Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Djuree #30622 üzenetére
Hát ha nagyon szeretnéd kifizetni akkor fizesd ki
És a konzolos tali gépekkel és tévékkel együtt lenne? Akinek elite gépe van biztos nagyurasan és lenézően fog ülni meg nézni a többi gémerre akinek nem fussa elite gépe
És azt mondja: Mit akartok ti az arcade, 20 as és a 60 as packkal???
-
Mr.Grincs
veterán
Az arcade packhoz adnak netkábelt?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Xirtam #30604 üzenetére
Lehet hogy régen nagy cucc volt a ps2 meg luxus, de ma már nem az és nem is nagy cucc. Lejárt az ideje ennyi. Jött egy újabb, jobb, modernebb konzolgeneráció ami szerintem nagyon jól megállja a helyét és győnyörű grafikát ad vissza minden játék.
Kb olyan ez mintha egy p2 es gépen akrnád elindítani az undercovert et, tegyük fel hogy még sikerülne is, akkor elmondhatod hogy "DEHÁTMEGYRAJTA" Vagy egy csúcsszuper modern fejlett gépen ott is elmegy csak a grafika más. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
karakpecze21 #30601 üzenetére
Hát szerintem ez az a pont amikor már nemkéne eröltetni a játékok átíratását és kiadását ps2re. Szépvolt, jóvolt, elmúlt. Szerintem élvezhetetlen kockásan
Lehet hogy csak én vagyok ennyire igényes meg finnyás de nekem nem sok kedvem lenne így játszani.
Jó hogy nem adták ki PS2 re a GTA 4 et. Persze akinek van ps2 je az hozzászokik a látványhoz. De szerintem már fölösleges eröltetni a témát. De a rengeteg bevétel miatt foglyák még legalább 1 évig. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
karakpecze21 #30594 üzenetére
Nem tölt be elég gyorsan a dvd ről ezért késik minden meg akad is. Ha lenne vinyód nem lenne ilyen sűrűn ilyen probléma. Én láttam nagy hd tv-n az undercovert ps2-n és iszonyatosan kockás volt, de el is ment tőle a kedvem.. Mármint a ps2 részétől. Nemtudom ki volt az az állat aki kitalálta, hogy adják ki ps2 re is.
-
Mr.Grincs
veterán
Sajna nem fényképeztem le de ma én is találtam árrekordot.
Nem jasperes 60GB os Xbox 360 pack 3 dnb játékkal+ Play anf Charge szettel 78,9K Volt az Auchanba Budaörsön.
Kungfu panda, Most Wanted, Lego Indian Jones -
Mr.Grincs
veterán
Akit érdekel van egy teljesen új HAMA monitorkábelem 3 méter hosszú. Ami jó lehet akár az xbox 360 vga kábelhéz is. Nem is használtam. 3K az ára.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
scorpy02 #30443 üzenetére
Azt hogy nem magyarországi szabvány 2 villása dugót kapsz hanem az ottani 3 villás dugót. Nem két villásat mint ami nállunk van. ilyet kapnál Vagyis ilyen átalakító kéne.
-
Mr.Grincs
veterán
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
taylorp #30432 üzenetére
Igen egyforma. Ha szabad javasolni akkor mindenképpen hddset vegyél, mert a játékokat fel tudod amásolni a hddre ezzel is kíméled az olvasófej és a motor amúgy is rövid élettartamát. 55K egy PRO pack ahol én néztem. 78 egy Elite, és 44 egy Arcade pack.
innen
Pro packot akartam de ott elfogyott, szóval vagy mégis elite gépet veszek vagy máshol veszem megDöntésképtelen vagyok énis szóval nem vagy egyedül.
Van egy másik hely is ez . Meg néztem tegnap a joeystation boltot ott 73K egy elite pack piros és feket is. Számomra feltűnően olcsó, félek valami lopott cucc.
Joey Station Az oldal legalján vannak a konzolok és a kiegészítők. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
taylorp #30426 üzenetére
Hát sajna hogy ezt kell mondanom, de ha CORE volt akkor tényleg csak órák voltak hátra neki. HA nem warezolsz akkor bármelyik jó Mert gari ugyanúgy van rá. Nekem volt Falcon lapos boxom. Jó volt. A jasper sem tökéletes sajna. Addig kéne venni amíg nincs áfa emelés. Szóval ha lehet akkor, még ma
Holnaptól csúnya világ lesz.
Kíváncsi leszek a nagy áruházakra MM, EW hogy mennyiért fogják adni az így is csillagászati áron felül kirakott cuccokat. Így még rá sem fognak nézni. -
Mr.Grincs
veterán
Mennyire fog látszódni az áfa emelés a konzolokon? Az xbox 360 ra gondolok hirtelen. Megyek 1 hónapra angliába és nemtudom, hogy megvegyem emelés előtt vagy utánna. Esetleg ott vegyek vasat
-
Mr.Grincs
veterán
Nah holnap megveszem a PRO packomat 55k +1 hdmi kábelt és még majd valami játékot is.
Nem veszek elitet mert szerintem nem érné meg, pedig csábító, bár megvan rá a pénzem de inkább kihagyom, pedig nagyon teccik -
Mr.Grincs
veterán
Az alábbi képen a helytelenül írt Blu-ray szó látható
Az Electro World Arena pláza boltjában
Biztos elírták VÉLETLENÜL, vagy csak ennyire. tudatlanok. Én az utóbbira szavazok.
Samu: Ne habozzál sokat, mert ha máskor is előfordult ilyen akkor biztos elő fog hamarosan fordulni. Villanyszerelő vel is át kéne nézeni a hálózatot esetleg az ő véleményét kikérni stb stb.
-
Mr.Grincs
veterán
Ezt látam az EW ben
És 120as vincsit 42,9Kért
Szerintem azért te is tehettél volna valamit.
Ha a boxod hal be egy túláram miatt akkor védekezhettél volna egy olyan elosztóval ami villámvédett. Jókat lehetkapni de mondjuk nem az EW ben meg a MM ba, ott hatszro drágább mint amennyitért valóban kéne árulni. -
Mr.Grincs
veterán
Próbálkozz mert élvezetes. Majd beleszoksz. Addig volt furcsa nekem is amíg túl nem jutottam a hangosbeszélős résznél az elején. Ott mindig lemészároltak. Addig hergeltem magam míg továbbvittem
Aztán végül kivittem a játékot. Érdemes küzdeni vele. Valóban nem egyszerű az irányítás de az élmény kárpótol. Érdemes szenvedni vele. -
Mr.Grincs
veterán
Lehet kapni ilyen túlfeszültség védőt gépekbe, pár ezer ft és akkor nincs ilyen hercehurca. Gondolom az jó az egész gépre.
-
Mr.Grincs
veterán
Samu: Van ilyen villámbiztos elosztó is azzal is lehet védekezni. Csodálkozom, hogy csak az ment tönkre.
-
Mr.Grincs
veterán
Valahogy nem bíznék ebben a wifi cuccban.
Nekem is van itthon wifis routerem de inkább kábelt használom, mert az a tutti. Boxhoz is azt használtam meg az összes gép kábellel megy.
Eszembe sem jutott hogy vegyek a boxomhoz adaptert. Olcsóbb ha veszek kábelt.
Alapból van hozzá egy 10 méter kb az meg sokszor elég. -
Mr.Grincs
veterán
Szóval azt akarom, hogy végigjátszani a játékot, DE nem osztott, hanem teljes egy képernyőn mint ahogy egyedül nyomtam single playerben. Az egyik haverommal két joyyal akarnám végigjátszani..
-
Mr.Grincs
veterán
A Resident Evil 5 öt lehet két személlyel játszani egy képernyőn? Nem osztva....
Hogy én lennék a csákóval haverom meg a csajjal.... -
Mr.Grincs
veterán
válasz
p_milan #30240 üzenetére
Igen
Gondlkozom a piros eliten is vagy egy sima 60as verzió vagy arcade pack + hdmi +120as hdd....De liveot is akarnék hozzá venni meg játékot is....Szóval ebből 60as verzió lesz majd. De még meglátom.
Jelen esetben a proval jönnék ki a legjobban: Pro 55K +10 a live +1,5 k egy hdmi kábel.
66,5K
És akkor játékot is vehetnék bőven. -
Mr.Grincs
veterán
Az elite gép tudja a 720p,1080i,1080p felbontást
A Pro 60as gép csak az 1080ig tudja? Vagy csak szimplán trehányak szerkeszteni az oldalt normálisan?
[link] -
Mr.Grincs
veterán
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Gombinyó #30148 üzenetére
Én játszottama pinataval. Nekem bejött de csak egy darabig jutottam el, mert elakadtam és már nem volt több türelmem folytatni. De volt benne verebem egerem borzom hangyám, nyulam meg még egy csomó állatom..rókám is... meg elefnátormányú repülő bogaram
Érdekes játék. Mindenképp magyart szerezzél be ha tudsz.
Szívesen játszanék ele megint -
Mr.Grincs
veterán
Úgynézki marad az F1 2010 ig szóval játszhatunk nyugodtan.
-
Mr.Grincs
veterán
Szerintem veszek egy 60as verziót plusz veszek játékot is majd meg 12+1 hónap live előfizut és akkor indulhat a móka
Nemhiszem hogy kell nekem 120as hdd max később de akkor majd veszek egyet külön.
55+10kb a live+ játék max 10=kb 75K Ennyiért nem tudnék jó elitet venni live előfizuval meg akármivel. Bár szívem szerint még várok vele egy kicsit, hátha bejön valami eksőn -
Mr.Grincs
veterán
Jólenne egybe elitet venni de abból nincs Jasperes csak drágbbért.
-
Mr.Grincs
veterán
Ehhez a kombinációhoz mit szóltok?
Arcade pack 43K + 120 as hdd 21K + hdmi kábel 1,5K = 65000FT Szerintem jól hangzik -
Mr.Grincs
veterán
Mi van? Milyen új box? Én lemaradtam tökre
Linkeljen valaki valami képet vagyinfót pls..
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
30z.Samu #29692 üzenetére
Nagyon sokszor vagyok úgy hogy idétlen pozíciót veszek föl a játékhoz. PL GTA 4 nél féloldalt néztem a tv-t mert közben a fejem a párnán volt. Kint a nappaliba a nagytv-n játszottam, akkor meg a kanapén próbáltam ki fejenállva
Szóval ezt a billentyűzettel meg az egérrel nem tudná senkisem megcsinálni
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
30z.Samu #29689 üzenetére
Azokat nem értem aki egeret meg billt akarnak a boxhoz. Az már nem konzolozás hanem valami átmenet a PC és a konzol között. Meg lehet pikk pakk tanulni. Azt kéen megkérdezni akinek volt PS3 ja és boxa is hogy melyik a jobb az irányítás szempontjából. Illetve hogy melyiket lehet hamarabb megtanulni kezelni.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Gebriel #29679 üzenetére
Én eleinte nagyon köpködtem a box joyra hogy azzal kell majd játszanom fps gémeket, de sokkal jobb mint a pc-n évezetesebb.És pikk pakk beletanultam. Kb egy játék alatt. Az a COD 3 volt. És most elmondhtaom hogy elég jól tudok már vele közlekedni. Veteránon a COD 4et is kivittem. Meg KB háromnegyedig a COD 5-t amit eladtam közben
De visszaszerzem és kipörgetem veteránon mert a mentések megvannak. Aztán mindenszinte kipörgettem a Medal of Honor Airborne-t, az döfi volt nagyon. Igaz PS3on még nem próbáltam fps-t csak a szimultárot, az valahogy nem esett a kezemre. Kedvenc műfajom boxon az FPS.
-
Mr.Grincs
veterán
Sikerül eladni a boxomat 40K ért
Egyik haverom megveszi. Már teljesen lemondtam róla, hogy ennyiért el tudom majd adni, de sikerült.D Kezdek én is gondolkozni egy új vason.
-
Mr.Grincs
veterán
Residnet Evil 5 ömet cseréném 8k kp ra
-
Mr.Grincs
veterán
Ezt látta valaki már? Nagyon ott van a videó. Kíváncsi vagyok mennyi igaz belőle.NIDE MINDENKI
-
Mr.Grincs
veterán
bwoay: Sorry. Azt hittem ezt még lehet.
Kipörgettem a Resident evil 5-t. Eladó 8K ért.
-
Mr.Grincs
veterán
Ma kiszereltem magam az biztos. Kicseréltem a ventit a boxba, mert végleg meghalt. Vettem egy ventit a konzolokszervízében ami állatólag új volt megnézem csak ímmel ámmal takarították meg és hát kiderült hogy ez tulajdonképpen máégis használt.... Ennyit a boltról. Hazavitem jobban megvizslattam forrasztva is volt a szál a villa részénél...Kiszedegettem a négy db áram csatlakozót a 4es villából majd levágtam újraforraszttottam + zsugórfólia. Lepróbűáltam hogy jó e...JÓ!!!!
Betettem, de előtte kilapátoltam a port és a mocskot. Összeszereltem. Visszaraktam a szervízgarimatricátJóétvágyat kívánok
Ennyi volt. Utólag bánom hogy nem csináltam képeket logout blogba, de a halott ventit meg tudom mutatni. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
gege71.hu #29458 üzenetére
Mindig mozgásban kell lenni, menj minden fele, ott én is szívtam sokat
Jön egy nagy hóhér az elől menekülni kell amíg nem jön a helikopter. Menj föl a tetőre is meg össze vissza a területen, mert ott találsz lőszert kincset meg növényt amivel be tudod lőni magad meg a csajt.
-
Mr.Grincs
veterán
Az irányítást már kezdem megszokni, egyre jobban belejövök a dologba. És valóban hangulatos csak zavar, hogy a tv bal oldalán van a forma akivel hentelek, de az sem vészes. Bár most elakadtam a játékban
GEy nagy szörny jön ki az úton keresztbefordult kukásautóból és nem tudom leszedni sehogy sem...
-
Mr.Grincs
veterán
Belemerülve a resi 5 be elég parás játék, jó a garfika irányítás erős jóindulattal közepes de szokható. Kezdem megszeretni. Beraktama hamvasztókazánba azt a nagy szörnyeteget
3adjára sikerült. Poén volt mert előtt direkt szétlőttem a 2 db nagy gázpalackot utólag jöttem rá hogy itt valami para lesz és nem kellett volna székúrni
-
Mr.Grincs
veterán
Nah meglátom mennyire istenkirály játék, nekiülök jáétszani. Nah már csak azért is mert holnap két gyakorlati vizsgám is van
-
Mr.Grincs
veterán
Csak szerintem nagy targédi ez a Resident Evil 5? A leggyíkabb fokozaton megyek és megesznek ezek a tetves zombik vagy a lotyó spanomat.... Össze vissza vannak a gombkombinációk...A zombik elpárolognak meg kincs lesz belőlük
A lefejezős résznél járok az elején amikor a fószer a megafonba beszél...
Kár volt kibontani...... -
Mr.Grincs
veterán
-
Mr.Grincs
veterán
El is felejtettem mondani, hogy felhívtam ma az M$ ügyfélszolit. MOndatm a Krisztikének hogy gyönyörűm kerreg az xbox 360 konzolom ventillátora. vegyengtünk egy darabig magyaráz össze vissza. Mondatm hogy 3 ledre garis már csak, erre olyat mondott hogy seggreültem. Aztmondja hogy akkor ez fizetős kör lenne. Mondja hogy a ventillátor csere futár oda vissza 100 EJRÓ ami kb 30 ezer forint. KB itt is ért véget a csevej.
Annyit megtett, hogy felírta mint hiba, és beírt még egy 3 led jelzését is. És azt mondha ha 3 ledes lesz akkor hívjam föl.
Szóval ha leseggel 3 LED re a kerregő venti miatt amiből kövi egy 3 led mert nincs hűtés akkor hívom őket. Tiszta érdekes a gondolkodásuk. -
Mr.Grincs
veterán
Ma elcseréltem a COD 4emet egy teljesen új fóliás Resident Evil 5 re és nem is kellett ráfizetnem semmit sem. Mondjuk nem is akartam, meg amúgysem kellett. Tökre meglepődtem amikor hozta a gyerek hogy ittvane fóliás
Kíváncsi vagyok rá, hogy milyen a játék. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
rudymester #29230 üzenetére
Az is egy válasz és lehet benne valami
-
Mr.Grincs
veterán
Kipörgettem Veteránon a COD 4et. Nem volt egyszerű korántsem. De meglett. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Xirtam #29111 üzenetére
Ma egész nap játszani fogok vele meg töltök is ezerrel
MÁS: Lehet valahogy manuálisan, frissíteni a COD 4 et? Mert nem tölti be a mentéspontokat jól veteránba. Vagy ott másak / máshol vannak az automatikus mentéspontok? És kicsit idegesítő hogy nagyon mesziről kell eljutnom a helyekre.
-
Mr.Grincs
veterán
-
-
Mr.Grincs
veterán
Most mi a fenét csináljak mert még garis de már csak 3 ledre? Ugorjona gari és csináltassam meg a ventit? Akkor meg tutti hogy beüt a 3 led
Úgy meg bírják vajon csinálni hogy sértetlen maradjon a garimatrica? Legjobb lenne ha leseggelne 3 ledre aztán ott lehet még a ventit is kicserélnék...vagy egy új gépet adnának.... Ötlet, tipp javaslat??
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- ZIDOO médialejátszók
- Kikristályosodik a Razr 60
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- ASUS 18W USB ADAPTER
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest