Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Def26
félisten
válasz
(Kolombusz) #10931 üzenetére
Regisztrációnal, egyszerűen a Silvert kell megadnod (a többi fizetős), és utánna egyből kiírja, hogy 1 hónapig trial goldot kapsz. Ezt háromszor csinálhatod meg, tehát három regisztrált gamertaghoz kapsz 1-1 hónap trial goldot. A negyedik gamertagodhoz már nincs trial gold.
-
Def26
félisten
Én is ezt olvasam több helyen is, hogy a fejlesztők multiban gondolkodnak, és az extra tartalmakban fognak eltérni a játékok, ez meg attól függ ki mennyit fizet a fejlesztőknek/kiadóknak.
Ugye jelen esetben pl. a GTA IV -ben több (direkt nem írom, hogy csak) letölthető tartalom lesz Xbox 360 -on mint PS3 -on. Ez mondjuk qrva nagy többlet bevétel a fejlesztőknek is, mert gondolom nem kis pénzekről van itt szó, sokkal többről mint mondjuk egy exkluzívitásért. -
Def26
félisten
válasz
spammer #10891 üzenetére
Grid nekem sem tetszik, Kung fu pandával jobban elvoltam
Dirt -el nekem semmi bajom nem volt, emlékszem megvettem az új vga-m (HD2900 XT tavaly szeptemberben) kipróbáltam a Dirtet és nem tudtam max. -on játszani. Nah ekkor döntöttem el, hogy xbox -ot veszek, mert azon tökéletesen ment.
Részemről maradok a Forza 2 -nél, illetve jó lenne valami Carmageddon féle játék boxra...
-
Def26
félisten
válasz
(Kolombusz) #10886 üzenetére
Huhh, szerintem te vagy az első Magyarországon...
Nem ide tartozik, de te hogy fogsz fizetni a letölthető tartalmakért? Nekem nem megy a Live -on keresztüli Hitelkártyás vásárlás.
-
Def26
félisten
válasz
(Kolombusz) #10857 üzenetére
Hm, amit előző hsz. -ben írtál az érdekes.
Én nem a játékfejlesztőket akarom támogatni, csak qrva jó lenne, ha magyar reggel magyar live -ot használhatnánk. Ez az egy a gondom.
Utóbbi időben annyira szemét dolognak tartottam, hogy nincs magyar live, hogy el is döntöttem, azzal a géppel folytatom a dolgot, amelyiken elöbb lesz legálisan magyar online lehetőség. Szvsz PS3 -on elöbb lesz ilyen. -
Def26
félisten
válasz
(Kolombusz) #10849 üzenetére
Akkor világosíts már fel engem, hogy miért csak akkor veszti el a gép a garanciát, ha bannolnak. Szvsz ha sérül a Microsoft matrica már akkor ugrott a gari.
-
Def26
félisten
Kipróbáltam a Grid -et, de nekem nem igazán tetszik.
Miért hittem én azt, hogy ez a játék egy ilyen Need for Speed-es valami lesz? Olyan játékra vártam mint pl.: az NFS3.
Ez megy olyan mint a Colin Dirt, csak touring autókkal, és aszfaltos pályán.Van benne drift verseny is de az csak belső nézetben játszható (legalábbis én nem tudtam külsőre váltani az istenért se), úgy meg nem tudom egyszerűen irányítani a járgányt. Grafika szvsz nagyon jó (főleg a füst effekt), van benne
?istant? visszajátszás funkció is, ha pl megzúzod a kocsid a verseny alatta akkor ki tudod lépésről lépésre elemezni, hogy mi volt a hiba oka. Az irányítás is Colin Dirt-es, nem hiába Codemasters ez is-az is.Szerintem a grafikai motor is ugyanaz a két játékban, mondjuk ez inkább előny.
-
Def26
félisten
Srácok, akinek van USA rege, az onnan már töltheti le ezt a két demo-t.
-
Def26
félisten
válasz
(Kolombusz) #10825 üzenetére
Szerintem meg az a tiszta, amit én írtam, öreg róka...de akkor javítom: 3 ledes hiba kevésbé történhet veled, ha hűtésmoddolva van a géped.
Nah, ez meg egy f@szság...
"Nem bukod a garanciát a flesselésnél, csak ha flesselt géppel mész livera és jön egy ban-hullám." -
Def26
félisten
válasz
jayjay #10822 üzenetére
Lehet bill. és egérrel játszani. Ilyen kiegészítő kell hozzá, de sokak szerint (szerintem is) hülyeség.
Igen, a flash azt jelenti amit írtál.
Ha ne játszol online akkor mehet a flash.
Ha flasheled akkor már érdemes a hűtést is egy csöppet megpiszkálni ez magasabb fordulatszámmal vagyis nagyobb hangal jár. (Azért írom, hogy érdemes, mert a flashelést csak ugy csinálják, hogy a gépházat szétszedik, ekkor viszont ugrik a gari a 3 ledes hibára, a 3 ledes hiba meg akkor jön elő ha nincs benne hűtésmodosítás)A PC-re gondolsz a "nem lassú" alatt?
Azért játszom boxon, mert ez elött nem kell görnyedve a monitort nézni, és nem kell félhavonta 50k-t rákölteni.
-
Def26
félisten
válasz
jayjay #10819 üzenetére
Szvsz ha játszol akkor boxot vegyél. Prémiumot vegyél,de abból csak a HDMI-s változatot, amin még nincs HDMI kimenet az a régi prémium olyat nem szabad venni.
Igazából nem kell hozzá semmi csak egy jó router (vezetékes), vagy max. még 1 joystick.
Remélem nem akarod flashelni, ha mégis akkor lemondhatsz az online játékról (Live!).
Live! -nak van éves díja, ez kb. 14k amit ilyen lekaparható kóddal tudsz feltölteni (konzol boltokban kapható) olyan mint anno volt a telefon feltöltés. -
Def26
félisten
-
Def26
félisten
válasz
(Kolombusz) #10794 üzenetére
Én nem tudom, hogy jön e HDMI-n az 5.1... csak érdeklődöm.
-
Def26
félisten
válasz
(Kolombusz) #10792 üzenetére
HDMI kábelen keresztül nem is jön az 5.1?
-
-
Def26
félisten
válasz
Vekiboy #10576 üzenetére
"Szintén fagyásokat és más problémákat jelentenek Xbox 360 felhasználók. Egyikük beszámolója alapján néhány perc játék után kifagyott a szoftver, majd ezt követően minden gombnyomás fagyáshoz vezetett, amin nem segített a teljes újratelepítés vagy a lemez kicseréltetése sem."
Persze, telejes újratelepítés box -on.Irigyek a PS3 -asok, hogy nekik szarul megy a játék a työtyö instalálás miatt...
-
Def26
félisten
válasz
(Kolombusz) #10554 üzenetére
Kis hímzett asztalterítő az jó, nálam is bukik asszony ilyen dolgokra.
-
-
Def26
félisten
Gyerekek, végre megjött a HDMI kábelem, és mondhatom, hogy elég nagy különbség van a kompozit és HDMI között. Aki teheti az HDMI kábelen keresztül nyomja a játékokat.
bwoay: warezmentes topic jó ötlet, és engem is zavar a warez. Főleg azért, mert mi többen megpróbáljuk eröltetni a "magyar live -ot" de egyszerűen nagyon kis pontok vagyunk igy... itt arra célzok, hogy a microsoft nézi a magyar eladásokat is, és mint tudjuk nem a gépekből van a haszon hanem a játékokból, ebben meg elég szarul állunk, még lengyelekhez képest is. Tehát egy a lényeg, akinek van egy kis pénze a "hobbijára" az vegyen eredeti játékot, és elöbb utóbb akkor számíthatunk live -ra is. A warez téma meg mehet ebből a topikból...
-
Def26
félisten
válasz
Skynet258 #10398 üzenetére
Ezt te csináltad? http://playasia.extra.hu csak, mert jó lett és szvsz tök hasznos is.
Szerk.: Most olvasom, hogy te csináltad... Grat hozzá.
-
Def26
félisten
-
Def26
félisten
256MB memória kártya mindenre elég. Persze, ha nem töltesz le demókat meg kiegészítőket. A vinyónak teljes mértékben csak adat tárolási szerepe van, semmi több. Bebaszna, ha lenne akárcsak egy olyan játék is ami azért szaggatna, mert nincs a gépben vinyó.
El tudod képzelni akkor milyen répát kapna a Microsoft a sokezer eladott Arcade gépek miatt?
-
Def26
félisten
Az Arcade és Prémium közötti különbség, hogy a Prémiumhoz adnak komposit kábelt +20GB vinyót+ ezüstözött dvd tálca díszelemet.
Arcade -hoz meg kapsz egy sima AV kábelt +256MB memória kártyát, extra ezüstözött díszítő elem nincs. Belsőleg teljesen ugyanaz a két gép.Nincs semmiféle GTA IV probléma, ha eredetivel nyomod, akkor megy minden gépen rendesen. Azt én is el tudom képzelni, hogy a flashelés következtében lassul az olvasó sebessége, és nem tudja olyan gyorsan beolvasni az adatokat (mint ahogy azt tervezték), ezért lehetnek ilyen textúra gondok.
A textúra hiba az már csak azért is f@szság eredeti gépnél, mert az xbox 360 a winchestert nem swappelésre - milyen szép magyar szó- használja... ez szinte biztos. PS3 -nál sokkal inkább el tudom ezt képzelni...
-
Def26
félisten
A régi gépek hajlamosabbak a 3 ledes hibára... tehát ugyanugy előjöhet a 3 ledes hiba az új gépeken is. Ésszel kell használni a konzolt és akkor nincs baj.
Most nem akarom megnit elindítani a lavinát, de én minden egyes játék után ugy kapcsoltam ki a gépemet, hogy 20 percet járattam a dashboardban. És igen, egy cseppet lehült a gép az üresjárattól. Lehet, hogy nem sokat, de pont annyit amennyi elég ahhoz, hogy ne legyen 3 ledes, (ne "szakadjon" ki a gpu az alaplapból). Már 2 éve használtam igy a Prémiumom semmi gond nélkül. Extra hűtést csak fél éve kapott, ilyet. -
Def26
félisten
Már itt voltam eddig is, egy 2006 -os prémiummal.
Csak eljött a HDMI korszak és ne legyen már a TV mögött annyi kábel.
Amugy a MM -be vettem 47.990Ft -ért. Új Falconos lap van benne, mert 175W -ot írnak rá.Most néztem egy laza 30 perc Forza 2 után, hogy nem olyan forró levegőt nyom ki hátul a gép.
Prémiumnál, ekkor már tök forró volt a masina. Iszonyat mit fejlődött a gép 2 év alatt, szvsz igy kellett volna kihozni a annak idején...
-
Def26
félisten
Nah, megvettem a MM -ben az Xbox Arcade -omat. Gyártása:2008.04.09. még szinte meleg.
-
Def26
félisten
válasz
(Kolombusz) #10163 üzenetére
Ezt LG 32LG3000 LCD TV nagyon dicsérik sokan, és asszem a MM -ben is ennyi.
-
Def26
félisten
válasz
(Kolombusz) #10160 üzenetére
Jól teszed, nagyot nézel majd.
-
Def26
félisten
-
Def26
félisten
Rávettem én is magam egy TV vásárlására egy ilyet néztem ki magamnak: LG 32LG3000 valószínüleg az edigitalban venném meg a tv-t. Valakinek valami infó a tv-ről? Jó ez, vagy vegyek más tipust?
-
Def26
félisten
válasz
Ticsike #9775 üzenetére
Próbáld ki ezzel: Zalman 5.1 Headset
-
Def26
félisten
válasz
Ticsike #9692 üzenetére
Game.co.uk -ről rendeltem elő én is, 13k volt postával együtt. Használtan meg nem hiszem, hogy egyhamar lesz ez a játék.
-
Def26
félisten
válasz
apostol666 #9689 üzenetére
Inkább a termék oldalra linkelj, mert a képet nem adja be...
-
Def26
félisten
válasz
Buldozer99 #9683 üzenetére
Hyperekben, Pl. Auchan, Tesco, MediaMarkt, Saturn. Most az auchanban van jelenleg ingyenhitel akció. A többi áruházban nem tudom, meg kell érdeklődni.
Ha meg nem fontos az ingyenhitel, akkor majdnem minden árusító helyen foglalkoznak hitelekkel.
-
-
-
Def26
félisten
Huhh, kicsit körülnéztem a nagyvilágban milyen játékok lesznek...
Egy pár amitől hanyatt basztam magam:
Fracture Ez lesz szerintem akkora dolog mint anno a Halo első részében a fizika...Star Wars The Force Unleashed Komoly a vidó végén a csillagromboló, ha ott nem szaggat be a játék akkor sehol nem fog.
És akkor ezeket csak azért emeltem ki mert, őket várom a legjobban. A GTA IV az már lassan itt lesz még kb. 2 hét.
De a fenti játékokon kívül van még rengeteg ami nem kis durranás lesz pl.: Fable 2, Gears Of War 2.
Mostani látásmód szerint, bőven elég lesz a havi 1 játék ami ugye 10k körül van, és 1 évig minimum el vagyunk velük. -
Def26
félisten
válasz
Mákos7észta #9653 üzenetére
Igy voltam én is, aztán jött a Crysis...
-
Def26
félisten
válasz
Mákos7észta #9651 üzenetére
Miért nem veszed meg a boxot hitelre? 4-5 hónap alatt kifizetnéd, a sz.géped is megmaradni, és a legtöbb helyen már 6 hónapra (és az alatt is) adnak kamatmentes hitelre termékeket.
-
Def26
félisten
válasz
sakeee82 #9625 üzenetére
Bele kell lesni a dobozba. Egyébként gyanítom, (mivel a Magnew -nak van kizárólagos terjesztési joga xbox -ra magyarországon), hogy ha volt is ilyen dolog azt a szart ők kavarták. Abszolute analfabéta banda, csak remélem, hogy más is beszáll a ringe, hogy legyen egy kis piaci verseny... jah, és itt most nem a kis konzolboltok áraira célzok.
-
Def26
félisten
Srácok, van valakinek tapasztalata a Live! -on keresztül történő hitelkártyás vásárlással?
Aktív témák
- Mobil flották
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Energiaital topic
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- PlayStation 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest