Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Érdemes Slim-et megvárnom és olyat venni egy super elite helyett?És vajon lesz olyan, hogy 2 joy-os slim meg játékkal egyéb hasznos tartozékkal árulják?Vagy csak lesz egy alapgép 1 joy-al kábelekkel. -
Bencus88
nagyúr
Lenne egy olyan kérdésem, hogy itt miért írják, hogy használt?Ki lett próbálva vagy valaki vissza vitte, de attól még tökéletesen működik?
Szerk:Természetesen a játékokra gondolok
-
Bencus88
nagyúr
Szerintetek innen érdemes rendelni xbox360-at? meg játékot?Vagy 576-ról?Mert amit elsőnek linkeltem játékok is olcsóbbak.Vagy netán cdgalaxis?kössszi
Szerk:A konzolstudio oldalán is elég jó árak vannak.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Odin_James #47024 üzenetére
hú kössz szépen
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Odin_James #47022 üzenetére
aham köszi!!
Az jó is, hogy feketébe van csak.Remélem a joy-ok fehérek vagy max veszek hozzá fehéret.
Akkor ezek szerint rá lehet kötni monitorra.remek.
És vinyon miket lehet tárolni?Na, de jobban átnézem első hozzászólást biztos megtalálom köszöntem -
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Nyár elejére szeretnék venni egy xbox360-at.Lenne pár kérdésem.Mivel szerintem super elite-t akarok venni, miben különbözik a simától?Csak az, hogy van hozzá egy 250gb-os vinyo?Meg 2 joy vagy+1 játék?És lehet fekete színben választani?
Amúgy kinéztem magamnak pár jó játékot is elsőnek a medal airborn-t akarom elég olcsó is meg jónak néz ki.És még1 kérdés ugye élvezhető sima tévén is nem kell hozzá HD?Szerk:Ja és miket lehet tárolni a vinyon?Mentéseket filmeket zenéket?
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- ZIDOO médialejátszók
- Kikristályosodik a Razr 60
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest