Aktív témák
-
sontqq
csendes tag
Sziasztok. Remélem jó helyre nyitottam topikot.
Szeretnék egy weboldalt létrehozni/üzemeltetni XAMPP + Wordpress alapokon. A nagyrészével meg is volnék csak volna egy kis probléma. Méghozzá az, hogy kívülről elérhető a weboldal, pöpecül megy is meg minden, de belső hálózatról egyszerűen nem tudok csatlakozni.
Localhoston természetesen elérhető, de ha azonos alhálózatról próbálom elérni akkor szól, hogy 403-as hiba, vagy Connection Refused.
2 napja keresem a megoldást fórumokat és tutorialokat böngészve de sikertelenül.
Tudom, hogy a probléma a httpd-xampp.conf fájlban gyökeredzik, de egyszerűen nem látom át. Hiába módosítom/törlöm/adom hozzá azokat a sorokat amiket más fórumokon találtam mintha nem volna hatása vagy csak még tovább gányolnám.Szóval amit szeretnék csinálni:
A C:\xampp\htdocs\puretech mappa tartalmát bárhonnan elérhetővé szeretném tenni.
Minden mást pedig elérhetetlenné KIVÉVE localhost és LAN számára (192.168.0.0-255)Előre is köszönöm!
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest