Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
lvnt
őstag
Nem tudom, először én is a formázást mondtam volna. Mondjuk, logikus, vinyó nélkül is működik a box, akkor meg nyilvánvaló, hogy nem ott tárolja a beállításokat. Ezután csak azt tudom ajánlani, hogy vidd vissza még három napon belül, és vagy szedjék le valahogy róla vagy cseréljék ki egy megfelelően működőre. Hívd fel őket, hogy mit mondanak rá!
Szerk.: Van olyan, hogy gyári beállítások visszaállítása: Setting-System settings-Initial setup. Nem tuodom, kér-e hozzá kódot.
-
lvnt
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #48040 üzenetére
Szerintem ő a magyar Gamestopra gondolt.
-
lvnt
őstag
1. Igen, tudsz arról is nézni filmet.
2. Nem függ össze a felbontás és a játékok minősége a box esetében. Nekem is FullHD monitorom van, semmi gond nincs vele.
3. Arra kerülnek a letölthető tartalmak, mentések, és tudsz rá játékokat telepíteni. Ezáltal kíméled az olvasófejet, halkabb lesz a box, és talán kevesebb a töltési idő is a játékokon belül. -
lvnt
őstag
válasz
MeszarosB. #48020 üzenetére
Akkor ez a lehetőség kizárva. Remélem, tényleg lehet majd lokalizálni a felhasználót, mert nincs kedvem új nevet keresni.
-
-
lvnt
őstag
Ebből azt szűröm le, hogy egy nagyon kis remény van rá, hogy mikor lesz magyar live, akkor az előző profilunkból átmenthetjük a gamescorejainkat az új felhasználóra vagy szimplán csak átállítsuk a tartózkodási helyet.
-
lvnt
őstag
Nem értem, mire jó az utóhűtés. Ugye, a 3ledes hiba a hirtelen történő, nagy hőingadozásoktól van. Na, ha még utóhűtésed van, akkor kikapcsolás után sokkal rövidebb idő alatt történik meg ez a hőmérséklet váltzás. Ennek fényében szerintem az overcool még ront is a helyzeten.
Javítsatok ki, ha tévedek! -
lvnt
őstag
Eléggé haldoklik a topic. Persze megértem, ilyen melegben se bent nem jó, se kint.
-
lvnt
őstag
válasz
karakpecze21 #46981 üzenetére
Nigériai csalások. Szvsz, ez is valami ilyesmi lehet, csak nem Nigériából.
-
lvnt
őstag
Hát, nem tudom. Lejátszottam kb. 100 meccset live-on, de még egyszer sem léptem ki, pedig volt pár húzós meccsem, amikor semmi nem jött össze. Persze el tudom képzelni, hogy van olyan helyzet, amikor valaki önhibáján kívül lép ki.
Azt viszont nem lehet megmagyarázni, hogy a sok hülyegyereknek miét kell kilépni, ezzel elrontva a szórakozásom, amikor jól megy a játék. Ugyan elszámolja győzelemnek, de pont nem érdekel, ha közben meg minden meccs pár perc után megszakad. -
lvnt
őstag
Ezt nem hiszem el, komolyan mondom. Most kezdtem FIFA10-el live-ozni. Egy meccset vesztettem elsőre, aztán jött 4 győzelem. Nem lehet végigjátszani egy győztes meccset sem, mert a sok hülyegyerek egyfolytában kilép. Hogy lehet így normálisan játszani?!
-
lvnt
őstag
Mindenki, aki FIFA-zik live-on az vegyen fel ( levi1392 )! Jó lenne PH-s arcokkal játszani.
FIFA09 és FIFA10 is megvan. -
lvnt
őstag
Mennyiért lehetne eladni egy 1 éves, Falcon-os PRO pakkot? Minden alap tartozék + 1 kontroller. Gondolkozom egy Új, Jasper-es Elite vételén, látva milyen olcsó.
-
lvnt
őstag
Boldog Új évet mindenkinek!
-
lvnt
őstag
válasz
sosperecek18 #41029 üzenetére
Szia!
Engem érdekelne a dolog, annak függvényében, hogy mikor indulna a liga, mivel most nincs pénzem gold-ra, de hamarosan lesz. -
lvnt
őstag
Valakinek van tapasztalata a ProGame nevű bolttal? Megbízhatóak?
-
lvnt
őstag
Basszus, annyira dicsőítitek ezt a Forzát, hogy muszáj lesz nekem is megvennem. Pedig nem is vagyok egy szimulátoros...
Azért nyugtassatok meg, hogy egy magamfajta árkád sz@rokhoz szokott játékos is talál benne örömöt. -
lvnt
őstag
Ha új gold feltöltést veszek, akkor az eddigihez hozzáadódik, vagy újraindul? Tudom, volt már ilyen kérdés, de nem találom. Gondoltam ha már akció van iceakos-nál, akkor benevezek egy előfizetésre.
Szerk.: Rájöttem, hogy már csak 5 nap van a mostaniból, úgyhogy lényegtelen. -
lvnt
őstag
válasz
BloodyEddie #36357 üzenetére
Nem valószínű.
-
lvnt
őstag
Hát, nem tudom, szvsz konzolon szebb a a FIFA, mint a PES, de a PES-nek csak a demóját próbáltam eddig.
Szerintem az idei évben nagyon eltalálták a FIFA irányítását és a fizikát, élethűbb lett az egész, pl. nincsenek hirtelen felgyorsuló labdát, élethűbb lett a labda mozgása is az íveléseknél, passzoknál.
A mesterséges intelligencia is sokat fejlődött, a bíró átugorja a labdát, nem tudom az összes gólomat úgy lőni, hogy bepasszolok üresbe és végigvezetem a félpályán, a csapattársam is átugorja a labdát, ha úgy jön ki és nem akarja mindenképp bent tartani, ha az ellenfélről ment ki.
Van gyors szabadrúgás is. Úgy vettem észre, hogy a bíró mérlegel, van olyan helyzet, amikor egy apró szabálytalanság miatt nem fúj be tizenegyest, amelyet, ha a mezőnyben történik simán befúj szabadnak.
Két nap alatt lejátszottam kb. hatvan meccset, ezeket tapasztaltam javulásként.
Ja, és végre tudok szabadból és távolról is gólt lőni, persze csak az arra megfelelő játékosokkal és eléggé reálisan. A menedzser mód újításairól nem is beszéltem... -
lvnt
őstag
válasz
30z.Samu #35889 üzenetére
Nekem általában, akkor szokott ilyen lenni, amikor egyenes kieséses szakaszban vezet az ellenfél egy góllal, erre összehozok egy csomó helyzetet az utolsó 2-3 percben, de a kapus mindent kivéd. Bennem is hasonló gondolatok szoktak keringeni, mármint a gép kivágása.
Ja, meg a másik, ma például Arsenal (én) 0-0 Valencia, hosszabbítás hosszabbítása (kb., mint a MO - Svédo. meccsen), várom a tizenegyes párbajt, véletlenül a védőmről Villa elé pattan a labda, iszonyat gyengén kapura gurítja, beleér a kapusom és így csorog be... -
lvnt
őstag
válasz
30z.Samu #35793 üzenetére
Szerintem elég sok új szöveget kapott. Az eddigi is elég jó volt, úgyhogy nem számítottam nagy változásra.
Menedzser módban már beszél arról, hogy gazdag a csapat, a legjobb góllövő sérült le, új az edző stb.
Ja, és amit én nagyon hiányoltam, végre lehet mezszámot szerkeszteni az xbox-os verzióban is.
Holnap kipróbálom live-on is, csak még nem merem, mert félek, hogy megjelenés előttinek vennék és bannolnának. (Eredetivel játszom.)
Miért jelentkezel ki a profilból? Megszokás, vagy van valami gyakorlati haszna? -
lvnt
őstag
válasz
Djuree #35784 üzenetére
Nekem eddig az NFL-ben jött be legjobban ez a nehézségi szint dolog.
Ott még az elején végig kell csinálni egy un. Madden tesztet, ahol a játék felméri a szintedet és aszerint állítja be. Meglepő, de nekem elsőre eltalálta a tökéletes nehézségi szintet.
FIFA: Most úgy néz ki megoldódott a problémám. Visszaraktam világklasszisra, lecseréltem a felállást és egy nagyon kiegyenlített, jó iramú meccsen vezetek 3-1-re a Stuttgart ellen.
(Arshavin fantasztikusan játszik, akárcsak a való életben.)
Nem tudom miért, de a Barca nagyon hasonló felállása sokkal jobban kézreáll nekem, mint az Arsenalé, pedig ugye a játékosok nem változtak.
sch_a: -
lvnt
őstag
Mondhatom, ***** jól megcsinálták FIFA-ban a nehézségi szinteket.
09-el világklasszis szinten játszottam, ezért itt is azzal kezdtem.
alig jutottam el a kapuig. Eredmények Arsenal(én) 0-2 Fulham, Arsenal 0-1 Hull
Na, gondoltam visszaveszem a szintet profira, pont jó lesz.
Erre első meccs profin Arsenal 6-0 Real Madrid, a Realnak helyzete is alig volt (talán kettő).
Az viszont nagyon tetszik, hogy az egész játék valahogy sokkal élethűbb lett az eddigi részekhez képest, de ezzel a "szintezéssel" eddig semmi örömöm nincs a játékban... -
lvnt
őstag
válasz
Djuree #35707 üzenetére
Én a magyar verzióhoz jutottam hozzá ma. Lehet, hogy az illegális verzió már rég kijött, de bármilyen oldalra is megyek fel (természetesen nem magyar oldalra), mindenhol októberi dátumot látok hivatalos megjelenésként.
Pl.: [link] [link] [link] [link]Csabee.: Szerintem ebben is magasan veri a konzolos verzió, PC-s társát.
Szerk.: Szerintetek, ha most kezdek el játszani a játékkal, azt nem fogja a Microsoft megjelenés előtti játéknak venni és nem fog bannolni? Game.co.uk-n például még csak előrendelés van.
-
lvnt
őstag
válasz
szaszlaci #35705 üzenetére
Ezen nincs értelme vitáznunk (tudom, hogy nem, azért írtad), mert egyikünk sem lehet száz százalékig biztos a saját igazában, ezt igazából csak az MS tudná megmondani.
Részemről ennyi.
Elég furcsák ezek a megjelenési dátumok, mivel ugye a FIFA Október 2.-án jelenne meg, én mégis elvileg ma délután játszhatok vele. Nem tudom, hogy honnan szerezhetik be ezek a konzolboltok a a játékokat megjelenés előtt (természetesen nem a virágbolti verzióra gondolok).
Emlékszem volt még egy ilyen régebben itt a topic-ban, hogy valaki a hivatalos megjelenés előtt kézhez kapta a Wolfeinstein-t.
Azt meg megint nem értem, hogy miért jelenik meg 2,5 héttel az európai után Észak-Amerikában, csakúgy, mint a demó. Engem ugyan nem érint, csak megjegyeztem. -
lvnt
őstag
válasz
Csabee. #35304 üzenetére
Nem tudom, én úgy vagyok vele most is -igaz, nem túl sok FPS-el játszottam, de azért volt egy pár-, hogy inkább hagyom PC-re az ilyesfajta játékokat.
Nekem nem éri meg szenvedni vele, annyi minden másfajta játékkal lehet sokkal jobban kontrollerrel játszani, mint a billentyűzet-egér kombóval, marad így is játék bőven. -
lvnt
őstag
Neketek is volt valami frissítés ma live-on? Valaki nem tud róla valamit?
-
lvnt
őstag
válasz
Csabee. #34961 üzenetére
Engem most a Force Unleashed b@szott fel, de nagyon. A második Felucia pálya végén vagyok és most jöttem csak rá, hogy lehet ruhát váltani. Ruhát váltottam, erre elölről kezdte az egész pályát.
Ráadásul, így is másodjára csináltam, mert az elsőnél leestem. Hihetetlen. -
lvnt
őstag
válasz
burgatshow #34900 üzenetére
Én is most kezdtem el játszani vele, igaz, én kölcsönbe kaptam egy haveromtól. Sokkal jobb, mint, amilyenre számítottam. Tetszik ez az öldöklés és még mindig nem unalmas, így kb. a játék felénél.
-
lvnt
őstag
Na, végre kipróbáltam az új FIFA demo-t és szerintem nagyon jóra sikeredett. Főleg a labdának a fizikája, mozgása lett sokkal jobb, mint az előző részekben. Már csak azokat a fránya nézőket csinálhatnák meg jobbra...
-
lvnt
őstag
válasz
voorhees #34725 üzenetére
Hát nem tudom, én is kb. egy hónapig játszottam egy 55-ösön vele -jobban mondva nem játszottam-, de kénytelen voltam venni egy monitort, mert rendszeresen kifolyt a szemem fél óra játék után és amúgy meg sem közelítette az élményt, amit egy HD/HD ready megjelenítővel nyújtana. Igaz, hogy nekem SD TV-k közül is egy Orion csodám van, lehet egy jobb TV-n jobb lett volna.
-
lvnt
őstag
válasz
sosperecek18 #33987 üzenetére
Nekem még egy emelettel lejjebb is működött a joy, úgyhogy ne aggódj.
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- ZIDOO médialejátszók
- Kikristályosodik a Razr 60
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest