- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
Cthulhu Dawn #28385 üzenetére
igen, ez így van. legalábbis több forrásból is így hallottam
-
Djuree
félisten
válasz
superecneB #28287 üzenetére
lol...
-
Djuree
félisten
huh azt a qrta, kicsit besöröztünk bakker
érdekes lesz aludni ezekután -
-
Djuree
félisten
válasz
Xirtam #27936 üzenetére
én nem így látom sajnos
az azért érdekes hogy a legjobb csapatok nincsenek sehol nem? vajon miért? ők költik a legtöbb pénzt, nekik vannak a legjobb pilótáik és a legjobb autóik. hogy nyomja le őket egy kis csapat akik sehol sincsenek az említett 3 szempont alapján? magyarázd már el légyszíves
szerencse kérdése az egész, ahogy már sok futamon láthattuk. egy szerencsés gumicsere mindent eldönthet, pedig nem ennek kéne döntenie, el van ez baszva sajnos. nem tudom olvasol-e külföldi F1 fórumokat, ott is azért sír mindenki hogy változtassanak már szabályokat, mert ez az F1 nem az az F1 aminek lennie kéne...
nem érnek semmit a helyezések sem, mert 1 pillanat alatt elsőből az utolsó lehet. felesleges is előzgetni meg versenyezni, majd a végén jól cserélsz gumit és úgyis első leszel
ha ez neked normális akkor gratulálok, élvezd az F1-et... -
Djuree
félisten
válasz
Xirtam #27931 üzenetére
hát ez az F1 mostanában egy kalap szar
hol vannak már a régi izgalmas futamok? itt mostmár minden a gumiválasztástól függ, semmi mástól. meg ezek az idióta szabályok is csak rosszat tettek
nem is nézem már, elment a kedvem az egésztől, ahogy sok más F1 szerető embernek is...heihachi: én piáltam az este
nem szabad mindig csak játszódni
-
Djuree
félisten
cora-ban akciós az arcade gép! 49990.-
akciósan drága -
Djuree
félisten
fifa09-ben nem tudjátok hol tudom letölteni a friss csapatlistákat? nem találom..
fifa08-ban benne volt ez, gondolom a 09-ben is van ilyen... -
-
Djuree
félisten
skacok ez a resi5 qrta jóóóó!!!
aki nem próbálta az pótolja be gyorsan -
Djuree
félisten
válasz
Nagy_Matessz #27699 üzenetére
50k
45 a zsír új jasperes arcade.
40-et talán megér -
Djuree
félisten
azt hol tudom beállítani hogy a profilomba automatikusan bejelentkezzen a box?
sehol nem találom.
-
Djuree
félisten
válasz
karakpecze21 #27552 üzenetére
van új superbike, talán jobb mint a motogp. az új motogp-k nagyon szarok. persze a tourist trophyt nem űbereli semmi
-
Djuree
félisten
válasz
Kasza08 #27538 üzenetére
HOPPÁ! tényleg
erre nem is gondoltam
bakker
akko nemtom
30z.Samu: hát a civ az sokkal komolyabb az biztos.
nekem a ra3-al a bajom volt:
-könnyű. normalon olyan könnyű volt mint más rts easy-n. köszönhető ez annak hogy mindig volt egy haveri bázis, ugye koop-ban ide tenné be a havert, de akkor meg még könnyebb lenne. szar hogy nem lehet kikapcsolni a másik bázist ha csak egyedül játszok.
-béna, elnagyolt graf. nem illik a red-alert univerzumhoz.kb. ennyi ami említésre méltó, de nekem ennyi elég is volt ahhoz hogy megölje a játékélményt
-
Djuree
félisten
válasz
alibaba78 #27534 üzenetére
red alert3 szar lett nagyon. ne vedd meg semmiképp. inkább nyomjad pc-n a 2-őt, az sokkal jobb
killzone meg nincs is boxra
ps3-at meg vigyed innen a francba
Kasza08: miért kéne azt nekik beadni
cseréltem házat és kész. semmi közük hozzá. ha akarom akkor akár szarral is bekenhetem, miután az enyém azt csinálok vele amit akarok, ez a garit nem befolyásolja
-
Djuree
félisten
szivesen cserélnék valakivel házat, akinek piros boxa van, nekem fehér van, de nagyon tetszik a piros box. vagy csak az egyik felét a háznak (meg a joy-nak is esetleg), piros-fehér lenne akkor, az sem nézne ki rosszul
matricát segítek leszedni, ha csak ez lenne az akadály
ui.: fekete is jöhet, a lényeg hogy különleges legyen a kinézet
-
Djuree
félisten
válasz
cellpeti #27489 üzenetére
miért lenne jobb? egy pc sokkal jobb. a box-al csak játszani tudsz, igaz olcsóbban mint pc-vel, meg kényelmesebben is. tehát ha játszani akarsz és nincs sok pénzed egy bika gépre akkor box. ha van pénzed fasza gépre akkor sztem inkább pc. de a legjobb ha mindkettő van
-
Djuree
félisten
nem tudjátok hogy mi az hogy corrupted profil
akitől vettem a boxot, az a srác hívott fel, hogy a régi profiljára ezt írja ki az új gépe. se a régi, se az új gépe nem volt flashelt. vett egy elitet és a winyójára sem tudja átmásolni a profilját, ami a régi memókarin van. ez a recovery gamertag hogy működik? a mentéseket is átrakja?
-
Djuree
félisten
válasz
spammer #27300 üzenetére
nem játszottam az NG2-vel csak a demójával, de az elég is volt. gagyi graf, idióta fegyverek, nekem nem jött be. persze ettől még lehet jó játék. ha nehéz akkor az plusz pont. a mai játékok baromi könnyűek még nehéz fokozaton is
elolvastam az írásod a blade-ről, hát az szar hogy tokió a nagyrésze
én azt hittem minden pálya más, de végülis ettől még lehet jó. mentési rendszer engem nem zavar, ha olyan rövid akkor úgyis végigtolom együltőhelyemben
Fable 2 pont a baromi könnyű játékok közé tartozik, meghalni sem lehet
nekem ezért nem is tetszett, meg sztem inkább kissebbeknek való. -
Djuree
félisten
válasz
Silent77 #27294 üzenetére
üdv.
hát diablo féle hacknslash rpg nincs box-ra.
ami hasonló és jó is az a too human (én nagy diablo-s vagyok, sacred2 nem annyira tetszett, diablo-khoz képest nagyon halvány), ha szeretik a diablo-t ez is fog nekik tetszeni sztemvannak még jó rpg-k de ahhoz kell a jó angol tudás. ott vannak a kotor-ok, mass effect, lost odyssey, fallout3 esetleg fable2 (asszem ez magyar).
biztos van még, nekem ennyi jutott eszembe, majd még más ír hozzá.
-
Djuree
félisten
Jövő héten eladó lesz egy zsírúj fehér X360 wireless joy! Még ki sem volt bontva.
8k
-
Djuree
félisten
szeretnék cserélni:
keresek: fifa09-et!
van nekem cserére:
gears of war 2
force unleashed
stranglehold
természetesen hibátlanok.mehet bármelyikre 1 az 1-ben.
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
válasz
tiv83us #27146 üzenetére
nem gond.
igen küldtem hangüzit mindenkinek, de még live-em nincs, ill. van de csak silver, üzit lehet így is küldeni
amúgy visszahallgatva a hangüzit nagyon torzít, mint a régi mobiltelefonok, hang alapján nem lehetett megállapítani kivel beszélekKeldor papa: 35-ért premiumot?
az nagyon jó ár. hol vettél ennyiért?
-
Djuree
félisten
létezik olyan hdmi kábel amin van hangkimenet? nem kell hogy 5.1-es legyen. ha van ilyen hol lehet kapni?
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
válasz
heihachi #27130 üzenetére
jó, oké, ha nem úgy nézem mint egy gta-t akkor jó játék, ezt nem tagadom, pl. ahogy rühellem a manchester unitedot, de azt nem tagadom hogy az egyik legjobb csapat a világon
lehet teszek vele még egy próbát, most hogy van megint boxom, megpróbálom nem úgy nézni mint egy gta-t, akkor sztem egész jól elleszek vele
army of two nekem nagyon bejött, talán azért is mert nagy military buzi vagyok, az ilyen témájú játékok mindig megfognak
-
Djuree
félisten
megvan a boxom!!!!!!!! ...és még milyen jó árban vettem
de király érzés megint box tulajnak lenni
igaz játékom nincs, csak biztonsági másolatok, de azok meg nem mennek ezen a szűz gépen (ami késik nem múlik
)
addigis kénytelen leszek elkérni havertól pár gémet! most hívtam fel hogy átmennék játékért, asszem tolom reggelig -
Djuree
félisten
skacok valaki nem tud adni egy 48 órás live kódot? úgy néz ki lesz megint boxom és szeretnék live-ezni kicsit
thx...
-
Djuree
félisten
egyetértek
azért kapott olyan jó kritikákat, mert a sok kis 14-16 éves gyerkőcnek nagyon bejön (ugye a gémerek kb. 75%-át az ő korosztályuk adja ki), mert ők még nemigen játszottak az előző részekkel, max a san andreassal.
de nekünk, akik már az első rész óta nyomjuk, nagyon nem jött be. 10 haveromból 8-nak nem tetszik, mert NUKU hangulat és baromi uncsi...persze vannak kivételek akik már a kezdetek óta nyomják, és mégis bejön nekik, hát egészségükre
kíváncsi lennék hány olyan ember van akinek a gta1 tetszett és a gta4 is tetszik. sztem nem sok van -
Djuree
félisten
válasz
30z.Samu #26979 üzenetére
nekem volt ilyen drive FX-em. sztem semmi baj sincs vele, igaz nekem nem jött be, de nem azért mert baj volt vele, hanem nekem kényelmesebb a joy. annyit vettem észre hogy kicsit késve reagált a kormánymozdulatokra, de ezt sztem be lehet állítani (vagy nem
). de sokaknak nincs ilyen probléma vele, szóval tuti be lehet állítani. amúgy forza2-ben próbáltam meg pgr3-ban.
-
Djuree
félisten
válasz
,,no name" #26972 üzenetére
nem kötözködésből írtam amúgy, de ha te így fogod fel, nekem mind1
-
Djuree
félisten
válasz
,,no name" #26970 üzenetére
kis kínai beszélni magyar?
amúgy vannak grafikai bugok a gta4-ben boxon. még vinyóra telepítve is megvan a pop-up effektus
de bőven játszható, nem kell parázniajánlom tanulj meg írni normálisan, mert lehet akkor tudnánk is segíteni, de így marha nehéz kihámozni mit akarsz mondani. ragozást nem ártana megtanulni, és nem aKKadozik hanem aKadozik
-
Djuree
félisten
válasz
,,no name" #26958 üzenetére
"akkarodozik" hát öööööö, ja
-
Djuree
félisten
na skacok, itt volt nálam haverom, megjavították a 3 ledes boxát a console cornerben, gondoltam letesztelem hogy milyen lett. reggel 6-ig gémeltem, leginkább gears2-vel. nagyon jó lett, igaz csak kb. harmadáig vittem el, de megvannak a mentések, remélem a saját boxomon majd folytathatom nemsoká
nem lett közben 3 ledes, úgyhogy elég jó módszer ez a forrasztás, ha ezt a zsinórban 10 órát bírta akkor mindent bírni fog
-
Djuree
félisten
válasz
karakpecze21 #26915 üzenetére
akkor tegyük tisztába
alien vs. predator 3. én erről tudok hogy majd jön pc-re.
x360-ra jött volna egy bioware féle aliens rpg, de kidobták a picsába (idióták, sztem rekordokat döntögetett volna
).
meg lesz 360-ra aliens: colonial marines fps.én ennyiről tudok, de persze én sem tudhatok minden gémről
-
Djuree
félisten
válasz
karakpecze21 #26909 üzenetére
alien3
nem a colonial marines-re gondolsz? tudtommal alien3 nem lesz
Aktív témák
- Motoros topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Gaming notebook topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest