- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
FefeeX
veterán
válasz
Sipi16 #44958 üzenetére
komponens kábelen is a piros-fehéren megy át a hang, a kép meg a vörös zöld kéken, értelem szerűen színbe színt dugva. Ha jó helyre dugod mellé a hangot akkor kell mennie annak is (valszeg az RGB-hez más bemenet tartozik a hangnál)
Ha a sárga video kábelen akarsz jelet, akkor a csatlakozónál húzd át a pecket a HD-ből normál módba. -
FefeeX
veterán
Egy másik topic kapcsán most látom, hogy az 1080p a konzolok esetén csak szemfényvesztés... Azért ezt nem gondoltam volna, ezek szerint nem érdemes a konzol miatt lecserélni a 720p tévém
A játéklista szerint a 99% csak 720p-t támogat, aztán max felskálázza...
Mondjuk így nem érint a "konzolon ma már csúnyább" vita, mert ugye a monitorom 1280x1024es a tévém meg 720pDe hogy lehet mondjuk egy Marvel Ultimate Alliance 2-nek rosszabb felbontása gyárilag, mint az első részének? Mármint legalábbis a táblázat szerint, nekem kicsit hamiskásnak tűnik a dolog...
-
FefeeX
veterán
válasz
Djuree #44940 üzenetére
HDMI kábel ki-be, monitor tulajdonságai, két kijelző, blabla... azért nem olyan egyszerű, én ezt untam meg, ezért vettem WDTV-t. No meg a 30-ad fogyasztás miatt
Amúgy egy ilyen gépnek illene tudni ilyeneket is, de sajnos míg nincsenek rá kényszerítve, addig így szívatják a jónépet...
Amúgy egy bannolt Xbox, és annak live használati lehetőségeinek elemzésének 0,0% köze van a warezhez szvsz.
-
FefeeX
veterán
Igen, ilyesmit is olvastam, vásárlás előtt körüljártam a témát, csak nem volt teljesen egyértelmű, mert angol nyelvű topicban rövidítésekkel és műszaki szavakkal dobálóztak, amit megérteni laikusként elég nehéz
De mintha megoldást jelentett volna a banra.
djuree: valóban, az írót véletlen írtam oda
"csak nem tudsz rá telepíteni (másik nem bannolt gépen természetesen igen)."
eddig amiket ide írkáltak emberek, úgy értelmeztem, hogy másik gépen sem lehet rá, de akkor félreérthettem valamit. Ebben az esetben ban esetén nem a vinyóhoz nyúlnak, hanem valóban a jogosultsági táblát korlátozzák be. -
FefeeX
veterán
válasz
Djuree #44930 üzenetére
Mit bannolnak? Nem a DVD írót? Mintha azt olvastam volna, hogy akkor száll az egész dolog, ha elflasheled a DVD-t, és elvezted a szériaszámát, mert nem enged többet fel...
Na most, akkor a flashelt gép hal bannál, vagy a vinyó? Mármint attól hogy unlockolják a vinyót, a gép tudni fog rá másolni, vagy csak egy másik, nem bannolt? Mert ezekről kb mindenki félinformációkat tud, azokat hajtogatja, jönnek az urban legendek, aztán senki se tudja, mi is az igaz...Bannt visszacsinálni azért lenne nehéz, mert a gép azonosítót kellene megváltoztatni egy létező másik gépére, ami sose megy majd live-ra... ugye, hacsak a szervert nem töröd fel és nem módosítod a géped állapotát rajt...
-
FefeeX
veterán
válasz
breetai #44888 üzenetére
Dehogy fog. Ezt nem mondtam... Viszont. IE-ben be van állítva a proxy, azt onnan tudod koppintani bárhová... És én valszeg el tudnám érni, hogy adjanak hozzáférést a boxomra is egy órára... De a hivatkozott hsz-ben arra vonatkozott, hogy a konzolbolt adott esetben bérelhet proxyt UK-ban, aztán rendezheti az összes dolgát azon keresztül, azt nem csak a melóban használhatja...
Nem tudom amúgy liveban hogy megy, de nálam live nélkül itthon akkor állítom át a tartózkodási helyemet, amikor akarom (lásd, most lett madzsarszki nyelvű a Forza3, amit már írtam előbb
)
-
FefeeX
veterán
Nos, ma vettem egy HD AV kábelt (2k), csupán a digit 5.1 miatt... (toslink, optikai, ki hogy ismeri
Nagyon kemény. Akinek van hozzá erősítője és cucca 5.1hez, mindenképpen vegyen, mert ég és föld a különbség (Forza3 volt a tesztalany)
Amúgy túl sokat olvastam utána a boxnak előre, mert Austriát állítottam be alapból, és most, hogy magyarra állítottam, a Forza pl magyar lett -
FefeeX
veterán
Hát, nem tudom, eddig jó volt-e mentésekre a pendrive, eztán jó lesz, de az sem tuti hogy fel lehet majd telepíteni bannolt gépre az új dash-t és hogy hagyja-e majd azon is használni a pent ilyenekre... Szóval szerintem ezzel kapcsolatban sok kérdés nyitott, gondolom memóriakártyával azért működött a save...
Minden esetre én pl nem tudnám elképzelni már azt a szitut hogy ne lenne vinyóm...
Azért minusz 20-30 dB nem mindegy
-
FefeeX
veterán
Ha leveszem a vinyót akkor gondolom, meglátom, hogy van-e
Mert ha a vinyó benne van, akkor nincs más mentési felület lehetőség, ha meg lenne hozzá memóriakártyám, akkor gondolom lenne.
MÁS: Lips-ben mit kell csinálni? Mármint tudom hogy van hozzá mikrofon meg énekelni kell benne, de valami élménybeszámoló érdekelne attól akinek van... Gondolom a mikrofont is meg kell vennem mert nem lehet akármit a boxra kötni
-
FefeeX
veterán
válasz
Mr.Grincs #44835 üzenetére
Nekem pont fekete kellett, a fehér valahogy nem jön be...
Amúgy nem rossz, bár +5ért forza3 (plusz egyéb szolgáltatás
) már akkor inkább
bwoay: na ez a másik, aki mint bútordarab vásárolja a dolgait, tehát hogy ki is nézzen valahogy a szoba, annak számít, hogy néz ki. Még fehérben sem mindegy, ott van-e a króm csík, vagy csak olyan gagyiműanyag fílingje van a boxnak... (bocs az érintettektől de ez volt a benyomásom vásárlás előtt)
nem teljesen ide vág, de pl anno fizettem volna még 6-7ezret pioneer dvd íróért, ha a zacsis csúnya helyett tudtam volna szerezni itthon japán verziót... Pedig az író maga volt 7ezer... -
FefeeX
veterán
Úgy tudom, a 256os is beépített volt a Falconnál, de lehet tévedek.
Saját képet... Én is meglepődtem, mikor tegnap néztem hogy lehet szerkeszteni. Van egy rossz hírem. A matricák első oldalán vannak az alapvető alakzatok, mint kör, négyzet, téglalap stb. Ezekből kell összeraknod amit akarsz, nagyítás kicsinyítés, széthúzás, döntés forgatás segítségével.
Még a Camarora a transformers-esítéshez is négyzetből kellett csinálnom a két fekete, elejétől a végéig érő csíkot, mert erre sincsen preforma... (mondjuk cserébe akkorára nagyítasz, és úgy húzod szét, ahogy akarod)
-
FefeeX
veterán
Hát srácok, a jó visszajelzések miatt tegnap elkezdtem a Forza3mat... (Eddig ott állt szegény a polcon, mert olyan postokat olvastam, hogy a NFS grafikája jobb meg hasonlók)
Nos, meg kell mondanom, kellemeset csalódtam (már ahhoz képest is, hogy a Forza Motorsporttal és a Grand Turismo több tagjával is játszottam már, tehát valamennyire tudtam, mire várhatok kb), az autó kinézetében szerintem szebb, mint a shift. A pálya részletesség az, amiben mondjuk nem tökéletes, de bőven élvezhető.
Viszont, így játék eleje vs. játék eleje, azért mintha a Shift realisztikusabb lenne a sebesség szempontjából. Valahogy a Forza picit lassúnak tűnik, kevésbé életközelinek. Mármint, igazából az első 8-10 versenyt csináltam meg, míg a Shiftben már unlockoltam a 4es tiert, és úgy vettem észre, hogy a legalacsonyabb class magasabb sebességekben is csak vánszorog. Mondjuk NFS esetében meg egy bizonyos foktól kezdve irányíthatatlanul szalad az autó, már-már követhetetlen (biztos szokható ez is)
Ennyit az élményrőlÉrdekelne, hogy van-e valami leírás arról, hogy a tuningban ha változtatok valamit, az mit merre befolyásol, mennyire, meg hasonlók, mert egyrészt bár címszavakban írja, másrészt valamelyest értek hozzá, de ez a magasabb szintű elsajátításhoz még nem elég
Valamint, az gondolom állítható, hogy ne kelljen tövig tolni minden irányba az analóg kart hogy kanyarodjon, hanem csak finomabban, mint a shiftben... Csak mert azután kicsit kényelmetlen volt... -
FefeeX
veterán
válasz
Markoka1993 #44693 üzenetére
Milyen jó volt GTA 1ezni, haverral, párhuzamos kábelen...
-
FefeeX
veterán
válasz
Mr.Grincs #44661 üzenetére
Nálam ha GTA akkor a klasszikus GTA a nyerő. Az első
A harmadiktól elkezdve valahogy nem jöttek be, mármint a kiegekkel együtt, a negyediket még nem láttam, csak hallottam róla, de mivel a konfigom a csúcstól azért messze volt, mikor vettem akkor is, és a csúcskonfigokon is szakadozott, konzolom pedig csak pár hete van, így nem próbáltam eddig
-
FefeeX
veterán
válasz
Peat;) #44668 üzenetére
Az a 30 biza az 24... A BR nem véletlen 24p...
És nem azzal van a baj adott esetben, ha a minimum fps 24, hanem ha az átlag annyi, mert akkor a minimum átlépi lefelé a bűvös 24et és elkezd lassulni a dolog. Nem villódzik, nem szaggat, csak belassul. Mint a PS2 emulátor a gépemen kb.A mátrixos hasonlat mondjuk erre jó
-
FefeeX
veterán
válasz
Djuree #44652 üzenetére
BF1942-ben lazán lehetett csapatot cserélgetni, egy halál fejében... Mondjuk a komoly multikban lehet, hogy kiállították az opciót, ha ki lehet, de mi otthon, 4-6 játékossal hálózatban azért benn hagytuk...
Amúgy, majd ha a 4850em 5ezer alatt 5770re tudom cserélni (teljesítményben pariban vannak, csak az a DX11, nomeg a fogyasztás) akkor lecserélem...
-
FefeeX
veterán
válasz
Peat;) #44647 üzenetére
Az általam eddig tapasztalt "akadás" annyi volt, hogy néha az NBA Live 10 megáll 1 másodpercre, aztán tovább megy. 100 percből egyszer. Nos, ez nem igazán hozható fel a játékgyártónak, inkább egy cache ürítési probléma.
PC-n ezzel szemben az akad a játék alatt általában az alacsony FPS, folyamatos szaggatás, szinte játszhatatlan szutyok (Crysis, GTA 4) a jellemző. Tehát a két dolog igencsak különbözik, az akadást én így értettem.
"optimalizáció meg túlzás hogy ennyit ér,"
hm, nézzük meg a GTA 4-et. Csúcskonfigon, ami gyakorlatilag az XB36 hardveri képességének többszörösét jelentette, szarul ment. Optimalizáció, mert megcsinálták konzolra és szarul portolták. Ennyi. -
FefeeX
veterán
válasz
Djuree #44648 üzenetére
Dx11-ben újdonság a hardveres tesszelláció, semmi több. Értsd: a ruhaanyagok fizikai mozgását pl le tudják modellezni jobban. Ez gyakorlatilag, ha utánanézel a videóknak, a látvány 1%-a, vagy még annyi sem (lásd Batman AA, de már vagy 5-6 cikket olvastam ezzel kapcsolatban a PH-n is), amit ráadásul játék közben észre sem veszel, csak ha direkt a grafikára izgulsz (értsd, nem játékélményért játszol, hanem szépen, lassan mész előre, és élvezkedsz a lobogó zászlókön, vagy a kitörő üvegen)
Szóval ez még az ég és földtől igencsak messze van, de hát, lássuk élőben (sajna DX11-es videokarim nincs, és jelenleg szerintem nem is éri meg ezért megvenni, de erről is olvashatsz, ha jobban átrágod a ph-t)
-
FefeeX
veterán
válasz
Peat;) #44644 üzenetére
Elméletileg konzolon nincs akadás, valamint a grafika sem volt még igazán rosszabb, mint akármelyik PC-s játéknál.
Tehát, mivel ugyebár patchelés nem egyszerű konzolon, valamint a grafikában látható eltérést maximum egyelőre a magasabb AA és AF jelentheti többnyire...Sokkal erősebb VGA nem jelenthet problémát, mivel konzolnál az optimalizáció a vasra kb 100szorosa a PC-snek. Ez kb azt jelenti, hogy egy 4-5szörös teljesítményű VGA sem tudja azt a szintet hozni, mint az optimalizált konzol. (lásd, PS2 emulátor, találj egy olyan gépet, amin 100%-osan fut a PS2 emulátorral az összes játék... Pedig a PS2 a mai gépekhez képest egy eléggé őskori vas...)
"megjelenés előtt egy nappal már megvolt (eredeti) a játék"
azért ezután, még ha eredeti is volt, nem biztos, hogy biztonságos lenne vele felmenni Live-ra, hallottam olyat, hogy ilyen miatt bannoltak... Már ha be is tetted és használtad a lemezt megjelenés előtt... -
FefeeX
veterán
válasz
heihachi #44608 üzenetére
Mondjuk tény, hogy 75ezerbe már belefért volna a BR olvasó is... (annyiért vettem a Forza3 super elitet), valamint az is elég szemétség, hogy eddig benne volt a HDMI kábel meg a HD AV kábel a csomagban, most meg kaptam sima szutyok AV kábelt azt szevasz... (a hűtésről ugye ne is beszéljünk...)
Arra fogni egy játék gyengeségeit, hogy x konzol miatt nem akarták, hogy 6 lemezes legyen, az tényleg hülyeség... De sokan vannak a fórumon, akik nem gondolkoznak, inkább továbadják mások hülyeségeit, sőt, ha még tesznek is hozzá, akkor aztán tényleg jó mesék születnek
Hogy valami ON is legyen, nekem egyelőre az NBA Live 10 ami legjobban bejött a konzolon. Valahogy a többi játék olyan hosszú időre még nem tudott lekötni, egyszerűen ráunok... Forzát mondjuk nem kezdtem még el, mert a Mortal Kombat és hasonlók elsődlegesebbek voltak
-
FefeeX
veterán
válasz
adalbert1 #44604 üzenetére
Hány órát wowoztam pluszba, hogy meglegyenek az achievmentek... Boxon tuti nem fogom folytatni ezt az értelmetlen baromságot... Egy ideig érezheted úgy, hogy van értelme, csak aztán egyszer borul a bili
Az a videó jó, mikor az életben is achievementeket gyűjtenek, azt láttátok? -
FefeeX
veterán
SF4 nekem nagyon bejövős (a Super meg még nem jelent meg, de hamarosan)
most fogom ugyan még csak unlockolni a rejtett karaktereket, hiába, kevés az időm rá.
Szóval az SF4 méltó utódja a többinek.MK vs. DC: nekem ez is nagyon bejött, de csakis multiban. Egyedül elég unalmas, a story módja (nem tudom mennyi van még hátra, elég régóta csinálom de elég gagyi a történet) nem az igazi. Haverral viszont nagyon bejövős volt a játék
Grafikában is nagyon jó. (tényleg nem a régi MK hangulat, de ettől még lehet jó. amúgy MKT óta egyik sem olyan már)
----
adalbert1:
Tekken6 megint csak musthave, de más stílus megint. Azzal is el lehet szórakozni multiban, és nekem pl single-ben szintén nem adott túl sokat...Ajánlott lehet még: sima xbox-ról a MK
eception. Más stílus mint a MKvDC, de érdekes, érdemes megnézni. Valamint, ha lenne Armageddon PAL, akkor minden pénzt megérne nekem, de sajna azt ahogy néztem, csak NTFS-re adták ki...
Golden Axe 1-2-3 meg aláz
Mondjuk a sonicokat is próbáltam, de azok elég gázosak már számomra, mondjuk mindig is inkább a Mario állt közelebb hozzám
Szó mi szó, single playerben eddig a SF4 ami leghuzamosabb ideig le tudott kötni.
bwoay: én kíváncsi leszek a PGR4re, kinek a pap, kinek a papné, még nem próbáltam PGR-t, de általában akinek a simulátor jön be az anyázza az arcade játékokat... Ilyen a popszakma
-
FefeeX
veterán
Annyiban nem, hogy a DVD meghajtó előlapja a króm helyett fehér marad, de amúgy más különbség nincs...
Deathjay^: áh, én arra nem tudtam rávenni... Pedig főleg a Mortal Sorozat miatt vettem konzolt
Aztán nem adták ki az Armageddont PALban...
adalbert1: nálunk is inkább a játsszunk ketten a prior, ezért mondjuk jó a madagaszkárban a 10-12 féle multi módi... Nem azt mondom, hogy örök érvényű lesz, de azért pár órát el lehet vele szórakozni
Aztán, ha coop kell, akkor érdekes lehet a Marvel Ultimate Alliance is, már ha a témára vevő az asszony...(bár nekem a témában még mindig a Fighting Force számomra az etalon
)
-
FefeeX
veterán
A játékok többnyire tudnak 5.1 hangot, vagy az optikai kimenet 5.1 inkább a filmek miatt van a boxon? Csak mert ugyan van boxom, de HDMI-n kimegy a hang is (digitális hangot választottam a menüben, mégis volt eddig hang mindig a tévén is játékoknál, ergo semelyik játék nem küldött digitális hangot - vs PC és WD TV ha digitális hangot küld a HDMI-n akkor a tévé kussol)
Filmet WDTV-n és asztali DVD-n nézek, így amiatt nem kell 5.1, csak abban az esetben kellene, ha több játék is tudna 5.1 hangot generálni, mert:
- a legolcsóbb kábel amin van optikai csatlakozó, 5k forint (amit találtam, adott esetben erre is szívesen várok alternatívákat)
- a 2.0 hangot a tévéről is át tudom küldeni az erősítőre
- mivel az erősítőm fogyasztása nem elhanyagolható, a 2.0-át a minimálisan jobb hangzásért valószínűleg nem is fogom kitolni rá
- ráadásul az optikát tartalmazó kábelt, amit megveszek adott esetben 5k forintért, még sufnituningolni is kell, hogy használni tudjamMás: Dashboardon változtatható a háttér? Csak mert nem rég van még meg a box, és eddig nem kerestem külön, de az elején, mikor felületesen átnéztem, nem találtam erre lehetőséget...
Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Több tíz millió Dell laptop majdnem nagy veszélybe került
- PlayStation 5
- Horgász topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Call of Duty WW2 PS4 játék
- Sony Playstation 4 Pro (PS4 Pro) Játékkonzol
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest