- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Végre megjött a GTA 4 Hong Kong-ból, ami elég meglepő, hisz mindössze 8 nap telt el a rendelés óta... A másik, hogy régiófüggetlen ázsiai verziót rendeltem, erre küldtek egy PAL-ost. Összegezve: imádom őket
Mentem játszani
-
Skynet258
veterán
válasz
(Kolombusz) #10735 üzenetére
Én az összes autós játékot saját zenével játszom, úgy az igazi
-
Skynet258
veterán
válasz
(Kolombusz) #10713 üzenetére
Nem biztos, hogy eredetiek, a cédéi sem azok
-
Skynet258
veterán
válasz
Atomgeszi #10538 üzenetére
Kipróbáltam, valóban ezt írja. Aztán hogy a valóságban ki az a hülye, aki ugyanannyitért veszi be a Moto Gp 7-et, mint amennyiért az AC-t adja... szóval nekem kicsit légbőlkapottnak tűnik ez a dolog, de ott van az info, kérdezd meg, hogy mi van.
De számomra elég komolytalan a dolog, ezért nem is foglalkoztam vele eddig, bár már találkoztam az oldallal. -
Skynet258
veterán
válasz
Atomgeszi #10529 üzenetére
Valószínüleg a jatekaim.hu-ra gondolsz
-
Skynet258
veterán
Hát barátom, tudod, hogy én egyet értek veled, és hangot is szoktam adni ennek a véleményemnek. Szóltam már be kollégának is, de moderátornak is utaltam már arra, hogy kissé bugyuta dolog volt betenni a topikcímbe azt a bizonyos megjegyzést, ha semmi alapja nincsen.
Ezért általában megkapom, hogy nagy a szám, hogy kötözködöm, és hasonló megnyilvánulásokat, pedig igyekeztem mindíg értelmesen előadni a mondanivalómat.
Ha nem akarsz ugyanígy járni, inkább hagyd a francba az egészet, rájöttem már, nekem is azt kell tennem. A sok fogyatékos úgyis meg fogja magyarázni, hogy ami neki van, az nem warez, mert ezért, meg azért, és különben is, az ufók léteznek, mert ő hallotta.
Lassan a Ph szintje lecsökken a GS fórum szintjére, ami nem igazán jó dolog, de ez van.
Egyet nem ért meg itt a nagybecsű társaság: lehet warezolni, tudom, sok a szegény lurkó manapság, aki miután megvette az lcd tévéjét 120-ért és a boxát 50-ért, játékra már nem maradt pénze... Hiába na, kemény világot élünk. Persze, lehet warezolni. De akkor tegyük már csendben
A fentiekkel kapcsolatban: akinek nem inge, ne kapja föl. Beszólni lehet; már kezdem megszokni -
Skynet258
veterán
Ehh, lejárt az időlimit.
Itt egy másik, ez írja, melyik milyen. -
Skynet258
veterán
Aham, és neki megvan annak a 30 warezolt cuccnak az eredetije is, mi?
Mellesleg nem, nem onnan számít wareznak, hogy eladja, hanem onnan, hogy másolva van neki. Tudod, minden lemezen ott van, hogy ne csinálj illegális másolatot.
Mellesleg ezt soha nem értettem: ki az a barom, aki warez cuccért fizet egy forintot is? Erről szól a warezolás, hogy ingyé legyen meg minden. Már az sms webes szarokat se értettem soha, és mégis milliomosok lesznek belőle az ezzel foglalkozó formák...
De ha ennyire megy ez a dolog, akkor szóljon, aki warezolt cuccokért fizetne, mindent meg tudok szerezni jó áron -
Skynet258
veterán
Köszönöm az elismerést, azért készült, mert néha az itthoni árak eléggé el vannak szállva, ezt a helyet viszont használom én is, és még sokan mások, nagy megelégedéssel
Csak sokan kérdezték, hogy hogyan is kell rendelni, gondoltam akkor egy oldalba belesűrítem.
De ha már egy embernek hasznos, akkor megérte a ráfordított időt -
Skynet258
veterán
válasz
Vekiboy #10332 üzenetére
Őszintén szólva engem ez nem kell, hogy érdekeljen
Más: Végre kiderült Play-Asian, hogy megy-e az ázsiai változat PAL-os gépen, eddig kérdőjel volt ott. MEGY
Egész pontosan 9300 forint, ennyiért nem hagyom ott (szerintem lassan out of stock lesz...). Ha ennyiért kell valakinek, akkor rendeljétek!
-
Skynet258
veterán
válasz
Buldozer99 #10329 üzenetére
Ha segít én most adok el egyet 4500-ért, és ez bontott.
mod: vihetnétek már a többi játékomat is
-
Skynet258
veterán
Plusz a gép így is elég hangos, ha felhúzzák a ventiket, egyenlő egy porszívóval...
-
Skynet258
veterán
válasz
(Kolombusz) #10245 üzenetére
Akkor megnyugodtam
-
Skynet258
veterán
válasz
(Kolombusz) #10241 üzenetére
Figy, egy csomó videót láttam már a GTA 4-ből, de ami feltűnt: senki sem tud egy utcánál hosszabb ideig menni az autókkal, mert egy kis kanyartól is kicsúsznak, mintha jeges lenne minden. Ez tényleg ilyen?
-
Skynet258
veterán
válasz
30z.Samu #10215 üzenetére
Persze, és mindenképpen fenntartásokkal kell kezelni a hírt, de ha igaz... akkor a pc-sek konzolt fognak venni, hisz a játék IGN-en 10/10 es pontozást kapott. Ezt senki se szívesen hagyná ki...
Úgyis állandóan azt harsogják, hogy döglődik a pc-s játékipar, legtöbbünk is azért vett boxot, mert meguntuk a pc állandó fejlesztését... lehet ez a játék indítja majd el a lavinát, ki tudja.Ne bántsad a Saint's Row-t, jó kis játék az, már majdnem végigvittem
Van egy repteres küldetés, ami szopat, de majd meglesz az is. Crackdown után/GTA előtt jó kis cucc az
-
Skynet258
veterán
Idézek már egyet egy másik fórum cikkéből, hogy helyre tegyük, jelenleg mi is a helyzet a pc-s verzióval...
Bizonyára már sokan vettek next-gen konzolt a Grand Theft Auto IV miatt. Többen viszont abban bíztak, hogy a játék majd megjelenik személyi számítógépeinkre is. Nos, ez a hírünk talán ugyanolyan rossz, mint amikor a játék elhalasztásáról kellett hírt adnunk még tavaly augusztusban. Most mindenki kapaszkodjon meg, maga a Rockstar Games a következőket mondta a PC-s verzióval kapcsolatban:
"A Grand Theft Auto IV PC-re való megjelenése nagyon kétséges, hiszen jelenleg semmilyen tervünk nincs a [játék] PC-s fejlesztésére. Egyelőre csak a konzolos verziókkal tudunk foglalkozni, és a PC-s verzió lehet, hogy nem látja meg a napvilágot. - Rockstar Games"
Lehet kamu is akár, hisz nem hivatalos közlemény, de jelenleg az az utolsó hír a GTA pc-s verzsönről.
-
Skynet258
veterán
válasz
(Kolombusz) #10163 üzenetére
Gondoltam, csak a ziccert nem tudtam kihagyni
Nekem LG 32LC46-os van, őszintén merem ajánlani! De Cifu is sokat segített az lcd tv topikban, ha gondolod, nézz be oda is
-
Skynet258
veterán
-
Skynet258
veterán
válasz
braseel #10144 üzenetére
Basszus, jelzem, hogy még ki se jött a játék, akkor mit is akarsz elfelejteni?? Ne a warez verziót vegyük már alapul, hogy hogy fut, mennyire szarul van kiirva, meg piaci Verbán megy
Vagy a PC-s Assasin Creed-et is le kellett volna húzni, csak mert a warez verzióban nem lehetett továbbjutni egy bizonyos pálya után? Nem, egyszerűen szarul volt crackelve.
Majd ha végre itt a rendes, bolti verzió, megnézzük, az mit produkál. Addig meg kár terjeszteni a rémhíreket. -
Skynet258
veterán
válasz
(Kolombusz) #9958 üzenetére
Születtél volna polipnak, mindjárt könnyebb dolgod lenne
-
Skynet258
veterán
válasz
Mákos7észta #9540 üzenetére
Ne egy egyedi eset alapján általánosítsunk már...
-
Skynet258
veterán
válasz
Mákos7észta #9535 üzenetére
Ha az MS féle gari él rajta, miért kéne hónapokat várni? 2-3 hét, futár jön, futár megy, ennyi az egész.
-
Skynet258
veterán
válasz
Skynet258 #9110 üzenetére
Akkor olvasd el újra amit írt... boxon keresztül nem fog lejönni olyan vírus, ami szétcseszi a hálókártyát. Fizikai sérülést vírus egyébként sem tud okozni hálókártyában. Tud(hat) prociban(végtelenített utasítással pörgeti 100%-on, és ha nem klappol minden, akkor megfő(het), de hálókártyában nem.
-
Skynet258
veterán
válasz
CosmoBacsika #9094 üzenetére
Hát rendeljél
5500 pénzért van jelenleg.
-
Skynet258
veterán
válasz
Ticsike #9021 üzenetére
Ott is vannak olyan cuccok, amiket nem szállítanak ide (meg még pár unios országba), de ez csak akkor van, amikor itt később jelenik meg az adott játék.Így mesterségesen fenntartják azt, hogy ne legyen idő előtt olyan országban a játék, ahol még meg sem jelent.
De az adott cucc alatt írják is, ha nem tudják ide küldeni.adam062 pedig egy másik fórumon megbízható embernek számít emlékeim szerint.
-
Skynet258
veterán
Hsz-emben irónia volt olvasható... Tudod, nem akartam azt írni, hogy, basszki, modi bácsi, ha már bele lett téve a címbe a fenyegetés, illene is betartani, mert így csak üres szöveg...amit persze mindenki lesz*rik. Ennyi lett volna inkább csak a mondanivalóm, és nem a warezmatyikkal próbálok kommunikálni, mert velük úgysem lehet zöldágra vergődni, hajtogatják a saját hülyeségeiket.
Na de csak ennyit szerettem volna. -
Skynet258
veterán
A címben szereplő "bárminemű warez 1 nap ban" szöveget nem tudom ki találta ki, és azt sem, hogy mi értelme volt beleírni, ha úgysincs betartva... Bírom ezeket a fellángolásokat...
-
Skynet258
veterán
-
Skynet258
veterán
Reklám lenne ha....odaírtad volna, hogy melyik üzletben is van ez
Többiek: örülök, hogy azért meg tudtuk ezt beszélni kulturált módon, és nem volt anyázás egyik részről sem
Kár, hogy amikor a téma szóba kerül, általában nem így fejeződik be a beszélgetés.
Kiskutya te meg eddig nem senior voltálMod: late, vak vagyok, mert odaírtad
-
Skynet258
veterán
válasz
Kiskutya #8613 üzenetére
Én csak attól mászok a falnak, ha valaki azzal védekezik, hogy hú de kurva alacsony a bére, és akkor már warezolni kell. Nem, nem kell, nem kötelező megvenni az adott cuccot, egyszerű mint a facsipesz.
De, néztem, és hallgattam is már valamilyen médiát, ami nem volt legális. Csak egy különbség van: nem nyekergek, hogy csóró vagyok, és azért teszem. Nem nyekergek a 3 ledes hülyeség miatt, mert a garancia él és virul. Nem nyekergek, hogy milyen lemezt vegyek, amire ki tudom írni az adott torrentet, és különben is dögöljön meg mindenki, mert rá kell költenem a dual layer lemezre 500 kib*szott forintot. Lehet warezolni, igen. Csendben és halkanDe hülyeségek mögé bújva védelmet keresni? Aligha.
-
Skynet258
veterán
válasz
Kiskutya #8611 üzenetére
Erre konkrétan rövid, de velős véleményem van: addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér...
Én például nem ölöm magam hitelekbe, mert jóval több kerülnének a dolgok a végén. Ha nem tudom megvenni, akkor nem veszem meg, ennyi. Ha valaki csóró az xbox360-hoz, az ne vegye meg. Vegyen akkor Ps2-őt, és ahhoz a játékok is jóval olcsóbbak.Ne az alacsony fizetéseket hibáztassuk már azért, mert lopunk
Ha kenyeret és párizsit kell lopnod, az más, de luxuscikket vásárlókat hadd ne sajnáljak már emiatt.
Érdekes egy mentalitás van ebben az országbanNetto 70 körül keres, de box azért kell neki... Ezek tudatos, felnőtt emberek lennének?
A 2*15 ezer pedig máris legyen inkább 2*10... nem mondtam, hogy Magyarországon veszem az új címeket -
Skynet258
veterán
Én nem keresek olyan hű de jól, mégis van már kb 20 eredeti játékom boxra (3 hónapja van meg), és havonta is meg tudok venni átlagban két játékot (és ezek általában újak). Nem olyan nagy összegek ezek, és mégiscsak más eredeti játékkal játszani, tok, leírás, térkép meg egyéb nyalánkságok, mint bedobni egy Verbatimot
-
Skynet258
veterán
válasz
bencekincses #8450 üzenetére
Hát pont az: update
Net-re feldobod a géped, és leszedi ami kell neki. Ezek javítások, melyek nem létfontosságúak, de erősen ajánlott feltenni őket.
-
Skynet258
veterán
válasz
newgamer #8431 üzenetére
Ez most nem komoly kérdés ugye?
Elsősorban neked kell eldöntened, hogy mire van szükséged, jobb videókártyával rendelkező gépre, vagy konzolra. Annyit segítségképpen mondhatok, hogy itt elég sokan beleuntak a gépfejlesztésbe, hogy az új játkok mellé új vas is kell, ezért vettek boxot.
Szerintem megéri, valószínűleg a többiek sem fognak lebeszélni... de dönteni neked kell. -
Skynet258
veterán
Mert saját magatoknak ültetitek be, hogy megveszitek, és el fog romlani, szervízben fog dekkolni, meg hasonló hülyeségek. Mi pedig, akik nem félünk ennyire az élettől, játszunk boldogan. Annyira kocka meg ne legyen már senki, hogy nem bír ki 1-2 hetet a gépe nélkül... De azt tesz mindenki, amit jónak lát, vegyél inkább te is PS3-at. Elromlani kevesebb eséllyel fog, viszont játszani se fogsz nagyon semmin.
Te döntésed -
Skynet258
veterán
Itt az összes, pontozva, kommentekkel, negatív-pozitív részek kiemelése. Be tudod állítani, hogy mi szerint mutassa az oldal (név szerint, pontok szerint, megjelenés szerint stb.).
A legjobb ilyen témájú hely szerintem -
Skynet258
veterán
Várható volt... bár ha kijönne sem biztos, hogy megvenném. Inkább a következő generációs boxra lőném el ezt a lehetőséget (sőt, érzéseim szerint ott már kötelező is lesz), bár ha normális árban jönne...
Hát a frász tudja, ha rá leszünk kényszerítve (tehát a játékok nagy része, és az ütősebb címek blu-rayen jönnek), úgyis megvesszük. -
Skynet258
veterán
Én kipróbáltam, lassú is, nehézkes a kezelése, és karaktereket sem lehet beírni, szóval ezzel az erővel mindegy is, hogy van-e vagy nincs
Jelen állapotában szerintem érdekességek jó (lenne, ha nem lenne a másik konzolon használható példa rá), de használni nem lehet rendesen.misirulez:másik fórumon már láttam, valóban nagy genyák az ilyen szülők...
Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Milyen autót vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- EAFC 25
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1TB SSD játékkonzol dobozában
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Call of Duty WW2 PS4 játék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest