Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
3 led gyanús az én gépem is ha kétszer kifagyott a COD 4 rögtön az intrónál?
Ez tegnapelőtt történt azóta megy minden és szinte egész nap megy a vas
És még mindig kerreg néha a ventim -
Mr.Grincs
veterán
válasz
bexinho23 #29011 üzenetére
PC-n kipróbáltama teljes játékot. A garfika kb két évvel ezelőtt jó lett volna. Ha majd játszol vele bemész az erdőbe vagy rögtön az elején a parton a bokrok közé meglátod mennyire kockás minden
. De ha most játszol vele szerintem hamar el fogod cserélni. GTA stílusú külsőnézetes játék és ölni meg robbantani kell ezerrel. Nekm sem volt gyere be.
-
Mr.Grincs
veterán
COD 4 Spoiler!!!
Valaki tud segíteni, vagy tippet adni, hogy vigyek ki a chernobylos pályát veterán fokozaton? Lelőttem zakhaev karját és most menekülni kell de jönnek ezren és mindig leszednek.
Sajnos és a vége még izgisebb lesz.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
,,no name" #28971 üzenetére
Például ez jó: egy jó konzolbolt
-
Mr.Grincs
veterán
Volt valakinek gondja a COD 4ben a mentésekkel? És van aki kipörgette veteránon? Mert iszonyatosan nehéz
-
Mr.Grincs
veterán
COD 4 karcementes állapotban. HDD ről játszott. 8K az ára.
Budapesten személyes átvétel lehetséges.
Csere esetleg érdekel két vagy három "régebbi játékra", vagy egy jobb címre.
Jobb cím pl: undercover, resident evil 5,
Régebbi cím: pro street, burnout paradise, -
Mr.Grincs
veterán
Hülyeséget csináltam
Nyomatom a COD 4et veteránon éppen a Shock and Awe pályán jártam/ járok azon belül is még beljebb.
Hugom barátja szólt, hogy van egy repülős pálya is ami tök jó. ááá tök jó megnézem. Egye fene kipróbáltam. És amikor nyomtam hogy resume gém akkor azt a repülős pályát adta be....FUCK mondom....
Ugrott a veterán módba az a pálya ahol abbahagytam?
Úgy tovább tudok jutni ha Mission Select Act 1 és Shock Awe ra rányomok szintén veteránba nyomatom? Mert az előző mentésemet nem tudom visszaállítani sajnos
Vagy előlről kell kezdenem veteránba? -
Mr.Grincs
veterán
válasz
dini009 #28937 üzenetére
Hát ha már megvolt bontva a gép akkor a gari ugrott. De ha úgy csinálták meg hogy vissza tudják állítani és vissza tudják rakni az MS matricát, hogy sértetlen legyen akkor lehetne egy próbát tenni de szerintem fölösleges. Ahol vetted a gépet ott kéne, kellett volna adni garit, fél évet kb vagy többet. Flashelt a gép? Mert ha igen akkor totál bukta az egész. Egy meghajtó csere pedig 10K önerőből. Ha nem hűtés moddoltat vettél volna akkor alapból van rá 2+ 1 év gari és akkor ingyen megcsinálnak mindent ami baja van. De így szerintem buktad pénzed.
p_milan: Tudom mint a notiknál. Csak arra gondoltam hogy hátha menne, hogy a gamereknek ne keljen szenvedn, meg gondolkodni vele ha átmegy a haverjához 2 napra játszani és nem tudják milyen kábel kéne, hogy multiba nyomják.
-
Mr.Grincs
veterán
Az MGS4 végül kijön xbox 360 ra is
Vagy csak PS3on lesz elérhető?
-
Mr.Grincs
veterán
Az nem kereskedő hanem csaló. Én játékeladásaimnál mindig megmondom milyen állapotban van és amikor személyes cserére kerül a sor mindig mondom a srácnak hogy nézze meg nyugodtan nem tilos
Van aki megnézi elsőre minden szájhúzás nélkül, van aki azt mondja megbízom benned. Nem szoktam zsákbamacskát árulni, de amúgy nekem is az az első hogy megnézem milyen az állapota.
Mellesleg ha lemez csak akkor törik szét haz azt emberi erővel törik szét a csomagban lehetetlen széttörni, főleg magától. Csak annyi lehet hogy a korong kiesik a helyéről, azt úgy védem ki hogy lecceluxolom a lemezt 4 ponton plusz egy pnoton középen. Lehet hogy hülyeség de szerintem a magyar posta trehánysága miatt nem árt. -
Mr.Grincs
veterán
De nem engem károsítottak meg, hanem egy srácot akivel beszéltem
Azzal meg úgy haverkodtam össze a gameren hogy rámírt mert látta hogy írtam a fórumba hogy mi érdekelne és ő mesélte hogy 10K-t átutalt ennek a majomnak és semmi és stb stb stb. És in is ajánlottam neki az instrukciókat
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Djuree #28877 üzenetére
Tudnál segíteni COD 4 ügyben?
Korábbasn írtam: Elakadtam a COD 4 be veterán fokozaton. Sivatag fölött repülünk és írtani kell az ellenséget a háztetőkön rögtön az elején leszednek, kettő van majdnem egymás mellett. Levegőt sem tudok venni. A rattyi helikoter nem megy gyorsabban nem tér ki és az ágyúm is csak korlátozott irányba tudom mozgatni így előre sem tudok lőni hogy kapjak egy kis előnyt
-
Mr.Grincs
veterán
Az a baj hogy 10K val nem tud mit kezdeni a jard. De pont ezt mondtam a srácnak akit átvert hogy jelntse föl hátha ismerős a neve már valahol. Meg egy nőnek a bankszámlaszámát adta meg mint kiderült az utalásnál hogy oda utalja a lóvét. El is küldte a srác. Erre írtam nki hogy ez marahajó mert lehet akié a bankszámlaszám nem is tudja hogy ő az átverés eszköze. Biztos kamuzott a rokonának vagy nemtudom kinek a srác, akié a számlaszám, hogy had utalják ide a gempát essóessbe mert az én kártyám rossz vagy valami még nincs kés ellopták elhagytam stb.. A nő meg gondolom jóhiszeműen belement. És amikor ott van a rendőrség az ajtaja előtt akkor néz majd nagyokat a nő hogy wtf???
Engem is le akart húzni egy gyerek a játékaim.hun feladtam a játékot és két hét múlva asem jött meg a pénz. Aztán írtam neki hogy amennyiben nem kapom meg a pénz lemegyek debrecenbe, mert úgyis arra lenne dolgom és akkor személyesen rendezzük a dolgot. Arra a címre amire elküldtem a játékot és lám pár órán belül megkaptam a pénzt a 2000 ftot nem egy nagy összeg de azért az is valami.
De a posta is trehány, hogy bolundulnának meg.. Arra megy ki a játélk hogy legközelebb amikor küldesz kössek biztosítást rá.... Cseréltem a Fable 2 met COD WAW ra és kiesett a korong a tokból és tiszta körkarc lett. nemtudom miért kell úgy bánni a csomagokkal, mint a teveszarral. Nagyon pipa lettem. Ha nem írom rá, hogy törékeny azt hiszik tömör gumit küldök valakinek azt meg úgyis lehet dobálni.
-
Mr.Grincs
veterán
És nem fejelted le a gyereket utólag? Írtam én is egy gyerekenek mert volt egy csomó cucca, feltűnően jó áron de nem írt vissza. Aztán kiderült hogy más utalt neki de el is tűnt. Szóval én ennyiből jól jártam.
Elakadtam a COD 4 be veterán fokozaton. Sivatag fölött repülünk és írtani kell az ellenséget a háztetőkön rögtön az elején leszednek
Kettő van majdnem egymás mellett. Levegőt sem tudok venni. A rattyi helikoter nem megy gyorsabban és az ágyúm is csak korlátozott irányba tudom mozgatni
-
Mr.Grincs
veterán
A gemer 365.hun van egy pár csaló akit azóta nem értek utól sajna. Kár hogy felemelték az értékhatárt 20 ezerre Mellesleg nem értek egyet ezzel az értékhatárral, sokallom.
-
Mr.Grincs
veterán
Nah igen ők adtak 3 év garit és ki is használják rendesenk akik nem flashelnek.
_ak_: Az is igaz, hogy tervek szerint gondolkodnak. De amikor csináltak egy pórbadarabot ott lehet nem derült mekkora ratyi a hűtése a vasnak terhelés alatt
Bekapcsolták bejött a dash...Hibátlan mehet a bótok pócjaira
-
Mr.Grincs
veterán
Nem törölközős. Hanem azon agyalok, hogy ha volna ilyen akkor esetleg a szervízesek tervezők közösen leülve elmondhatnák a véleményüket hogy igen ez ennyin megy ilyen és ilyen játékoknál ilyen külső hőmérsékletnél és igen ez már nem tesz jót a vasnka. És miilyen hűtőt kéne rádobni, hogy jobb hűtése legyen ennek a cuccnak, hogy több ember vegye meg a cuccot. Mert igazából sokan ismerik ezt a 3 ledes dologot és akkor nem is vesznek boxot mert "sz@r" a hűtése...De gondolkozni már nem gondolkoznak a leendő gémerek. Ami gondolom nem kis tervezéssel és legyártással társulna, dehát szerintem jobban profitálna belőle vagyis bejönne az ára azúj hűtés rendszernek, mint az állandó szervízeltetéssel és cserékkel oldanák meg a dologot.
-
Mr.Grincs
veterán
Valahova rőgzíti a box a hőmérsékletet úgyértem naplózza valahova valamilyen filéba ahonnan a szervízesek vissza tudnák nézni a hőmérsékletváltozásokat garanciába? Vagy ilyen nincsen?
hdman: A Falcon a király
Nekem is az van és megy mint az állat
-
Mr.Grincs
veterán
Ki is pörgettem. Jó rövid volt
-
Mr.Grincs
veterán
Jó ez a COD 4 nagyon most járok a bombaindítós idővisszaszámlálós rakétasilós pályán.
-
Mr.Grincs
veterán
Esetleg akinek épp ágy kéne az vegye meg
Helyhiány miatt eladó. 200*180as fém ágy matraccal
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
30z.Samu #28759 üzenetére
Tudom ajánlani nagyon az 5. részt. Nekem idáig az a kedvencem. De a COD 4 nemhiába tarolt
Veteránon majdnem kipörgettem de eladtam az 5.et... A mentések megvannak szóval nincs veszve semmi és valószínű, hogy beszerzem újra... Soki videóban szebb boxon a COD 4 mint PS3on, akkor hogy is van az hogy a PS3 a konzolok királya?
És nem csak a COD 4 nél láttam szebbenk hanem a GTA4 nél is. Meg gondolom sok más játéknál van ez így.
-
Mr.Grincs
veterán
Most járok a COD 4 ben a Chernobyli pályán
Érzem, hogy nem lesz egyszrű a dolog
Egy részén már túljutottam. Most várom a 8Kmterre lévő helikoptert
És közben jön az ellenség ezerrel
-
Mr.Grincs
veterán
Nekem is egy flaconom van, vagyis Falcon
-
Mr.Grincs
veterán
Nah akkor felvágok az én 3115 G mel
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Silent77 #28631 üzenetére
Az a baj nem vágom így hirtelen merre van. De ha A van ott akki be lehet menni, és ott majd jön biztos ellenség. Arra fele kell menni amerre az arany ösvény vezet. Ha azt írja hogy keress másik utat, akkor az ösvény úgyis elindul magától. De a menüben megtudod nézni, hogy mik a feladataid, mit kell csinálnod.
-
Mr.Grincs
veterán
Erre valaki valami okosat tud tanácsolni?
Kerreg a ventim..... Most figyeltem meg elsőnek, mintha leállt volna az egyik, vagy nem tudom mi a bánat volt vele. De most megy rendesen....Az a baj hogy garis, de már csak 3 ledre Azt meg gondolom nem cserélik ki gariba így. Garit elveszíteni meg nem akarom. Ha megbontatom, akkor ugrik a gari sé akkor biztos hogy kaok egy 3 ledet.
Ötlet? -
Mr.Grincs
veterán
Valakinek volt bizniszben szerencséje Balazskaa nevű formával a gamer 365.hu-n? Mert írtam neki de nem írt vissza. és más meg utalt neki 10K-t és úgynézki bukta a pénzét és lehet hogy ez lehúzósdzsó
Szóval csak óvatosan. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
mikró! #28570 üzenetére
Ha régebbi dashboarddal rendelkezel az annyiból nem jó hogy hangos lesz játék közben a gép meg lassabban tölti be a dvd ről a játékot mintha vinyóról nyomatnád. HA nem flashelt a géped akkor nincs gond az online frissítéssel. Csak rádugod a hozzá kapott utp kábelt + a routerbe és tudsz frissíteni új dashre. És akkor felmásolható az összes játék.
A lemeznek nem árt a dolog hanem csak az olvasófej fog kikészülni az olvasástól, de az nem egy hét után fog hanem több hónap után attól függ mennyit játszol. ha meg flashelt a box akkor hamar meg tudja zabálni az olvasófejet és akkor lehet rá költeni a dudvát az olvasófej cserére.
Milyen akksit meg töltőt vettél? Play and charge kitet vettél? Ha tudsz akkor tegyél fel róla képet ide, vagy linket. -
Mr.Grincs
veterán
Nah holnap megveszem bexinho23 kollégától a COD 4et
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
burgatshow #28499 üzenetére
Akkor ismerős a bosszankodás
-
-
Mr.Grincs
veterán
Van valakinek fölös Arcade packból származó hdd helyére kerülő takaró műanyag?
PÜbe lehet zaklatni ha valakinek ilyenje van és nem kell neki.
Ingyen is elfogadom, ha nem akkor remélem meg tudunk egyezni -
Mr.Grincs
veterán
Kéne valami játékot vennem, mert már nagyon gémelhetném van
De egy hét múlva technikusi vizsgám van szóval tanulni is kéne, mert semmit nem tudok a szmítási feladatokból
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Tomazoe #28316 üzenetére
Persze, hogy nem romlik el. Meg ha most 3ledes lesz megint mert ugye még garis, akkor lehet új gépet adnak teljesen, aminek nagyon örülnék.
120as vincsivételre hajlok én is. Ismerősnek lenne eladva amúgy. De vele meg az a baj hogy heréltet akar venni inkább.bexinho23: Nah igen arra van a VGA kábel.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Tomazoe #28314 üzenetére
Az a baj, hogy itt piac diktál sajna. A piaci értéke lehet, hogy már nem ér 40et, de el lehetne adni 40ért, ha olyan vevőt találok és most úgy néz ki akad egy házon kívül. De már nem kínlódok vele. Megvárom míg letérdel aztán jöhet az új vas.
Nem mindenki vágja föl az ereit a HDMI port miatt. No mindegy. PÍÍÍSSZZZZZ -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Tomazoe #28311 üzenetére
Nagy arc lehetsz az 1db szakmai hozzászólásodal, hogy így osztod a szöveget.
43K ért lehet, hogy kapsz egy arcade packot de az vinyó és HD av kábel nélkül van, amúgy meg ha megveszed és azt kiheréled akkor ugyanmindegy hogy van rá gari vagy nincs. Igaz nincs HMDI port de arra ott HD kábel ami bármely HD tvhez jó és képzeld még az enyémhez is jó és ha lenne hdmi boxom akkor is a HD kábelt használnám, független attól hogy van a tvmen 2db HDMI portAz enyém tiszta és gari is van rá. Látom te is ugyanolyan birka vagy és te sem jutsz túl azon hogy javítva volt. Igen garanciába minden kicseréltek benne, ami letérdelt azon a használt szaron. 3led miatt a lap és egy zsír új Lite On meghajtót kapott. De ez már mellékes.
hdman: Megtartom és akkor inkább megveszem egybe a másikat ha eljött az idő ezt meg legfeljebb elajándékozom vagy még nemtudom mi lesz a sorsa. elképzelésem van rengeteg, ám az is lehet hogy most veszek egy 120as hdd-t lejár a gari veszek egy arcade packot és lefestetem Imivel az airbrushos cimborámmal feketére vagy gyöngyházfehérre vagy bétasárgára vagy valami szép színűre.
-
Mr.Grincs
veterán
Akinek meg van az szarrágóskodik. Egy pár madár jelentkezett,hogy elvinné 20ért azonnal, mert javítva volt..De a birka nem olvasta vagy nem értelmezte hogy teljesen új belsőt kapott a gép
GARANCIÁBA és szinte új a gép. Meg hogyha nagyon kell a pénz akkor annyiért odaadom, meg 30ért
Hát mondom ennyiért nem adom oda bocs. 37K ért sem adtam oda. Mondtam hogy 40 alatt semmiképp sem adom el. Azt rámvágták a telefont
A kultúra sugárzott az értelmiségből.
Tényleg válság van, úgyhogy inkább megtartom. Kenyeret nemkér és közben még játszok is vele. -
Mr.Grincs
veterán
Nem akarom kiherélni, meg nem vagyok híve a tiltott gyüminek
Nem azzal van a bajom, hanem elite gépet akartam, de mindegy, majd ha kihajtottama belét is akkor veszek egy újat.
Köszönöm az upokat. Majd ha vinyómat felteszem akkor oda kérek upotAz szerintem hamarabb el fog menni
-
Mr.Grincs
veterán
No.....Levettem a vasat az apróról.....nem kelt el...
Úgyhogy megtartom és akkor inkább majd 120as vincsit veszek. Kihajtom a belét is és akkor veszek majd egy elite gépet ha ez kifekszik totálra. -
Mr.Grincs
veterán
Hát ha ilyen siralmasan megy boxom eladása akkor inkább megtartom és tovább gémelek ezzel és inkább egy 120as hdd veszek
Még várok egy pár napot aztán lehet, hogy leveszem a hirdetést. -
Mr.Grincs
veterán
Összecsomagoltam az xboxom
Hogy dobozában várja új gazdáját. Hát akik ezeket csomagolják azok annyira ügyesek, hogy az már szinte mesébe illő tehetség. Alig bírtam begyömöszölni a kábeleket, de a végén csak sikerült. Aki csinált már ilyet az tudja hogy tényleg nem egyszerű feladat.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
janeko #28225 üzenetére
Én pc-s voltam, de váltottam konzolra. Nah nem azt mondom, hogy már nem vagyok az hanem most anayagi okok miatt adom el a boxom.
Amúgy a GTA 4 et nagyon sokat nyomtam boxon és szerintem az irányítása verhetetlen a joyyal. A grafikáról nem is beszélek hogy az milyen szép voltA kétkezedben van minden gomb és variáció, és hamar meg lehet tanulni és szokni az irányítást kanyarodást a lövéseket a földön és a járműveken is. Nálam BEST OF játék volt a GTA 4 és még most is az
-
Mr.Grincs
veterán
Még mindig eladó a boxom aki tud az néha néha nyomjon rá egy nagy UP ot
Előre is köszönöm. XBOX 360 premium Pack Garanciával Eladó!
-
Mr.Grincs
veterán
Hogy is működik az EA nek a cd és dvd csere prgoramja?
-
Mr.Grincs
veterán
Persze, ne is add el mert mint látod aranyat ér. Mostmeg 400ezerért írt az egyik srác a gameren akivel bizniszeltem hogy 4K ért ad 256osat.....
Hát erre azt mondom, hogy kapja be a brét az a farok aki nem vette meg a boxomat mert akkor most let volna időm bemenni pestre és megvenni 4K ért a 256osat..
És akinek ilyenje van az ne adja el mert kb az életét menti meg később.
GTA 4 10megát foglal, fable 2 8 megát foglal, COD WAW 1et sem, moha airborne is keveset foglal. 3 mega a profilom de abba nem tudok belépni, hogy az mit takar. De gondolom a csicsamicsa új dash képemet. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Xirtam #28193 üzenetére
Nem privátot írt de itt látta a hirdetést. Hanem felhívott mobilon vasárnap délelőtt kétszer is. Eslőnek érdeklődött és utánna visszahívott hogy csöcs hogy van rá gari még meg minden ki van cserélve újra meg stb stb. Mondta hogy aznap még tall mondtam hogy nemjó...Hétfőn 24 ezett.... Aztán mondtam neki a keddet mondta okés és akkor abba mardtunk hogy felhív kedden. De ha ma nem írok neki várhatok istenuntig.....
-
Mr.Grincs
veterán
Úgyvolt hogy egy faszi felhívott vasárnap reggel hogy érdekli a boxom. Visszahívott hogy akkor kel és kedden akkor tall. Most írok neki sms-t hogy akkor mikor tall és írja hogy nem aktuális. Ekkora patkány legyen valaki. Hihetetlen. Én nem írok neki fel sem hívott volna. és úgy váltunk el hogy akkor kedden hív.
-
Mr.Grincs
veterán
Köszi szépen a segítséged, de hirtelen felindultságból bementem pestre és sikerült találnom egyetlen egy darabot. Meg igazából most olvasom csak a hozzászólásodat. Köszönöm mégegyszer a felajánlást és igénybevettem volna biztosan ha nem találtam volna. Bicskén lakok de minden nap bent vagyok pesten. 40 perc az utazás.
Annyit rohangáltam össze vissza ezért a kártáyért...Elmentem elősnek a MZS körtérhez ott van egy pár méterrel odébb egy konzolbolt ott nem volt memóriakártya. Elmentem a hunyadi térre a konzolok szervízébe, de mielőtt odaértem volna tök véletlenül belebotlottam egy konzolszervízbe...Bemegyek és oltári nagy kupi van..mondom nekik hogy ez a konzolok szervíze? azt mondja nem.....De közbe látom, hogy a forma hőlégfúvózik egy xbox 360 alaplapot ezerrel. Körbenézek és volt ott minden egymás hegyén hátán. Kb olyan érzésem volt mintha valami sufni műhelybe lennék. A fomra kb egy nézetméternyi szabad helyen dolgozott és körülötte csak lom és konzolalkatrész volt.
Egyből gondoltam, hogy ide futnak be a flashelésre, 3 led javításra és egyéb tuningolásra váró xbox 360ak és konzolok. Nagyon durván nézett ki a hely. Aki esetleg volt már ott az tudja hogy milyen aki még nem volt annak ajánlani tudom, ha el akar borzadni. Nekem is a lábamujjába ment az összes vér amikor megláttam a kibelezett boxokat. Nem volt itt sem elfekvőbe memóriakártya. Felhívtam az überkonzolt nekik sem volt de amúgy 3500 ft....
Elmentem a Platinum shopba és ott találtam egyetlen egy darabot, egy 64 megásat 4500 ft ért újat 1 év garival, mondtam az embernek hogy mennyit enged belőle? Semennyit.....Ó fakkk...Mindegy megvettem nem tudtam mást tenni. Lehet, hogy most nagy madárnak tartotok hogy ennyiért vettem ezt a memóriát, de hirtelen kellett.
És ha valaki olyan cipőben jár vagy járna majd mint én most akkor írjon egy privátot és én is szívesen kölcsönadom a kártyát azzal a feltétellel ha vissza is adja.
Nem sok az a 64 mega, meg igazából nem lehet megváltani vele a világot, de jelen esetben most sikerült. -
Mr.Grincs
veterán
Mi a farncot csináljak most a mentéseimmel? Elveszíteni nem akarom őket. Mert még kellenek később.....3,5K-m van össz vissz
-
Mr.Grincs
veterán
Sajnálnám, ha elúsznának a mentéseim
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- ZIDOO médialejátszók
- Kikristályosodik a Razr 60
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- 24 GB-os RTX 4090 - HP OEM - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest