Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Def26
félisten
válasz
Type-R #14376 üzenetére
A legnagyobb baj az, hogy a hivatalos magyar viszonteladók (játékokban) irreálisan magas árat szabnak meg. Ha Ők is rendes haszonal gazdálkodnának, (amihez ugye kelle egy rendes versenyhelyzet, jelenleg egyedül van Mo. -n a cég) és nem 16k -ról indulna az ár hanem mondjuk 10k -ról akkor nagyon sok minden másképp lenne.
A "kis" konzolboltok ugyanúgy ahogy mi is, berendelik külföldről a játékokat, és adják el 40-50% haszonnal, amivel csak -mint te is írtad- annyi a baj, hogy nem a Magyarországra "beregisztrált" menyiségből fogy.
-
Def26
félisten
Elhiszem, hogy szar az élet, meg nem is jött össze semmi, dinnyeföld sem jutott...ok-ok. Ha meg ideges vagy szedjél hangyát vagy mittudomén...
De a kérdésem, qrvára nem ez volt. Leszarom, hogy hogy kell az e-bay -en vásárolni vazzeg, és azt em mondtam, hogy vegyél te nekem.
Live-on keresztül szeretném a kártyámat használni, Arcade játékot és cod4 pályát nem tudok letölteni e-bya -ről...
-
Def26
félisten
válasz
Silencer83 #13811 üzenetére
Nincs ezzel baj Ő ilyen, meg is mondta és felvállalja. Ezt már megszoktuk itt...
Egyébként igy jártam, tényleg.
Mondjuk ezen kívül azt is jó lenne megtudni, hogy van e valami regisztrációs trükkje az online live -os vásárlásnak, mert végülis ez volt a kérdés is.
-
Def26
félisten
Qrva pipa vagyok, működik valakinek a bankártyás fizetés Xbox Live -on? Nekem egyszerűen nem fogad el kártyát. Próbáltam USA/UK reggel Visa/Mastercard kártyával dombornyomott/sima és egyik sem működik, van amelyikről levonja az 1 dollárt/fontot de nem fogadja el akkor sem...
-
Def26
félisten
válasz
(Kolombusz) #13649 üzenetére
Itt van telefonra is csengésnek. Eddig nekem a főcímzene volt, de leváltottam erre.
-
Def26
félisten
Igen, ez nálam is volt, de valahogy megoldottam a dolgot és most teljesen jól néz ki. Nem udom, mit hol állítottam, de a Xbox menüben is állítottam valamit.
Amugy meg visszatérek én is a komponensre, mert csak 2 db HDMI bemenet van a TV -n, és tegnap HDMI kimenetes DVD lejátszót vettem. Így 1 HDMI marad a PC -nek, egy meg a DVD nek. Xbox meg komponens.
-
Def26
félisten
válasz
FishAir #13509 üzenetére
Hogy mennyi idő alatt ér ide? Talán az segít, hogy én Április15. -ike körül vettem az Arcade gépemet, és aprilis 4 gyártás volt rajta. Tehát ez 11 nap körül van, és MM -ből van a masina. Szvsz attól függ a dolog, hogy milyen bolt mekkora tételben vásárol, mert el tudom képzelni, hogy egy nagy elektronikai bolt más gépből kap ha mondjuk országos szinten berendel 1000db -ot, mint egy alsópicsa bolt 10db -al.
-
Def26
félisten
válasz
-==Balazs==- #13463 üzenetére
-
Def26
félisten
válasz
ez_meg_emaz #13417 üzenetére
Lehet, de nagyobb akciók alkalmával ott is kapni rendes garival igen olcsón.
-
Def26
félisten
válasz
Fusion01 #13408 üzenetére
jatekaim.hu Itt már találsz 6k -ért használt PGR4 -et
-
Def26
félisten
válasz
ez_meg_emaz #13394 üzenetére
De ahogy nézem eléggé fogyoban vannak. Szinte csak rendelésre lehet már kapni a gépeket.
Nagy üzeletek tele vannak gépsárkányokkal. (MM, EEW,)
-
Def26
félisten
válasz
ez_meg_emaz #13387 üzenetére
Hőhe, nehogymá' ne legyen dolga a modinak (tiv83us!), tegye csak a dolgát...
-
Def26
félisten
válasz
(Kolombusz) #13372 üzenetére
Basszus, ezt el is felejtettem. Xbox oldalon viszont egy F1 játék kompatibilis... csak azt nem tudom, hogy ez ugyanaz a játék?
Viszont itt meg F1 Championship Season 2001 néven van mégegy
Nah, majdcsak valamelyik stimmel. -
Def26
félisten
válasz
(Kolombusz) #13370 üzenetére
Nah, erre megtalálom... amazon.co.uk Szvsz megrendelem.
-
Def26
félisten
válasz
(Kolombusz) #13368 üzenetére
Egy F1 Career Challenge van sima Xbox -ra. Már régóta nyomozok utánna, de megvenni idáig nem tudtam.
Link
-
Def26
félisten
-
Def26
félisten
válasz
(Kolombusz) #13246 üzenetére
Nálam is max. 1-2x akadt be, úgy mint Atomgeszi -nek.
-
Def26
félisten
válasz
(Kolombusz) #13232 üzenetére
Én is igy voltam ezzel amikor megrendeltem első eredeti játékom. Prey volt az a game.co.uk -ről rendeltem, a játék használt volt de nem volt karcos.
kb 3300Ft volt, itthon meg több helyen is láttam újonnan 12k -ért.
Nem akarok szidni egy üzletet sem (mégis
) de még igy is elbújhatnak a hazai üzletek az áraikkal a béka segge alá...
Ha belegondolok, hogy a hivatalos üzletekben 15k alatt nincs egy játék sem (friss) kint meg ugyanez megvan 10k -ból akkor elgondolkodom, hogy milyen nettó árréssel dolgoznak a hazai üzletek...
-
Def26
félisten
válasz
(Kolombusz) #13165 üzenetére
Nekem jöhet lista. Új játékok is vannak gondolom...
-
Def26
félisten
Nem. Próbáltam már sok mindent de nem működött egy sem. Késöbb egy fórumon olvastam, hogy akiknek chello netük van azoknak jönnek ilyen problémák. Az ADSL netesek még fizetni is tudnal a Live- on keresztül, én a chello-val nem...
De majd hamarossan kiderül, mert elköltözöm Felcsútra és ott csak ADSL lesz...
-
-
-
Def26
félisten
válasz
tiv83us #12967 üzenetére
Atomgeszi: Itt meg azt írják 104 nap...
-
Def26
félisten
válasz
Buldozer99 #12948 üzenetére
Halo-m már nincs meg, viszont van COD3+COD4 10k -ért.
-
Def26
félisten
válasz
(Kolombusz) #12944 üzenetére
Kicsit jobb talán a COD2 -nél, ha az már neked elég akkor biztos jól el leszel vele.
Airborne nekem sem tetszett, főleg (már megint ezt írom) a COD4 után.
-
Def26
félisten
válasz
(Kolombusz) #12942 üzenetére
Én hamar ráuntam.
Sok új játékkal játszottam, és a kis COD3 grafikája teljesen elrontotta a hangulatom. Régebben nem gondoltam volna, hogy zavarni fog valaha is a grafika, de COD4 után valahogy nem élveztem a dolgot.
Egyébként még nekem is itt van, nem vitte el a gyeke...
-
Def26
félisten
Nem tudtok olyan helyet ahol online lehet Microsoft pontot vásárolni, és magyar a bolt?
-
Def26
félisten
válasz
Buldozer99 #12905 üzenetére
Esetleg tudod cserélni is őket. Arra sokan vevők.
-
Def26
félisten
válasz
(Kolombusz) #12877 üzenetére
Már eladva.
Ezért jó néha "beoffloni" ide a dolgokat, mert hamarabb elmegy mint aprón.
-
Def26
félisten
válasz
(Kolombusz) #12872 üzenetére
Nah, akkor sok sikert.
Akit esetleg érdekel egy Call of duty 3 és 4 az viheti a kettőt együtt 10k -ért.
-
Def26
félisten
Új Battlefieldet nyomja már valaki?
-
Def26
félisten
válasz
(Kolombusz) #12789 üzenetére
Hát igen, a 20GB -osnak vett vinyódból...
-
Def26
félisten
Gyerekek ez a nem semmi, remélem nem csak én gondolok itt más játékokra amiben fejlődik az asszony...
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- ZIDOO médialejátszók
- Kikristályosodik a Razr 60
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest