Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Def26
félisten
válasz
burgatshow #27976 üzenetére
Nuku Live!
Itthon mobil netem van, havi egyszer tudok csak Live! -ra menni amikor hazamegyünk (Gyulára).
Jah, a végén valahogy nagyobb küzdelemre vártam, nem egy ilyen zenedobozos gyilkosságra.
-
Def26
félisten
válasz
burgatshow #27966 üzenetére
Még csak most van a küldetésem között. Nem próbáltam még....
Egyébként ha megöltem Lucient akkor van "vége" a játéknak? (Én amugy a "Love" kártyát választottam, miután megöltem)
-
Def26
félisten
Nah, végigvittem a Fable 2 -őt, hihetetlen jó kis játék volt.
Tök meglepett, hogy még mindíg kapok küldetéseket (most ahogy ezt írom már nem is vagyok biztos benne, hogy tényleg végigvittem...)
Van még valami ilyen stílusú játék?
-
Def26
félisten
válasz
,,no name" #27912 üzenetére
Az egyik analóg a másik (hdmi) digitális jelet küld. Észrevenni egyenlőre nem nagyon fogod a különbséget. (Ha rosszul tudom kövezzetek)
-
Def26
félisten
Ismét hardverhiba miatt kárpótolja az Xbox-tulajokat a Microsoft - HWSW hír. Már beszéltünk róla, de most hivatalos.
-
Def26
félisten
Vannak qrva jó skinek box -ra. És ez legalább késöbb, ha megunod leszedhető...
-
Def26
félisten
válasz
tacsk0 #27359 üzenetére
Igazából ugyanaz a PSN is mint a Live!. Annyi a Live! előnye, hogy jó pár évvel előrébb tart mint a PSN network és sokkal átláthatóbb kezelhetőbb nem 1 óra alatt jön le egy Update hanem pillanatok alatt stb... tehát kiforrottabb. De úgyanúgy vannak demók, online játék, témák, háttérképek mindkét szolgáltatónál. A Live! pont annyival ér többet (PSN ingyenes, a Live! pedig - ahogy Tiv is mondja- olyan 800FT havonta) amenyit fizetsz érte havonta.
Xbox Live! -nál van két lehetőség. Gold és Silver előfizetés. A gold pénzbe kerül (800FT/hó) és csak ebben a kategóriában tudsz online játszani a haverokkal. Silver ingyenes, és annyiban különbözik a goldtól, hogy itt nem tudsz online játszani, és van 1-2 demó amit a gold előfizusok elöbb kipróbálhatnak.
-
Def26
félisten
Fizetni lehet már Live! -on? Ti hogy oldjátok meg a Microsoft pontok vételét? Létezik valami olyan online weboldal ahol bankártyával tudok vásárolni Microsoft pontokat? (régebben olvastam valami ilyesmit)
-
Def26
félisten
Xbox live -on még mindig meg van határozva, hogy hány ismerősöd lehet? (barátlista)
-
Def26
félisten
válasz
Rain Blade #27107 üzenetére
Lehet, nekem is így működik a vezeték nélküli joyom. Viszont XP SP3 alatt nem megy, sp2 -vel még nem volt gondja.
-
Def26
félisten
válasz
CosmoBacsika #27069 üzenetére
Pont az elötted posztoló Scotty -nak van eladó...
-
Def26
félisten
-
Def26
félisten
Srácok, hülye kérdésem van.
Fable 2 -ben jön az üzenet, hogy az asszony szexre vágyik. Gyorsan "haza" megyek de az ágynál csak az "alvás" lehetőség van. Korábban már sikerült szexelni vele de hübelebalázs módjára egyből teherbe is esett.Most már van gimum " minőségi bélből" de nem tudom mit kezdjek vele. Nem találok olyan lehetőséget, hogy szex vagy mittudomén.
Gondolom, ha nem sikerül szexelni akkor annak valami következménye lesz, nem? Valamiért csak jön az az üzenet... -
Def26
félisten
Srácok, a Guitar Hero Metallica -t lehet kontrolleren játszani? Valaki letöltötte már a demot?
(Mobil netem miatt nem tudok letölteni semmit...)
-
Def26
félisten
Tett már valaki a boxára skineket? Van valami amire oda kell fogyelni, vagy csak nyaljam rá és annyi?
-
Def26
félisten
Vannak még olyan FPS játékok ahol működik az automata célzás (auto aim) mint pl. a COD 4 -ben? COD: WAW -ban létezik ilyen?
-
Def26
félisten
Ma nekiestem életemben másodszor a Gears of War -nak. Érdekes, mert most tetszett.
Viszont nem tudom, hogy kell megölni egy nagyobb szörnyet vagy mit. Szvsz még eléggé az elején járok, de azért megpróbálom leírni a sztorit. Egy video bejátszás van, hogy egy csarnokban láncon visznek egy szörnyet ami kiszabadul, majd egy folyosón összetalálkozok a döggel de nekem fut, azt meg is halok. Mit kell itt csinálni?
-
Def26
félisten
Kösz srácok, még jó hogy külön is árulják a játékot. Nah mindegym ezt megsz**tam...
-
Def26
félisten
Srácok, ideges vagyok. Megszereztem a Guitar hero World tourt és létezik, hogy nem tudok benne kontrollerrel játszani vagy csak én vagyok hülye...?
-
Def26
félisten
Srácok, van egy 320GB .os USB -s mobil hdd -m. Kétfelé osztottam partition magic -el (100Gb és 200Gb) a 100Gb -os partíciót FAT32 -re formáztam a PS3 miatt, a másik maradt NTFS. Nos, rádugtam a boxra és abszolute nem ismeri fel. Miért van ez? A pendrive -ot felismeri, de a mobil vinyót miért nem? Megnéztem, felpörög a vinyó tehát gondolom az áramellátással nincs gond. Valaki vmi ötlet?
-
Def26
félisten
-
Def26
félisten
válasz
Kasza08 #25561 üzenetére
Háát, én nem igazán tudnám ezt megfogalmazni. Szvsz bwoay jobban le tudná írni (neki is van mindkettő).
Xbox 360:
-olcsóbb játékok
-több exluzív cím,
-"igénytelen" gép (itt arra gondolok, hogy nem kényes a burkolat)
-nagyobb/kényelmesebb kontroller
-Xbox Live! (és ami mögötte van)
-nincs Install (legalábbis kihagyható)
-Fix HDD
-PC kompatibilis media center
-hangos, de ezt már ki lehet küszöbölni az installal
-3 ledes hiba (de ez is semmisnek mondható már szerintem)
-warezPlayStation 3:
-drágább játékok
-kevés exlizív cím
-iszonyat jól néz ki a nappaliban a gép (szvsz)
-kis kontroller (külön kiegészítő az R2 L2 -re... eszement)
-Store viszont egyre jobb (PS Home)
-mindent installálni kell (demo/full game)
-A gép elfogad szinte bármilyen notebook vinyót
-Operációs rendszer buherálóknak több lehetőséget tartogat, pl. Linux
-halk, megbízható nekem asszem egyszer fagyott le.
-Blu-rayNem a 1 hsz. -be való, csak egy rögtönzött gondolat.
-
Def26
félisten
Ha neadj' isten lenne valakinek egy eladó arcade pakkja ami fla**elt akkor privi nekem.
-
Def26
félisten
Van egy eladó 120GB -os HDD -m Elite gépről van. [link]
Mr.Grincs
Neked ha kell holnap át is tudom venni Bicskére -
Def26
félisten
Peat;)
Xbox 360
Battlefield 2
Burnout Revenge
Ridge Racer 6
Fifa 07
Godfather the game
NFS Carbon
NHL 07
Gears of War
Blazing Angels
Ghost Recon Advenced.
King Kong
Harry Potter
Fight Night Round 3
MOH Airborne
Skate
C&C Tiberium Wars
NFS Most Wanted
Army of Two
The Simpsons
Def Jam Icon
Dead or Alive Xtreme 2
Fifa 06
Road to Fifa
Forza 2
Burnout Paradise
Fifa Street 3
Fusion Frenzy 2 -
Def26
félisten
válasz
Kasza08 #18937 üzenetére
Playasia by Skynet, anno nekem is hasznos volt.
-
Def26
félisten
válasz
TazLeacher #18901 üzenetére
Vezetékes joy -t vettél? Milyen játékokban nézted, és hogy működik a dolog?
Most tervezem én is venni egy kontrollert (vezetékeset), mert a PS3 -é valahogy nem működik PC -n. -
Def26
félisten
válasz
nesh20 #15728 üzenetére
Nah, ez egy mekkora szar. 3k -ért megvettem anno használtan, hát kb. annyit is ért. Ilyen ronda igénytelen grafikájú játékkal talán még ps2 induló korszakában találkoztam.
(Most jöhet megint az okos beszólás, hogy "nem a grafika a fontos", de én azt mondom hogy nem azért van nextgen konzolom, hogy ps1 minőségü játékokat bámuljak. Kivéve persze az Arcade/Classic gamékat, de azok ugye nem Nextgen címek)
-
Def26
félisten
-
Def26
félisten
Nem a mi pénztárcánkhoz vannak ezek a dolgok belöve. Épp tegnap néztem a game.co.uk -n PS2 játékokat a kölöknek, (ilyen SHREK 2, SCOOBY DOO, SPYRO) és hihetetlen hitvány áron adják őket 4-5 font (1500ft). Látszik, hogy kint a kutyának sem kellenek ezek a cuccok, nálunk meg ebből is bizniszt lehet csinálni, csak meg kell nézni a PS2 árakat.
Rendeltem használt PS2 -őt 15000Ft -ért, itthon ennyiért csak hibásat kapok. Kint még a vacsi új is 25k körül van 3 játékkal.
Nah, puffogást befejeztem..
-
Def26
félisten
válasz
-==Balazs==- #15242 üzenetére
Net nélkül nem próbáltam, de már nem is tudom, mert nekem leszedte a codecet.
Nehogymá' 30k -ért vegyél vinyót. Most jönnek az új gépek 60Gb vyinóval, várj 1-2 hónapot és tele lesz az apró 7-8k -ért vinyókkal. Már most is kifogni 12k körül.
-
Def26
félisten
válasz
tiv83us #15237 üzenetére
How to raise your Xbox Live Reputation
Lehet valakitől negativ review -et kaptál... és ezért esett a csillagod?
-==Balazs==-:Le fogja játszani, max letölt egy codecet neki.
-
Def26
félisten
válasz
tomee007007 #15238 üzenetére
Alternativ MAC cimet beállitottad?
-
Def26
félisten
2: Az xbox live marketplace elérhető lesz az xbox.com-ról is. Tehát a pc-n megvásároljuk a dolgokat és ezeket automatikusan letölti az xbox. Sok értelme nincs legfeljebb, hogy pc-n gyorsabb lesz egérrel és billentyűzettel kiválasztani a dolgokat és beírni a kért kódokat.
Én ezt várom a legjobban, remélem itt már tudok bankkártyával venni ezt azt...
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- ZIDOO médialejátszók
- Kikristályosodik a Razr 60
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest