazán. Próbáltam többet is, de szvsz ez a legolcsóbb. Vannak még Amerikai oldalak, ahol ugye dollárban vannak az árak pl. Amazon ott 10k -ra jönne ki egy GTA IV de ők nem szállítanak/postáznak magyarországra. Egy páran már rendeltek a playasia.com -ról is de ott meg figyelni kell a régió korlátos játékokra, viszont ők szállítanak hozzánk is. Asszem djuree rendelt tőlük Blue Dragont.
Még annyi, hogy az Amazon angol oldala sem enged magyarországra rendeli...
biztos Gyurcsány miatt...
-
Def26
félisten
válasz
Ticsike #8899 üzenetére
www.game.co.uk Itt most 39.99 font a játék, és ha előrendeled akkor kapsz ajándékba 500 Microsoft pontot is.
A fizetési/postázási lehetőségeknél kiválasztod az "(EU) Royal Mail - Eurpoe - 3 to 5 business days" lehetőséget ami hozzá is csap a termék árához 3 fontot. Igy megkapod a játékot 43 fontért ami mai valuta szerint ennyi. 43.00 GBP=13,949.66 HUF
Ezen az oldalon meg tudod nézni az aktuális valuta értékeket.Jah, és szállítanak Magyarországra...
-
Def26
félisten
Nem ide illik, de ha van valakinek egy eladó Guitar Hero 3 -a az szóljon, mert vevő vagyok rá. Persze eredeti érdekel.
-
Def26
félisten
válasz
30z.Samu #8872 üzenetére
2006 évi. Már láttam konzolboltokban is 45k -ért Prémiumot.
Itt van pl. egy, és akkor ez egy bolt... -
Def26
félisten
válasz
spammer #7802 üzenetére
Én igy vettem a Tescoban egy Premium gépet, 52k -ért. Ki volt rakva a vitrinbe egy bemutató darab 99k -ért, hátul meg volt egy "utolsó darab" 52k -ért
Kérdezem az eladót, hogy az mi?
Mondja, hogy az egy használt gép de nem eladó, (de az árcimke kint van rajta, + az átragasztott vonalkód). Mondom neki, hogy ok de én azt meg akarom venni, és ha ő nem adja akkor megyek és beírok a panasz könyvbe, nah erre duzzogva odaadta, de még azt kiszedtem belőle, hogy egy haverja jött volna érte.
Tisztára mint a Tesco könyvben...Van képed a hűtésről? Azon mit értesz, hogy kikapcsolt állapotban is megy a venti? Ez azt jelenti, hogy akor is van áram az Xbox 360 USB-jén?
-
Def26
félisten
Miért kapok olyan hibaüzenetet, hogy "This item is not available from your current location." ha egy demot akarok letölteni (The Club). Van egy Amerikai és egy Angol profilom is, és mindkettőben ugyanez a gond.
Ötlet...? -
Def26
félisten
Itt egy link ahol magyarul is le van írva a dolog. (hdd hack).
Azt tudja valaki, hogy hol lehet ilyen tipusú hdd-t kapni? Western Digital BEVS series -
Def26
félisten
Srácok, próbálta már valaki szétkapni a HDD-t? Olyan vinyó van benne ami pl.: a laptopokba való?
-
Def26
félisten
válasz
eddie17 #7063 üzenetére
Milyen kék-fehér? Elektroworld?
Ilyenkor tavasszal szokott kijönni 1-2 újdonság az LCD/Plazma TV -ékből, érdemes elmenni rendszeresen nagyobb üzletekbe (pl.: Auchan), mert hihetetlen módon lecsapják a "régi" TV-k árait.
Tavaly nem volt szerencsém, de pl. haverom vett ott egy 82CM-es LG-t 70k-ért. Idén kicsit többet mocorgok hyperekbe, hátha kifogok én is ilyet. -
Def26
félisten
válasz
spammer #7059 üzenetére
Amíg a garancia tart addig ingyen megy minden. De csak az elsőnél létezik olyan, hogy csak úgy kiküldenek egy újat, utánna már minden meghibásodáskor elviszik a régit -persze ingyen-.
Ha nincs beregelve a géped akkor a csaj a Microsoftnál megteszi ezt, tehát nem baj, ha nincs neted. Az más kérdés, hogy ezt ki hisz el.
-
Def26
félisten
Persze, a garancia ugyanúgy vonatkozik arra is. Maga a gépre 3 év, ha Premium vagy Elite géped van akkor a kiegészítőkre 2 év, ha pedig külön vsároltad a kiegészítőket akkor meg azokra 1 év gari van.
Nekem joystickom romlott már el, (d-pad) és meglepődtem, hogy milyen fair hozzáállása volt a Microsoftnak, hogy küldött egy vodanat újat helyette. Az első ilyen dolog az még igy működik.
Ha újból elromlik a joy/akármi akkor meg jön egy futár, odaadod neki a rossz joyt/akármit majd a Microsoft 15 napon belül küld egy újat.
-
Def26
félisten
válasz
eddie17 #7032 üzenetére
PGR4 az tökéletes, sok "boldog" időt fogsz vele tölteni. Nagyon sok mindent zsúfoltak bele a készítők, és a Live része egyenesen kiváló.
Ha szereted az autós játékokat akkor tudom még neked a Forza 2 -őt ajánlani, szintén nagyon nagy játék ami a PS -es Gran Turismo -t "koppintotta" le Xbox -ra. Egyszerűen tökéletes az is (de erről proper tudna mesélni), az ára pedig qrva olcsó, mert sok Xbox mellé adta ajándékba a Microsoft és a piacon (apronet) szarér-hugyér adják. Én pl.: a Forza 2 -őt és a Viva Pinata -t 4k -ért vettem. Mindkettő játék magyar, sőt a Pinata magyar szinkronos is, ideális a gyerkőcnek a családban. -
Def26
félisten
Betelefonálsz a Microsoft ugyfélszolgálatára, ott bediktálod a géped széri számát, elmondod mi a bajod, és küldenek másik joy-t. Persze ez csak akkor él, ha nincs flashelve a géped, mert véletlenszerűen jönnek ellenőrzni. -elmondásuk szerint-
Warez témához meg ennyit, hogy az előző gépem flashelt volt. Hetente írtam a játékot hozzá, mert állandóan késztetést éreztem, hogy kell valami új.
Aztán haverom mondta, hogy vegyek egy sima gépet ami nem flashelt, és vegyek hozzá csak 1 játékot havonta, meglátom, hogy jobban le fog kötni az a havi 1 game, mint a többi írott játék. Érdekes, mert igy is lett.
Megvettem elsőnek a PGR4 -et 10k -ért, aztán a Forza2 -őt és a Viva Pinatat (akció), és mondhatom, hogy hiányzik a többi game is de annyira leköt pl.: a PGR4 -ben a Live versenyezés, hogy elvonja a figyelmem másról. (játékról)
Valahogy az alakul ki az emberben, hogy kiadtam érte egy csomó pénzt és nem rakom félre addig amig végig nem viszem... ami azért nem 1 hónap... -
Def26
félisten
válasz
feka007 #6928 üzenetére
Itt van ne, Internet browser on xbox 360 -youtube
Ott van a link a leírásban, hogy kell beállítani.
-
Def26
félisten
válasz
GeneraL_XTX #6913 üzenetére
Lehet, hogy kipróbálom. Viszotn néztem az Überkonzolt és azt nem tudom, hogy ők miért árulnak USA/EU Live előfizut...?
-
Def26
félisten
Póbált már valaki Live -on hitelkártyával gold előfizetést venni? (Vagy bármi mást, Microsoft points)
Más:
2 regem van az Xbox on, az egyik USA a másik UK. Most veszem észre, hogy milyen különbség van a pénzek között. Ugye a UK regisztrált gamertag alatt Angol fontal fizetek a Live -ért ami a mai napi árfolyam mellett ennyi:
40.00 GBP=14,176.05 HUF
viszont ha az USA reggel nézem akkor ennyi:
49.00 USD=8,872.32 HUFUgyhogy azon gondolkodom, hogy az USA reggel fizetek elő Live-ra. Nem tudjátok van ennek még valami költsége? Gondolok itt arra, hogy a bank levon e valami összeget ezért a tranzakcióért?
-
-
Def26
félisten
Live -on kibővítették az Xbox Original játékokat, szedett már le valaki ezekből?
Ezeket a játékokat ugyanugy kezeli a box mint a demókat?
-
Def26
félisten
Szvsz több a semminél. Azért valamennyire lehűti a gépet ha, a dashboardban 10 percet járatod, ott igazából nem nagyon dolgozik sem a gpu, sem a cpu...tehát annyi hőt sem termel mint játék közben.
woodbear
Ezt már írtam korábban, nekem egy Microsoftos picsa mondta, és jobban belegondolva nem ennyira hülyeség. -
Def26
félisten
válasz
darnellsmith #6589 üzenetére
Ezt, hogy érted?
-
Def26
félisten
-
Def26
félisten
Srácok, ha bannolnak a Live -ról akkor a vinyót is kib@szhatom? Vagyis, egy másik gépben (ami nem bannolt) sem tudok a bannolt gép vinyójával a Live -ra menni?
-
Def26
félisten
válasz
darnellsmith #6417 üzenetére
Jó ha 7 évig használunk manapság egy TV-t... nemhogy 47 évig.
-
-
Def26
félisten
Hát srácok, most jöttem rá, hogy a Burnout paradise -ban lehet online nyomni. Mindenki próbálja ki, qrva nagy móka.
Ezeket a lökött angolokat egyenesen orgazmusba kergeti a játék. Hihetetlen milyen hangokat hallani a fülhallgatóban... -
Def26
félisten
Azt írja ki, hogy nem sikerült csatlakozni, mert vagy megtelt a hely vagy megszünt a játék.
Forzával még egyszer semi sikerült Live -on játszani.
PGR4 -nél is vannak gndok, de ott már megszoktam, olyan csapathoz próbálok csatlakozni ahol 3 -nál nincsenek többen és akkor beenged, viszont forzaával shogy sem tudok netre menni
-
-
Def26
félisten
-
Def26
félisten
válasz
Skynet258 #6110 üzenetére
Ez a Devil May Cry 4 qrva jó játék, hihetetlen mekkora "fíling" ez az Xbox 360.
Viszont a szar az, hogy vissza kell adjam a boxot, és csak olyan 2 hónap múlva lessz másik..
Azt nem tudja valaki, hogy ha trölöm a profilom, akkor késöbb ezzel a Recover gamertag nevü dologgal a pontjaimat is le tudom tölteni a Live -ról? Gondolom a mentések úgy is lelvesznek...
-
Def26
félisten
Devil May Cry 4, (demo) a Marketplace -ben...
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- ZIDOO médialejátszók
- Kikristályosodik a Razr 60
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest