Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Def26
félisten
válasz
Crazyman33 #47727 üzenetére
Pedig szép gondolat.
-
Def26
félisten
válasz
Crazyman33 #47723 üzenetére
Igen, olvastam, csak gondoltam egy próbát megér. Végül is a pénz az úr, és ha összességében kevesebbe kerül kintről hozatni, mint itthonról venni akkor szvsz miért ne.
-
Def26
félisten
válasz
bLaCkDoGoNe #47694 üzenetére
Köszönöm.
bwoay: Neked van Live tagságod? Vagy csak offline tolod?
Gebriel: Nálad is kajaszünet?
-
Def26
félisten
Akkor én is paraszt vagyok, tudomásul veszem. Ráadásul még csak szükségem sem volt a kontrollerre.
Ha jól ismerlek akkor úgysem fogunk ebben a témában egyet érteni, és valószínűleg a többi rendes emberrel sem. Részemről fülem farkam behúzva elfogadom bárki álláspontját, mintsem leállnék vitatkozni vele. -
Def26
félisten
Ugyanez a game.co.uk -n. (Ugye..
)
Gears of War 2 15 font 5250FT
Guitar Hero: Greatest Hits 18 font 6300Ft
Tom Clancy's H.A.W.X 7 font 2450Ft
James Bond 007: Quantum of Solace 8 font 2800Ft
Red Dead Redemption 38 font 13300Ft
Wolfenstein 10 font 3500Ft350 Forintos font árfolyamon. (nem is emlékszem mikor volt ilyen magas
)
-
Def26
félisten
Gears of war 2 15999,-
Guitar Hero Greatest Hits 15929,-
HAWX 15929,-
JAMES BOND QUANTUM OF SOLACE 15929,-
Red Dead Redemption 13999,-
Wolfenstein 16999,-Ahogy nézegetem az új címek tényleg olcsóbbak lettek, de a régi szarok árát valahogy nem frissítik. Gondolom ez se véletlen.
Pont az ilyenek miatt tartom egy kalap szarnak az egészt bolthálózatukat. Nem hiszem el, hogy ne tudnának felvenni egy Mariskát aki napi szinten rendben tudja tartani az árakat a webes oldalakon.
-
Def26
félisten
válasz
adalbert1 #47581 üzenetére
Csak akkor add el, ha nagyon kell az a pénz. Én pl. 2-3 hónapig szinte be sem kapcsoltam a gépet. Régebben ilyen esetben egyből felraktam az apróba, aztán amikor elvitték (persze szarér-húgyér) rá nem sokkal meg azon gondolkodtam, hogy kéne venni megint egyet, mert annyi jó játék jött ki rá.
-
Def26
félisten
válasz
heihachi #47551 üzenetére
Hagyd a fenébe, ebben a kategóriában szvsz qrva sokan a Bad Company 2 -vel nyomják.
én is azzal tolom. Amikor felidegesít PC -n a társaság akkor ülök box elé, mert ott a PC -s társadalomhoz képest jóval gyengébbek a többiek.
bwoay: Az hagyján, hogy nem kapott választ, de xirtam még lehet, hogy jól le is ugatta volna.
-
Def26
félisten
A szomszédból. Színpadon a Natal
-
Def26
félisten
Csámcsogni való.
Xbox 360 Red Dead Redemption = 1280x720 (2xAA)
PS3 Red Dead Redemption = 1152x640 (QAA) -
Def26
félisten
válasz
bLaCkDoGoNe #47408 üzenetére
Csórók. Ugye fizetni kell a boltnak a kártyahasználati díjat, gondolom ezért nincs ilyen opció. Engem ez mocskos módon feldühít, mg McDonaldsba is a Budaörsi kútra megyek, mert ott van bankkártya fizetés.
Jól teszed, hogy kintről rendelsz.
Melyik bolt volt ez?
-
Def26
félisten
válasz
Djuree #47403 üzenetére
PC -n vannak csapat bajnokságok. Boxon (Magyarok között) még nem.
Az is genyóság. PC -n vannak olyan szerverek ahol egy csomó minden tiltva van. pl.: rakétalövővel tilos emberre lőni, tilos az időzített bombára mortar esőt szórni, tilos az ellenfél járműveit ellopni, tilos medicel M60 -al lenni meg ilyen hülyeségek.
-
Def26
félisten
Bmeg Gyuri. Iszonyat állat xbox -on a BC2. Soha nem szereztem ennyi pontot PC -n. Annyi marha van, hogy nem igaz.
-
Def26
félisten
válasz
Gebriel #47385 üzenetére
"A Map Pack érdekessége, hogy a címe ellenére nem tartalmaz új pályákat, mindössze új módokat nyit meg a már meglévőkben. Az Arica Harbor-ben a Conquest módot, míg a Laguna Presa-ban a Rush módot kapjuk meg. Szóval panasz nem eshet, kapunk bővítést, legfeljebb azokat érintheti kellemetlenül akik nem PC-vel rendelkeznek és használt verzióra fizettek be."
Ezt pl. a VIP kóddal kapod.
-
Def26
félisten
-
Def26
félisten
válasz
Gebriel #47381 üzenetére
Nem találom.
Bármit nyomkodok eredmény nulla. Az is lehet, hogy ezt a képességet csak később tudom elsajátítani? PC -n egyből tudom használni, ott a Q gomb.
Egyébként azt észrevettem, hogy boxon nagyon lámák az emberek.
Sniperesek úgy lövöldöznek, hogy még csak le sem guggolnak, fedezékbe sem bújnak stb...
-
Def26
félisten
Bad Company 2 -ben, melyik gombbal lehet "spotolni" az ellenséget?
-
Def26
félisten
válasz
heihachi #47360 üzenetére
De ha belegondolsz és van egy jó akció aminek az árazása közelebb esik a Te elképzeléseidhez akkor miért ne vennél egy új játékot? Tehát hagyják kipörgetni mittudomén 2 hónapig a játékot teljes áron, utána pedig lecsapják pl. 40% -al, hogy a "következő" réteg is elérje. Ezzel már elérik, hogy aki ilyen áron keresi a játékot az a boltban vegye meg újként és nem egy bordástarkójú konzolneppertől Újpesten.
-
Def26
félisten
válasz
Crazyman33 #47355 üzenetére
Most komolyan, normálisak ezek? Abban lehet valami, hogy a második tulaj is egy potenciális vásárló és azzal, hogy használtan veszi meg a játékot végül is, nem lesz a kiadónak bevétele. De azért kérem álljon már meg a menet.
Én akkor azzal, hogy Gyuritól megvettem használtan a Bad Company 2 -őt ártottam a kiadónak, mert ebből a vételből nekik nem esik le semmi. Viszont én bizonyos összegnél többet meg nem szántam a játékra és csak így tudtam megvenni.
-
Def26
félisten
válasz
Crazyman33 #47351 üzenetére
Manapság mi az ami nem "pofára" megy?
-
Def26
félisten
Videokártya nem kell valakinek?
Sorry az off -ért.
-
Def26
félisten
válasz
Djuree #47288 üzenetére
Bmeg Gyuri, ismerlek, most ezt mondod, aztán majd fél év múlva úgy is megint belevágsz az eredeti cuccokba.
Most ilyened van, ez mindenkire rájön néha. Rám is. Most éppen eredeti lázban égek, mert hál' istennek tudok nélkülözni rá. De egyébként én is PC -n tolom mostanában.
(Jah, én meg örömködök, hogy olcsón eredeti játékokhoz jutok általad.
)
-
Def26
félisten
válasz
karakpecze21 #47087 üzenetére
Vagy inkább installálnád fel a játékot...
Lost Planet 2 valakinek megvan? Milyen? Fasza? GOW -os vagy Lost Planetes?
Ebben is van ilyen kötelező gyűjtögetni való hülyeség? Mentések, hogy vannak benne?
Ha GOW -os akkor megveszem.
-
Def26
félisten
Lehet, hogy erre gondolt.
"Tényleg olcsón hozzá lehet manapság jutni a játékokhoz"
De én azt gondolom, hogy nem a magyar kiskerektől kell megvenni 16k -ért egy játékot. Azért annyi legyen egy emberben, hogy körbenéz hol mi olcsó. Már annyiszor kitárgyaltuk, hogy mit hol érdemes venni. Aki ezek után is pl.: 576 -ban vesz horror áron új játékokat az meg is érdemli.
-
Def26
félisten
válasz
lumpen_stex #46826 üzenetére
Melyik része nem igaz?
-
Def26
félisten
válasz
FefeeX #46803 üzenetére
Nem én találtam ki, nekem is szóltak.
Már nagyon sok mindent rendeltem tőlük és nem volt ilyen problémám. Most csak azért kételkedem, mert elképzelhetőnek tartom, hogy a reptéren való várakozásnál lába kélhet 1-2 csomagnak. pl. unatkozó csomagrendezők megpiszkálják a dolgokat. -
Def26
félisten
válasz
Xirtam #46785 üzenetére
Mozgasd meg a csatlakozókat, mert lehet, hogy csak annyi a baja. Az is lehet, hogy kilazult az euroscart dugalj a TV -ben. Szvsz hívj egy szerelőt, vagy dobjátok kocsiba azt vigyétek el nézzen rá valami koma.
Örülj, hogy megvan a box, ne most kezdj el idegbetegeskedni.
Relax, pár nap és hajnalig tolhatod a játékokat.
Djuree: Jah, hallgasd csak meg.
(Hupákolás)
-
Def26
félisten
válasz
Dj Polc v.2 #46716 üzenetére
Jah, az lenne, csak elég sok galiba van állítólag most a légipostával. Csomagok tűnnek el. Úgyhogy kicsit hanyagolom a rendelést. Kib@**ott vulkán hamu szarik a levesbe...
-
Def26
félisten
Most találtam. Nem sok minden, de én örülök ennek a hangyafa**nyi képnek is.
Djuree, Akkor Bayonetta lesz.
-
Def26
félisten
Milyen játékokat tudnátok ajánlani? Autós és sport nem igazán érdekel. Egész jó akciók vannak most a game.co.uk -n. Ezeket néztem ki:
Brutal Legend 10font
Call of Duty: Modern Warfare 2 20 font
Bayonetta 15font
Final Fantasy XIII 18 font (erre valszeg nem lenne időm)
Devil May Cry 4 4fontNo, egyenlőre ennyi.
-
Def26
félisten
válasz
Tomazoe #46641 üzenetére
Akkor lehet, hogy használt boxot sóztak rád, és alapból nagyobb felbontásra van állítva. Ez olyan esetben fordulhat elő, ha elötte HDMI kábellal használták. Reset -elni kéne a konzol display settings -ét, hogy rendben legyen a kép.
How to reset Xbox 360 console display settings to the defaults Jobban belegondolva, szvsz ez lesz a megoldás, ha ezzel sem jön ösze, akkor részemről kifogytam az ötletekből. "Ha a probléma továbbra is fent áll akkor nyomja meg a piros gombot és nyugodjék békében"
-
Def26
félisten
válasz
Tomazoe #46633 üzenetére
Nekem rossz euroscart csatit adtak a boxhoz. Ha simán a sárga, piros, fehér kábellel kötöttem a tv- hez akkor működött rendesen, ha meg az euroscart -al akkor szart sem küldött át. Próbáld ki nélküle, vagy egy másik euroscart csatival.
Sipi16: Az autós aláírásod mit takar?
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- ZIDOO médialejátszók
- Kikristályosodik a Razr 60
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest