- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Aktív témák
-
sontqq
csendes tag
Sziasztok. Remélem jó helyre nyitottam topikot.
Szeretnék egy weboldalt létrehozni/üzemeltetni XAMPP + Wordpress alapokon. A nagyrészével meg is volnék csak volna egy kis probléma. Méghozzá az, hogy kívülről elérhető a weboldal, pöpecül megy is meg minden, de belső hálózatról egyszerűen nem tudok csatlakozni.
Localhoston természetesen elérhető, de ha azonos alhálózatról próbálom elérni akkor szól, hogy 403-as hiba, vagy Connection Refused.
2 napja keresem a megoldást fórumokat és tutorialokat böngészve de sikertelenül.
Tudom, hogy a probléma a httpd-xampp.conf fájlban gyökeredzik, de egyszerűen nem látom át. Hiába módosítom/törlöm/adom hozzá azokat a sorokat amiket más fórumokon találtam mintha nem volna hatása vagy csak még tovább gányolnám.Szóval amit szeretnék csinálni:
A C:\xampp\htdocs\puretech mappa tartalmát bárhonnan elérhetővé szeretném tenni.
Minden mást pedig elérhetetlenné KIVÉVE localhost és LAN számára (192.168.0.0-255)Előre is köszönöm!
Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest