- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Xiaomi Scooter 5 Pro - emelkedőkre, városba, megfelelve a szabályoknak
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
greatchaos #558 üzenetére
Szerintem nem lehet ez a hiba oka. Amíg nincs a slotból áramfelvétel, addig a kari kikapcsolt állapotban van és valszeg a tápcsati részen nem folyik áram.
Anno 6800GS SLIvel csináltam olyat mikor szórakozott, hogy kivettem az egyik karit egy teszt erejéig a slotból, madzagot bennehagyva és nem lett baja. -
tomeedey
csendes tag
válasz
greatchaos #558 üzenetére
elvittük egy hozzáértöhöz ha megtudja csinálni akkor nyert ügy,
kösz a segitséget -
tomeedey
csendes tag
válasz
greatchaos #556 üzenetére
kártyával olyan eset történt hogy azzal a tápegységgel kiprobáltunk egy másik alaplapot viszont azt a kábelt rajta felejtettük a kártyán amiböl plusz kraftot kap.nem toom hogy mennyire voltam érthető,de az a lényeg hogy a kártya ugy volt bedugva az nf7es alaplapba hogy az alaplap nem kapott tápot csak a videókártya.ez gondot jelethet az x800nak?okozhatta a halálát?
amugy magának a kártyának a hátán mértünk feszültség értékeket azon az ágon amelyikböl plusz kraftot kap.mindegyik érték normális volt,tehát 12 és 5 pontosan.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest