Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
Hat nalam a GTA 4 nagyon nagyot tarolt. szerintem az egyik legjobban sikerult jatek. Az egyik nagy kedvencem a GTA 4. De a letoltheto tartalomert nem adnek ket fillert sem.
Szoval szeritem nagyon fain jatek.
Remelm lesz belole 5. resz is. Sajnalom hogy nem tetszik mert szerintem realis es igen komolyan nez is ki.Visszaterve a RESI 5 re nekem az nem tetszik benne hogy a zombik amikor kinyirom oket lekvar lesz. Sajna nem maradnak ott szetlove a foldon. Remelem ha lesz folytatas nem fognak elparologni.
-
Mr.Grincs
veterán
Es qakkor gondolom az arak is alacsonyak.
Ugyertem a szallas meg a kaja pia ajandekok stb.\Kicsit furcsa a Resi 5 de szerintem egyaltalan nem szar. probalj neki meg tobb idot adni. Sajna az engem is idegesitett hogy nem lehet mozogni, dehat ez van sajna. probald tovabbvinni mert nagyon jo kis jatek.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
kovasz #31324 üzenetére
Vannak a jatekban a nok, meg kulon vannak prostik, akik tenyleg jol neznek ki. Azok a tengerparti resznel vannak valami kocsmaban, vagy van ilyen haz ami piroslampas haziko
Es ott lehet felszedni a lotyokat.kisJack: Koszi szepen az ajanlatot de most nincsen penzem majd talan szeptember fele lesz csak erre a mutatvanyra penzem.
Holnap indulok haza. Pakolok nagyba be a borondbe es a porblema az hogy nem merem a borondbe rakni a COD 4et mert felek kiesik a korong a helyerol es akkor egesz uton karcolodik
Mert ezek a vadallatok a repteren dobaljak a borondot. Pedig nem teveszar hogy csak dobalni lehet. 2006 ban ki is tort a kereke a borondomnek
Igy jott ki a futoszalagrol.
orultem neki nagyon. -
Mr.Grincs
veterán
Erdemes vegigtolni, meg egy csomo mindent megcsinalni.
Pl kovacsmesterseg, favagas ilyesmi.
Meghazasodni. Vegen a kastelyt is meg lehet venni.
Sott van egy csalas is. Ha van egy hazad es ki van adva berbe akkor ugye mikor legkozelebb bekapcsolod a geped akkor sok aranyat kapsz mert az eltelt idot is szamolja. Naponta kapod az aranyat. Szoval allitsd az xbox 360 orajat 2020 12 31 re vagy olyan datumra amire akarod es akkor nyomj ra egy oket es akkor nagyon sok aranyat kapsz. talan egy milliot ez csak akkor megy ha nincs radugva a netre mert akkor autimatikusan visszaallitja az orat.
Nekem volt felesegem Vikinek hivtak, egy prostit vettem el mert az nezett ki a legjobban meg gyerekem is volt. -
Mr.Grincs
veterán
-
Mr.Grincs
veterán
Elolrol kezdtem az Undercovert. Most ugy csinalom, hogy minden versenyt megcsinalok a kornyeken es utanna csinalom meg a highway battlet es a munkakat.
Egyk versenynel jott egy forma valami zold audival vagy porche val es nem volt ajtaja neki
Par masodperc mulva a rajtnal visszaugrott az ajto. Szep kis bug mondom. Elsore azt hittem komolyan lehet ilyet hogy nincs ajtaja a kocsinak egyik oldalt sem.GOW ban pedig osszeszedtem mar 20 nyaklancot a 30 bol. Jo nehez kozepes fokozaton is.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
ggf8600gts #31217 üzenetére
En majdnem vegigvittem alap szintem a GOW ot de a vegen azt a format nem tudtam kinyirni a vonat vegen akarhogy probalkoztam nem ment.
Most kozepesen nyomatom. -
Mr.Grincs
veterán
-
Mr.Grincs
veterán
A fordulatszam a homerseklettol fugg. Ha tok poros meg pokhalos szoszos a hutoborda akkor jobbnan porgeti a ventit az szabalyzo.
Amikor szedtszedtem es csereltem ventit az enyembe azt hittem nulla por lesz bennne.Ahhoz kepest a latvany onmagaert beszelt. Mindenhol szosz volt. Szerintem az utcaban az osszes szoszt beszivta a boxomUtanna meglepon halk lett hogy kidzsuvaztam.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
7600 GS #31182 üzenetére
Kb annyi amennyit levi is irt. De jol gondold meg hogy megveszed e, mert ha lenne mondjuk 73ad egy uj elitre akkor inkabb jobban megren beruhazni 56K ert egy PRO 60 gb os packre es melle tudnal venni 10K ert egy eves live elofizetest+ 10 k alatt egy uj jatekot es akkor ott vagy hogy van egy ev liveod meg egy jatekod. Nem feltetlenul kell uj gamet venni csak mondtam egy peldat. A Resident evil 5 7k korlul van ujonnan. Azt csak ajanlani tudom, meg meg sokan masok is szerintem. Vagy a GTA 4et vagy akarmit vehetsz.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Gebriel #31173 üzenetére
Igen automatikusan. Nem kell kulon arra a menupontra menni, hogy play from HDD.
Amugy nagyon hangos ha nincs felmasolva a hddre.Nemretem miert ilyen silany a minosege es ilyen rovid az elettartama ezeknek a meghajtoknak.
Az a box amin most nyomatom a gameket itt Londonban. Eppen masolnam fol a Prince of Persiat a hddre es kirta hogy a lemez lehet koszos, vagy karcos. OOO bakker mondom. Es itt nemtudom hol lehet ilyen sufni konzolboltot talani, mert inkabb ujat vesznek mint megcsinaltatjak a cuccot. Pedig feltettem a new dashboardot. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
heihachi #31163 üzenetére
Jo persze velem is volt olyan hogy nem toltott be gyorsan a textura amikor mentem a motorral ezerrel
Es akkor befigyelt egy masik auto. De meg mindig nagyobb elvezet jatszni ugy a boxon a gta 4 el hogy gond nelkul el megy minden pc-n meg leeht nem tetszene neki valami azt el sem indul.
Az is sokat jelent hogy vinyorol jatszik valaki vagy dvd rol. En vinyorol jatszottam.7600 GS: Szerintem egy XBOX 360 PRO pack 60gb os hdd vel boven eleg. Az 55,5K a konzolokszervizeben. Szerintem nagyon jo bolt. ITT
Azt el is felejtettem hogy mindenkeppen HDD set vegyel.
A 78K az sok egy Elite gepert. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
7600 GS #31159 üzenetére
Szerintem egyaltaln nem rosszabb, szerintem meg veri a pc kepminoseget, foleg ilyen tv-n mint a tied. Nekem csak egy 82 centis THOMSON LCD HD tv/m van de azon is olyan kepet adott vissza a box, hogy csak neztem, foleg a GTA 4 nel vagy, COD4, COD 5, Resident Evil 5, Airborne. Tok mas a PC-n az Airbonre mint boxon. Mind a kettore megvan es eszreveszem a kulonbseget gep es box kozott. PC-n full grafikaval nyomatom es megis szebb boxon.
PC sok gond volt meg talan van is a GTA 4 el de boxon hibatlanul megy, es hatalmas a latohatar. De ezt akkor latod meg amikor helikopterol nezed a magasbol a jatekban.
PC/n meg nem is toltotte be sokszor, meg rengeteg driver problema volt vele. -
Mr.Grincs
veterán
Az en adataim sincsenek fent, de sebaj majd felkerulnek.
Gamertag: MrGrincs
Név: Istvan
Kor: 21
Konzol: XBOX 360 PRO
Jelenlegi játékaim: Call of Duty 4 Game of the year edition, Medal of Honor AirborneLevi teged is felvettelek.
Felbosszant ez az Undercover teljesen. Egy csomo kuldetesem nincsen meg es azokert rengeteg G-t kapnek pedig. A jetkeot hgy lehet igy kiporgetni hogy nincs meg egy csomo verseny
Azt nem ertem hogy miert igy csinaltak meg? Elolrol kene kezdenem az egeszet, de akkor, hogyan csinal;jam hogy minden verseny meglegyen? Teruletenkent csinaljak meg mindent vagy hogy?
-
Mr.Grincs
veterán
Amikor hazamegyek veszeka boxom melle egy eves live elofizut is
Es lehet jatszani ezerrel.
Felvettem azokat az embereket Livre akik az 1. hszbe benne vannak.
Gebriel: meg nem lattam volna hogy felvettel. Vagyis nem jott semmi uzi. -
Mr.Grincs
veterán
Az NFS Undercoverben nem is lehet utolag befejezni azokat a versenyeket amiket nem csinaltam meg? Mert most csinalok egy csomot es ugyanugy szurke szinuek maradnak amiko rmegcsinaltam oket. Zoldnek kene lenni, de nem valtanak at
Ezek szerint addig lehet csak megcsinalni amig sztoriban vagyok?
Djuree mit mondasz erre? -
Mr.Grincs
veterán
Tegnap a Halo 3 is a levesbe ment. Betettem kb 5percig bent volt aztan toroltem is a vinyorol......
-
Mr.Grincs
veterán
Ezt is nezd meg:ezt
-
Mr.Grincs
veterán
-
Mr.Grincs
veterán
Hali
Szerintetek erdemes megvenni £ 30 (font) ert a COD World at War-t? 9500 ft atszamolva.
29.99 ert van kiteve a 44.99 helyett.
COD4 volt 25 ert, de azt meg is vettem a multkor.
Vagy inkabb 30 Fontert 2 jatekot vegyek a 2 for £ 30 akciban.
Fable 2, Burnout Paradise, Assissans C, COD 3, NFS CARBON.
A FABLE 2 az alapbol magyar feliratos? vagy csak akkor valt magayr feliratra ha a boxon be van allitva a location hungary ra.
Az Undercover az e;lvileg magayr feliratos lenne de az itteni boxon nem az
Pedig magyarra allitottam a teruletet. Nincs bedugva pedig az internetre. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Markoka1993 #30999 üzenetére
Sokan nem szeretik, azert mert tul monoton. Szerintem pedig epp, hogy nem az. Oke hogy kuldetesek vannak es gyilkolni meg meg gengszterkedni kell, de errol szol maga jatek.
Az autok nagyon szepen ki vannak dolgozva, meg ugy minden a GTA 4 ben. Nekem nagyon tetszik a jatek.Nem ugy van hogy benne van a csomagban? Regen benne volt. A vastag hasznalati utmutatoba volt egy LIVEos narisarga papair vagy mi.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Markoka1993 #30994 üzenetére
Nekem is a Most Wanted volt ami meg bejott meg meg a Carbon aztan azota nagyon nem jott be a tobbi. Bar meg sajna a Pro Streetet nem probaltam. A GTA4 be viszont szerettem zuzni. Az eletszerubb.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Gebriel #30990 üzenetére
Hat velemenyem szerint nem az udvariassagukrol hiresek.
De korrekt aron adjak a cuccokat, nemugy mint a tobbi konzolbolt.Markoka1993: Turheto kategoria, de szerintem ez mar tulzas amit csinal az EA. kicsit unom mar ezt a fajta versenyzest. Esz nelkul menni kell es apritani torni zuzni. Meg kiutni a rendorautokat 3-5 utkozesre..Vicc.. Egy nagyobb puff es OFF mind a kedt autonak
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Gebriel #30984 üzenetére
GRATULA
3 led mentes GAMET kivanok
Segitett a ;rivat beszelgetes a dontesben?|
Djuree: Az ellenfelek nagyon genyak tudnak lenni. Kiloknek. Ez nem is NFS mar hanem valami katasztrofa. 200al ugy becsapodok a falnak es semmi baja sincs az autonak. Nagyon irrealis az egesz jatek.
-
Mr.Grincs
veterán
Eleg sokaig eljutottam az NFS Undercoverben, es batran kijelenthetem hogy nyugodtan adhattak volna neki inkabb az NFS DODGEM nevet.
Aztga hogy mik vannak benne. Megyek ezerrel es belem jon egy kocsi es kb porgok a levegobe jo magasan mintha valami taviranyitasu kisauto lennek.
Allandoan kiloknek termeszetesen oket lehetetlenseg kilokni, mert nagyobbat adnak vissza.
300al beveszik a kanyarokatAmugy jo jatek erdekesen van megcsinalva.
Volt hogy megeyk nagyba idore es veletlenul nekimentem a korlatnak vagy a nyilas falnak ami mutatja hogy balra, azt atmentem a falon tulra minden gond nelkul mintha valami szellem auto lennek. Vissza ugyanigy -
Mr.Grincs
veterán
Igaz. 1 ev alabol csak.
-
Mr.Grincs
veterán
Ezert jo a LIVErol leszedni es kiprobalni a demokat. Meg neten utannajarni.
Bar a Resident evil pont az volt ami leszedtem liverol es elsore nem tetszett. Volt cod 4emet csereltem egy zsir uj foliasra es nem bantam meg. Csak azt hogy eladtam. De majd beszezem megint. Hatalmas jatek. Az elejen szenvedni kell az irnyitassal meg szokni de pazar a game.XuChi: Milyen vasat vettel? Arcade vagy pro vag elite?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Gebriel #30946 üzenetére
Azt azert adjak mert azzal tudod atmasolni a 20as hdd rol a 120as hdd re a cuccokat.
Mert feltelezik hogy elotte volt 120as hdd/d es azert adnak kabelt. De jobb ha van es nem kell mintha kene is nincsen.CrazyMax: jobban jarnal valami hdd-s geppel. 55,5k ujonnan 60as vinyoval. Jobb nem irott jatekokkal jatszani hidd el. Nincs benne semmi elvezet hogy berakod nem tetszik azt kidobod.
meg akkor liveod sincsen.
Meg a masik, hogy jobb borda nincsbenne tuttira, max 12 volton megy a venti. Akkor gari meg nincsen ra mert bele volt piszkalva. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
HagaNRG #30905 üzenetére
Akartam tobb jatekot is venni de mar nem mertem. mert azokat mar itthon is sacc ilyen arban tudnam megvenni. De ketsegtelen hogy ki kell fogni a jo akciokat.
Volt 2 for £30 fontert. ezek a cimek: Burnout Pradise, COD3, Assassin's creed, PGR 4, NFS Carbon. Meg meg egy par jatek volt ebben az eksonben.
most neztem meg a honlapon ott a COD 4 mar 44.99 ert van visszarakva....heihachi: Szerintem nem most lesz az amikor netrol lehet majd megvenni a jatekokat es ugy letolteni a vinyora. Magyarorszagon nincs is normalisan megcsinalva a live. A kartyas fizetestol sokan paraznak. Netes vasarlastol sokan paraznak. MS pontokat horrorr aron adjak a boltokban.
En nem vagyok semmi jonak az elrontoja de ez meg messze van szerinem. Meg nemhiszem hogy ez mukodokepes lenne ebbe a warezos vilagban. Aki nem warezol az ne vegye magara.
Szerintem meg a kovetkezo generacio is lemezeken fog kijonni. -
Mr.Grincs
veterán
-
Mr.Grincs
veterán
Nah ma vettem Londonban az Oxford streeten a HMV ben a COD 4 GOTY kiadasat £25 ert az 8004.05 Ft, termeszetesen uj.
Amugy £45 font volt az ara csak ez ilyen heti akcio van.
Szerintem megerte. Igaz megvolt mar a jatek meg vegig is jatszottam de ismet be akartam szerezni es ez pont kapora jott. A sima COD 4 is ugyanennyibe volt.
Es ha mar BD lejatszonal tartunk 99.99 £ ert volt BD lejatszo Sharp az durva 32 ezer Ft
otthon 60 ezer altt nem lattam. Es itt nem a lejatszot nyamatjak hanem mar a felvevot.
Kicsit le van maradva magyaroroszag. Szoval aki akar venni BD lejatszot az innen vegye meg. Olcsobban jon ki ha itt veszi meg. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Markoka1993 #30869 üzenetére
A pro streetet nem ismerem csak latasbol.
Viszont az szerintem jo abbol a szempontbol hogy nagyon eletehuek a hangok.
Kivancsi leszek az NFS SHiftre milyen les. De szerintem megy a levesbe az is. -
Mr.Grincs
veterán
Szerintem a masik sokkal jobb volt hogy kulon volt....
Jo hogy nem vettem arcade packot, mert pont a kulon memo miatt vettem volna meg + egy 120as hdd.
Van egy 64esem de az nem sokra eleg. Igaz S.O.S. ben vettem lementeni ra a menteseket meg ilyeneket.Tovabb jatszogatok az NFSUC val...Nagyon komolytalan az egesz jatek. Tobbet vartam ettol a jatektol.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Markoka1993 #30828 üzenetére
Es arra neked hany jatek fer ra? Szerintem 5-6-7 jatek az nem keves ami raferne.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Markoka1993 #30826 üzenetére
A 60 as pack az mar szerintem nem keves. Vagy 20as van neked?
-
Mr.Grincs
veterán
Ugy warezoljatok meg ugy vigyazzatok a boxra, hogy amikor lejar az 1 ev gari utanna nagyon sokban van a gep ha elromlik valami. Nekem az elozo boxomba 30K ert akarta az MS kicserelni a ventit, mert kerregett. Kihoztam 2K bol. Vettem egy ventit azt beraktam en. Pedig garis volt 3Ledre.
-
Mr.Grincs
veterán
Te is olyat akarsz venni? En eredetileg 55500 ft ert neztem Jasperes 60as packot, de ez a 60as kung fu panda pack van 56900 Ft ert. Es szerintem az jobban megrne.
Gari ugyanugy van ra szoval szerintem mindegy. Szivem szerint Elite packot vennek a nagy vinyo miatt. De csak 70K-m van erre a mutatvanyra. Meg a HDMI kabelt megvettem. 73 ert van piros elite, meg 78 ert szinten piros csak masik helyrol. -
Mr.Grincs
veterán
Az az xbox 360 pack milyen alaplapos amihez kungfu panda es indiana jones jatekot adnak?
-
Mr.Grincs
veterán
Kiprobaltam a boxot. Nem is volt rajta az uj dashboard. De felraktam ra. Ez meg nem hdmis box es hangos mint az allat mert rohadtul proso belul. Szenved es forro levegot ad ki magabol
Kiprobaltam az undercovert. Hat mit is mondjak. nem negyon gyere be. Ugy jatszom a tvn hogy valamiert nem jeleniti meg a piros szineket, csak zoldnek, szoval furcsa. De a tobbi szin megvan.
TECHWOOD LCD tv, hdmis, HD readys, de nem nagy extra.
Szoval nem voltam hanyadtdobva az Undercovertol, tenyleg olyan mint a Most Wanted. De a Guitar Hero 2. viszont nagyon fasza, gitar is van hozza. El tudok vele szorakozni. Elsore furcsa volt, de csak gyakorlas kerdese es hamar bele lehet tanulni. A tobbi jatekot meg nem probaltam. De amint van valami irok feltetlenul. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Kasza08 #30724 üzenetére
Voltam a Play.co.uk boltban, hat igencsak leesett az allam. 39.99 font volt egy COD 4 game, meg egy Resident Evil 5. Itthon megkapom 6,9K ert ujonnan a konzolok szervize boltban. Cod 4et meg 7-8-9 ert lehet talalani hasznaltan es talan meg ujba is.
Maga a vas arban nem sokkal dragabb, de van ahol olcsobb is. Viszont a GTA 4 az 24,99 Font ami atszamolva 8067,82 forint nem jatek. Annyiert lehet veszek is egyet. -
Mr.Grincs
veterán
Nah egy kis elmenybeszamolo angliabol. Meg itt vagyok Londonban, a keresztanyamnal. A ferjenek van xbox 360 a- szerencsere elhzoztam a 64 mb os memoria egysegem es oda mehetnek a mentesek. Van egy csomo jateka a ferjenek. NFSUC, GOW, COD4, Prince of Persia, Guitar Hero 3, Pro Evolution Soccer 6, Tiger Woods tor 08, Crackdown, Table Tennis, PGR 3, Sega Rally, Amped 3.
Lesz mivel jatszanom egy darabig. Amugyis sok van amit meg akartam venni lagalabb most eldol, hogy erdemes e megvenni vagy sem. Nagyon el vannak itt szallva az arak. Voltam egy par boltban es hat igen. Maradok az otthoni araknal. Voltam mar Londonban tudom milyen, nem lepodtem meg.Ha valakinek kerdese van valami bolttal vagy hasonloval kapcsolatban kuldjon Privatot, hataha tudok segiteni.
-
Mr.Grincs
veterán
Ha angliába vagyok és ott vennék kint xbox 360at és neten rendelem meg akkor lehet választani hogy milyen legyen a villa? Angliai vagy EU magyar szabványos... vagy ilyen nincsen? PLS help
Hátha ott jobb áron tudok hozzájutni. Esetleg link is jöhet ahol lehet választani.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Xirtam #30633 üzenetére
Akkor jó hogyha nem vagy lenéző.
Én akarok boxot venni megint, szívem szerint piros elitet vennék vagy fekete elitet. Dehát az anyagiak miatt nemhiszem hogy megérné. Vagy mgeéri? Neked elite van. Mesélj róla.De több mint valószínű hogy 60as pack lesz belőle
Ciki nem ciki akkoris.
Aktív témák
- Mobil flották
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Energiaital topic
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- PlayStation 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest