Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
Gondolkozom azon, hogy előrendeljem a konzolvilágtól mert 63,9K ért van megírva de szerintem ez olyan mint amikor horgászni megyek. Beetetek elsőnek, hogy jöjjenek a halak
Félő ha megrendelem ezen az áron aztán kitalaálják, hogy eksőnbe 69,9K lesz akkor biztos ideges lennék. Max 65K amit adnék érte. De nemhiszem hogy emelik, mert más konzolbolt is 65K ért vagy ez alatti áron árulja vagyis lehet előrendelni ennyiért. Így nem lenne jó ha buknák a lelkes vevőket. Amiből van bőven. -
Mr.Grincs
veterán
Hát ha valóban PS3 szintű lesz a meghajtó védelme az csak jó mindnekinek. Akkor rá lesz mindenki szorulva hogy eredetivel játszon. A régi gépekért ölni fogják egymást a kedves userek csakhogy játszhassák a warezkarcsit.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
D1Rect #48172 üzenetére
Nekem addig volt bajom a hűtésével amíg hajlamos volt a 3 ledre. A többi részét orvosolta a gari, igaz a 3 ledet is orvosolja. Az olvasó az tényleg trágya volt, de sokat lökött a dolgon, hogy ténylegesen hddről fut a móka ha fel van telepítve a játék, ez nagy újítás volt.
PS3 nál szintén ilyen hiba volt(?!) és van is, de ott csak egy részét gányolja föl a gép és ugyanúgy megy a balhé a bd lemezről. Tehát ők nem szartak a kútba csak a kávájára és belekotorták. -
Mr.Grincs
veterán
Ha bejön az új box akkor a régiek gyártását gondolom be is fejezik. Vagy nem
Esni fog a többi gép ára vajon? Mondjuk rá pár hónapra.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
gyáliSanyi #48131 üzenetére
Ez telejesen kiszámíthatatlan. Lehet 5 hét után beadja a kulcsot. Lehet csak fél év után. Ha nem dobálod és csapkodod a kontrollert akkor sokáig bírja 2 év vagy több. De a kopás az elkerülhetetlen, fél év használat után meglátszik. A kis gumi tüskék a gombákon lekopnak, a reteke belemegy a rések közé, de azt ki tutod pucolni fogpiszkálóval. zsírtalanítasni meg arcszesszel tudod. És még jó illata is lesz.
A gombák szoktak nyikorogni mert porrá örlődik a fehér ház és a szürke gomba. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
D1Rect #48126 üzenetére
Igazábol, ha lesz, ha nem mindenképpen megtartom az amerikai profilomat és ha úgyalakul csinálok egy HUN profilt is. Vagy ha Minden király akkor az amerikaiból csinálok egy Magyart, az lenne a legdudább.
Erősen agyalok ezen az új kinéázetű xboxon. Ha igaz a dolog akkor 200fontos árból 66-67 K lesz az ára ott kint a fenébe. Ha itt 70 alatt lesz az zsíroslecsó és akkor érdemes megvenni. De ha már majdnem karcolja a 80at akkor úgyis megyek svájcba legfeljebb ott megveszem. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
D1Rect #48123 üzenetére
Se ez, se az nem kompatibilis a másikkal. Márcsak az a megdolsá marad, hogy átszáguldok Bicske másik végébe 160nal Eddie17 hez ( Feri a Bicskei rettenthetetlen) és az MS egységem bedugom gépébe viszek egy pendriveot és egyszerűen átgányolom a mentéseimet a pendrivera.
gyáliSanyi: Most ez komoly? Vezetékes nem merül le az életbe
A spárga nélküli pedig akár két hétig is bírja de egy hét alap, ez attól függ, hogy mennyit használod egy nap és milyen elemmel vagy akkumlátorral. Egy hét simán megvan Energizi elemmel amit kapsz a spárga nélkülihez. Nekem az akksik 3-4-5 napig bírják. Természetesn már le vannak harcolva.
-
Mr.Grincs
veterán
Most nézem a videót már x edjére az új boxról. Jól látom, hogy nincs is benne Memóriakártya hely? Mármint ami a régi xbox hoz van? Mert nekem a mentéseim mind egy 256 os ms egységen vannak.
-
Mr.Grincs
veterán
A Microsoft mai közleménye szerint július 16-tól lesz kapható európában az új Xbox 360. Már az árát is lehet tudni biztosan, 250 euro lesz. A jelenlegi középárfolyam mellett ez 69500 forint, így az itthoni konzolüzletek kb. 80000 forint körül fogják árulni.
-
Mr.Grincs
veterán
Xirtam elvtárs: Nah mikortól is kapható az új xbox 360??
És mennyibe mérik majd kilóját? Unboxing Csini lett az új designes. De a Magyar livenak is örülök nagyon. Vjaon lesz olyan hogy a jelenlegi profilomat módosítom majd Magyarra?
-
Mr.Grincs
veterán
Kínomban kiprobáltam PCn a COD Word At Wart, mert zombizzhatnékom volt. És nincs is benne zombi mód.....Olyan ideges lettem..Még szerencse hogy megvan eredetiben boxra, már csak boxot kell szerválni hozzá. Amint lesz zseton újra belecsapok a dolgokba, meg a költözés is napirendi ponton van szóval televagyok.....
-
Mr.Grincs
veterán
Mégis lehet kapni forgalomban 250es hdd-t. [link]
-
Mr.Grincs
veterán
Kipróbáltam a COD MW 2-t, természetesen a haverom xbox 360-án. Nagyon fain, nagyon izgalmas nagyon szép. Jó játéknak nézek majd elébe nah meg a multi része is biztos nagyon fasza lehet.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
burgatshow #46506 üzenetére
Köszi a tippet leadtam neki az infót hogy nézze meg ha ezután sem lesz nyerő a gép akkor majd ráérünk aggódni.
-
Mr.Grincs
veterán
Üdv tezsvíreim...
Haver boxa 4 ledes lett az vajon mit jelent? Táppal is szórakozott hogy kihúzta majd újra bedugta de ugyanaz a 4 led hiba villog. Hang nincs kép nincs.
Kérdés az hogy javíthatóe ha igen mennyiért??
Most lett cserélve a gépében meghajtó kb 1 hónapja.
A gép nem garis. -
Mr.Grincs
veterán
Nah hogy működik az usb-s dolog?
-
Mr.Grincs
veterán
Látom megint témánál vagyunk
-
Mr.Grincs
veterán
Egy kis érdekesség: Super Elite White
-
Mr.Grincs
veterán
Pont nélkül kell írni. MrGrincs
Ha pont is ott van akkor az azlért lehet mert a 173E buszon hasítottam a balaha felé masszív 49,98 KM/H óra sebességel. Az ikarus busszal a jóminőségi pesti flaszteron. Úgy hogy mindkét kezembe a telefonomba kapaszkodtam a lábammal meg betámasztottam magam, hogy ne essek le a székről.
vesir: "Hello.
Mennyit érhet egy vadi új Jasper lapos Elite gép, kiegészítők (kábelek, hdd, táp, stb.) nélkül? Illetve mennyiért lehet ilyet itthon kapni?"Hád kb max 35, de inkább 30. És eladni is kb ennyiért tudod. De nagyobb az esély a sikeres eladásra, ha cuccokal együtt adod el.
Kapni ilyet ritka. Általába aki ilyet árul az azért adja el mert javíthatatlan vagy azért mert bannolt.
-
Mr.Grincs
veterán
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
xbox360gamer #44695 üzenetére
Bakter.....Pedig 4K ért vevő lettem volna rá. Szokott az EA féláras akciót csinálni és akkor 50% os engedménnyel lehet venni a játékokat. Reméljük később lesz ilyen akció.
7K t nem adok az NFS Shiftért. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
xbox360gamer #44679 üzenetére
Ha 4k ért magyarul van akkor megéri annyiért.
Other:
Beszéltem a konzolboltos uborkával, nem tudott szerválni super elitet. De még sima elite sem volt neki. Szóval marad a konzolvilágtól a sima elite. -
-
Mr.Grincs
veterán
Nah HA csütörtökön lesz 75K ba, de max 80K ba angol MW2 super elite akkor azt veszek, HA NEM akkor, viszont maradok a sima standard fekete elitenél 56,9K ba.
Mert béütött a grippa és most úgy néz ki le leszek robbanva egy ideig. Bár ne így legyen. Adja az ég hogy sikerüljenek a dolgok.De azért nem vágom fel az ereimet ha nem lesz super elitem. Majd max ha az új COD 7 kijön super elite packkal akkor veszek olyat.
-
Mr.Grincs
veterán
Úgynézki csütörtökig várat magára a konzolvásárlás mert találtam egy helyet ahol lehet 75 be lesz zsír új super elite MW2 angol játékkal és nem 80 ért némettel.
A boltot régóta ismerem az eldó forma is tök jó fej, nem lehúzós.
Hátha valakit érdekel -
Mr.Grincs
veterán
válasz
adalbert1 #44604 üzenetére
Rendben megnézem majd őket. Remélem ma már meg tudom venni a boxot, de előtte felhívom a boltot.
A GTA 4 ben nem unalmasak az acsik, szóval el lehet velük bíbelődni, mert iszonyatosan szépen meg van csinálva minden részlet és éjjel-nappal szép látványt nyújt a játék. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
b.bone #44591 üzenetére
Kell neki egy kis idő mire jóváíródik. Szerintem max fél óra. Én xboxon keresztül ütöttem be a kódot és kb 4 perc kellett neki plusz egy ki és be jelentkezés és jó is lett. Ha ezután sem megy akkor viszont konzultálni kéne azzal az illetővel vagy azzal a hellyel ahol vetted.
-
-
Mr.Grincs
veterán
Nincs kedvem megbánni, utólag hogy miért nem adtam ki érte többet a nagyobb vinyóért és a plusz kontrollerért.+Jó a fényezés is. Bár régen nem tetszett, de legalább nem szokványos fekete vagy fehér.
A hely mindig kellhet. Meg igazából hosszú távra veszem és a játékokat megtartom ami nagyon kell ami nem azt csereberélem és nincs kedvem törölgetni, majd újra másolni, mert a 120as vincsi hamar megtelik ám, sajnos -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Xirtam #44568 üzenetére
Megírom persze. De igazából a konzolvilágnál vennék boxot szívem szerint, de ott nincsen már ez az MW2 pack. Csak fehér super elite van a final fantasys és forza 3as pack az viszont 74,9K
Viszont verhetetlen áron van nálluk a sima elite pack 56,9K ért. De a super elite az jobban bejön hosszú távra. SOk az a 80K érte igazából de amit a múltkor számolgattunk azok tények, megéri áldozni a plusz pénzt érte szerintem. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
adalbert1 #44564 üzenetére
Nem, mert úgy rendeltem hogy zsír újat. De kb úgy is néz ki és a térkép is benne van,
A Far Cry 2 volt használt. Nah de mindegy az a lényeg hogy egyben ideért az összes.A GTA 4et már kiprögettem. De elölről kezdtem anno. Mert még egy pár G-t ki akartam szedni belőle és unaloműzésre is nagyon jó a játék.
Javaslom a 200DB galamb levadászását. Én megcsináltam, két napig ültem a gépen kb, de a youtube sokat segít. Tipp: Ha elkezded a GTA 4et akkor elsőnek hagyd a fenébe a galambokat amiket majd küldetés közben találsz mert bele zavarodsz akkor amikor az elejétől kezded őket kiírtani. Illetve elég kellemetlen hogy hanyadikat nyírtad ki, mert csak azt írja hogy 199 van még hátra. És nem tudod melyik az amelyiket kinyírtad ha a videó szerint haladsz. Onnan tudom, hogy én is belezavarodtam, mert párat kinyírtam. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Djuree #44559 üzenetére
Később tetted fel a játékokat, hogy van én meg előtte rendeltem.
A Far CRY 2-t kipróbálom, végigjátszom, ha bejön megtartom, ha nem eladom.De a maradék 4 az örök darab+ majd jön hozzád a COD MW2. Az is örök lesz szerintem.
Direkt nem játszottam fele pc-n mert inkább kivárom boxon az igazi élménytHát a felújításhoz csak annyit, hogyha nem kell iszonyat sokat rákölteni akkor megéri és még ha keresel is rajta akkor meg főleg.
Holnap lesz a napja hogy veszek boxot. Valszeg MW2es pack lesz belőle. 79990K ért a konzolokszervízébe.
-
Mr.Grincs
veterán
Def26:
Megérkezett Angliából az 5 játék amit rendeltem. GTA4, FAR CRY2, FABLE 2. COD4 COD 5.
A COD 4kieset a helyéről de karcmentes hála az égnek. COD 4 új, COD 5 új, FABLE 2 új, FAR CRY 2 használt, GTA 4 használt de újként adták el hogy rohadjon ki a bőrük.Ja és csütörtökön éjjel adtam le a rendelést.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Djuree #44501 üzenetére
Inkább egyszer érdemes többet kiasdni egy vinyóért minthogy utólag szűköljön vele az ember és bénkódjon, hogy basszus mirt nem adtam pár ezressel többet egy nagyobbért. Sok a bannolt elite, de a sok hülye vinyóval adja el holott semmit sem ér a vinyó rajta, oda egy 64es kártya is bőven elég lenne. Olyan max 15K ba megállna egy 120as vinyó ha sikerülne venni egy ilyen kitaszítottt gépről.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Xirtam #44480 üzenetére
Lehet mégis érdemesebb várni. Egy kis matek:
XBOX 360 Elite 120GB konzolvilágnál 56900 Ft
XBOX 360 SupiBubi MW2 Elite 250GB+ MW2 Németül,+ WIFI JOY. Konzolokszervíze 79900 Ft
A kettő között van 23 ezer Ft különbség ami nem kevés.
Egy fekete wifi joy 8490és 8990 Ft
Egy 120as vinycsi elvileg 19 20K. Sajna a 250esnek nem tudni mennyi az ára mert külön nem lehet kapni.
Játék kb az 11KDe ha már Forza 3 akkor az 74990 Ft ba kerül. 74990-56900 =18090 Ft al van többe egy super elite, amihez plusze egy joy meg kétszer nagyobb hdd van.
Szerintem megéri várni. Jah és még játék is van hozzá ha super elitet veszel.
Én is nagyon hajlok a super elite vételére.
A Final Fantasy Super Elite is 74900 csak az fehér. -
Mr.Grincs
veterán
Def26:
Megrendeltem az 5 BD játékot. COD 4, COD, 5 GTA 4, Fable 2 GOTY 8remélem lesz benne magyar felírat) és a Far Cry 2-t. Ez így total 89,95 Font postával együtt.
Van esély rá hogy a Fable nem lesz magyar felíratos vagy az mindegyikben benne van elvileg? -
Mr.Grincs
veterán
válasz
ggf8600gts #44391 üzenetére
Nincsmit. Ha valami még nem világos vagy nem teljesen kerek, akkor nyugodtan kérdezhetsz.
-
Mr.Grincs
veterán
Ezeket néztem és ennyi a vége:
Product Price
Call of Duty 4: Modern Warfare (X360) £21.99
removeCall of Duty: World at War (X360) £22.99
removeFable 2 GOTY Classic (X360) £15.99
removeGrand Theft Auto IV (X360) £15.99
removeFar Cry 2 - Preowned £9.99
removeDelivery: £2.95
Total: £89.90Mit gondolsz? A fable 2 vajon magyar felíratos lesz hogy onnan rendelem?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
ggf8600gts #44376 üzenetére
Szóval kezdjük az elején. Van egy szűz nem flashelt boxod.
Csinálsz egy xbox live accountot, amivel tdsz xbox liveon játszani, ha van gold előfizetésed.
Ha nincs de van accountod akkor automatikusan silver előfizetésed van amivel lehet gamertag recovert csinálni, ahogy gold előfizetéssel is.Az xbox live rendszer eltárolja az accountad ami egy emailcímből az accountod pontos azonosítójából és egy jelszóból áll amit te adsz meg regisztráláskor.
Tehát mondjuk, vettél egy új gépet vagy visszakaptad a régit az MS szervízből mert 3 ledes lett. És nincs meg a profilod a vinyón, vagy memóriakártyán de be vagy regisztrálva az xbox livera akkor tudod recoverizni az accountodat magyarul lehívni a boxra a profilodat internkapcsolattal a boxodra.
Akkor rányomsz arra hogy gamertag recover akkor beütöd a gamer azonosítódat és jelszavad akkor lehozza a profilodat a játszott archivementekkel együtt így azokat nem kell újra játszani mert arendzser tárolta a profilt és az acsikat. De a mentéseket nem tárolja a rendszer. A mentések csak a vinyón vagy a memórakártyán tudod csak tárolni.
Ha viszont flashelt a boxod akkor minden tárgytalan, mert egyik sem jöhet létre, mert módosított konzollal lebannolnak azonnal. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
ggf8600gts #44374 üzenetére
Persze. Ha van liveod akkor recover gamrtag és a zacsik megvannak meg a profilod. Ha van memóriakártyád vagy hdd-d akkor megvannak a mentések is.
-
Mr.Grincs
veterán
Hogy van a postaköltség a game.co.uk-nál? Mert rendelnék prá darab játékot és ha esteleg mondjuk 5db ot vennék akkor jobban megérné e.
Amik kapásből kellenének: COD4, COD5, COD6 , GTA 4, Fable 2 magyarul, Meg még szétnéznék bővebben is csak hirtelen ezek számomra amik alap követelmény. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
MeszarosB. #44334 üzenetére
ha van rajta eredeti MS holgramos matrica ami egy csavart takar le. És van rajta Microsoft felírat azt hiszem mélyen olvasztva akkor az redeti. Ja és a 120as HDD re oldalról a fém részbe 120 van írva. A 60as ra 60. A 20asra csak annyi hogy HDD.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
MeszarosB. #44332 üzenetére
Elolvastad az előző linkbe lévő kommenteket? Nekem bőven elég lenne ahhoz hogy ne vegyek semmi utángyártottat. Számomra a kínai az kínai. XBOX 360hoz nem vennék utángyártott hdd-t, de szerintem semmit sem.. Ha behal vagy valami van vele buktál 15K-t. és akkor már szánod bánod hogy nem adtál érte 5k val többet az eredetiért, ami tutti hibátlanul menne istentudja meddig.
A hirdetésben lévő hdd ELVILEG eredeti. De az tudod hogy elég nagy kockázat egy ilyet venni, mert a gyerek is tengerentúlról rendeli, mire ideér akár még baja is lehet.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
MeszarosB. #44330 üzenetére
Hát ha valakinek Arcade gépe van és vinyó kell neki akkor vegyen hozzá vinyót vegy adja el és vegyen újonnan egy fullos új Elite gépet ha megteheti. A boltokban is lehet találni utángyártottat szerintem, de többnyire csak eredeti van irreálisan drágán.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
MeszarosB. #44327 üzenetére
Ahogy sch_a kolléga is írta a memóriakártyákat már kieggyelték. Régen volt erről az xmedia honlapján. Tudtommal, ilyen moddolt HDD ért eddig még nem rúgtak le senkit, de ha ilyen dolog miatt bannolják vagy a gépet vagy a profilt az elég kellemetlen tud lenni szerintem. Így azt tanácsolom aki online játszik az tegye eredeti hdd vel, aki meg nem az játszhat orrvérzésik a gányolt hdd vel. Bár mindenkinek lelke rajta hogy mit használ. A másik, hogy vannak gondok az utángyártott hddkkel. Olcsó húsnak híg a leve című műsor.
Én nem bízom a kínai hddkben. -
Mr.Grincs
veterán
A német COD 6 ot mennyiért tudnám elpasszolni? Mert ha minden jólmegy a héten vennék egy super elite packot vagyis erősen hajlok rá. De egy Elite a minimum. A final fantasy super packon is agyalok de fehér meg a játék sem az én vilgáom így azt kizárom a lehetőségekből.
-
Mr.Grincs
veterán
Ami itt van a PH-n 18,9K ért az utángyártott 250es HDD. De ugyanúgy megy mint a gyári. De online játékhoz nem ajánlatos. Létezik Super Elite Pack gyári 250es vincsivel az az igazi fejlövés. Rengeteg hely,+1 joy.
Meghibásodási arányról annyit hogy benne van a pakliban hogy bármikor bedögölhet, még a jasperes is ami nem 3 led hanem E74 hibás lehet, aminek most elég költséges a javítása. Ha nincs gari akkor komoly pénzeket lehet érte kiadni. Kivédeni sehogy sem lehet nagyon. Kamu ventillátor járatást lehet alkalmazni szintén plusz pénzért de, ha 3 ledes akar lenni akkor az sem állítja meg. Olcsóbb ha járatod a dashboardban a gépet és szellős helyre rakod fektetve. -
Mr.Grincs
veterán
Fentebb pont erről volt szó. Hogy nem akrámilyen filerendszerbe kell megcsinálni.
És nem éri meg vele kínlódni mert speckó Western Digital vinyó kell hozzá, amit rohadt nehéz már beszerezni. + xbox 360hdd keret ami szintén 1-3k lehet, a vinyó kb 12 ha nem több. Szóval inkább hagynám a fenébe a hdd gányt.
Warezolsz vagy nem ez a kérdés.
Mert ha warezolsz akkor vegyél egy utángyártottat HDD az arcade boxodhoz, egy 250GB os kerettel együtt 18,9K. Ha nem warezolsz akkor elite gépet vegyél és azzal nem lesz gondod, mert alapból 120as HDD van hozzá. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
z0d1AK #44293 üzenetére
Ha tápot akarsz csinálni az se lehetetlen, házilag meg tudod csinálni..De iszonyatosan pepecs munka mert kicsiben megy minden. Így sok lehetőség nincs hibázni. Hosszabítani lehet vágással és forrasztással, kb azonos szálméretű réz kábel kell hozzá. Viszint ha ugyanolyan csatlakozót akarsz akkor első egy elektronikai bolt pl conrad vagy valami szuperebb és két db olyan csatlakozót kell venni a boxba vanés kell venni rézkábelt és mini csatakozókat rárakni amivel be tudod ültetni a fehér csatlakozólábba. Azt viszont hiba nélkül kell megcsinálni máskülönben zárlatos lesz vagy nem fog működni a cucc. De még jobb ha konzolboltból kérsz ilyen csatlakozót készen és hosszabbítod házilag.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
z0d1AK #44293 üzenetére
Hali,
Sima szabvány sata a csatlakozása. Viszont a táp az egy elbaszott dolog. Egy meghajtó 3000Ft tól egészen kb 9-10 ezer ft ig terjedhet. Attgól függ hogy herélve van e vagy nincs meg a meghajtó márkája. Samsung, Benq, Lite On, LG-Hitachi. Nah és természetesen hogy mennyit volt használva. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
dobost #44259 üzenetére
Erre gondoltam hirtelen. Ennyit megérne neked. 20Gb os vinyó irreálisan drága és kevés hellyel rendelkezik 2 játék elfér rajta. Akad belőle a PH-n. De 6K nál többet nem szabad adni ért. A 60Gb os újonnan 14K boltban. Én anno 13 ért adtam el a 60asamat. Ezt is szintén ritka találni. A 120 as újonnan 18-20K gyári annyiért jó lenne, ha Liveoznál.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
dobost #44256 üzenetére
Lehet házilag gyártani vinyót. Ha azt akarod hogy 3,5 ös vinyóal menejn akkor tápot neked kell csinálnod+sata kábel amúgy noti vinyó szükséges hozzá, abból sem mindegy hogy milyen kell. WD noti vinyó kell hozzá, olyan mint a gyári. Meg igen nehéz beszerezni azt a fajta notivincsit. De szerintem ne kínlódj vele mert a PH-n is van egy 250 GB os kerettel együtt 19K ért. Nem eredeti de elvileg ugyanúgy megy de én mégsem bízom az ilyenben főleg ha LIVE on is akarod használni, ha csak offline ra akkor viszont jó.
Állítólag az MS nem nagyon szereti ha valaki házilag mókolt vinyókkal LIVEozik. Akár BAN is jár érte de nem fix. Én mindenesetre LIVEra nem használnám.
Ha mégis akarsz vele szórakozni akkor kb 12K az a notivinyó plusz a keret hozzá.+ kb fél óra szoftveres töcskölés. -
Mr.Grincs
veterán
Az eszem megáll komolyan mondom.
Találtam egy elite packot méghozzá ezt--> [link] Felvett az uborka msnre hogy érdeklődtem a cucc iránt.
Mondtam neki hogy 50et azonnal adok érte gondolkodás nélkül, többet nemigen mert 55 ért GTA4eset veszek + a kiegészítő részekkel.
Erre jön hogy ő 80ért vette az euronicsban szolnokon és nem akar 30at bukni. Mondom neki hogy így is úgyis bukik rajta 30at mert nem olyan helyen kéne megvenni az ilyen konzolt ahol csak tv-t meg hűtőt szabad venni. Aztán küldtem neki egy linket hogy 57K ért új van pesten a konvilágnál....De rohadtul nem hajlandó megérteni, hogy tök más az a bolt meg az euronics. Azt hiszi hogy 80K ért másmiet kap mint ami most 57K ba kerül.
Aztán hiába mondom neki hogy itt a kutyát nemérdekli hogy mennyiért vetted, azt már annáűl inkább hogy mennyiért tudod eladni. És itt a piac diktál. 50-55K nűál többet senki nem fog adni érte.
Valami ötlet, hogy hogy bírjam rávenni az 50re? Ja és ingyen lemgyek szolnokra érte.
Többet nem nagyon vagyok hajlandó kiadni érte. -
Mr.Grincs
veterán
Elkelt a gép
No mindegy nézek másikat. Pedig ennyiért jólett volna.
-
Mr.Grincs
veterán
Szerintetek érdemes ezzel kínlódni? [link]
55K ba adja a fomra de szerintem 50 be el tudnám hozni. Ha nem volt megbontva akkor legariztatnám és lenne egy zsír új konzolom kb. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Djuree #44199 üzenetére
Ne is mond. Katasztrófa
A magyar posta meg úgy bánik a csomagokkal mint a teveszarral. A UPS ről meg nem is beszélve. Jött a csávó a boxomért bekanyarodott hozzánk a nagy dobozos ford trnazittal mint valami rally géppel
Kimentem kivittem a boxom becsomagolva szépen igényesen. Kinyitotta a csomagtérajtót és a csomagok össze vissza borulva a raktérben. Breakta az enyémet is valahova a kupac tetjére. Amikor elindult hallottam a tompa csörömpölést
Mondom ez is egy jó meló lehet
És amikor elindult akkor nyomta neki mint a barom, szólt a turbó rendesen a korom meg jött ki mint az állat a kipufogónVégülis nem ő tankol.
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- ZIDOO médialejátszók
- Kikristályosodik a Razr 60
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest