Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi84
aktív tag
Én is egy X800Pro miatt váltottam AGP-ről PCI-E-re, habár az egy ''kicsit'' durvább eset volt. Máig nem tudom pontosan mi történt, de ha valaki így utólag tudja a megoldást, akkor ne fogja vissza magát
Szóval volt egy HIS X800Pro karim, AGP-s. Amikor megvettem már be volt forrasztva a vágás a GPU-n, de nem volt aktiválva a +4 pipe. Egy ideig nem foglalkoztam vele, de aztán rájöttem, hogy milyen jó is lesz nekem, ha azokat aktiválom.
Gigabyte XT biost használtam, floppyról boot, régi biost mentem, újat felrakom, minden frankó. Na mondom akkor újraindítjuk a gépet.
Innentől kezdve se kép, se hang. De olyan szinten, hogy a gép ÖSSZES porcikája kihalt. CPU, GPU, Alaplap. Szerencsére a memóriák meg a vinyók túlélték, de ennyi. Egy Abit IC7 lap, 3.2-es prescott procival. Ja, és vízzel volt hűtve, tehát nem is a hőmérséklet ölte meg, viszont a GPU-n, meg az északi-híd annyira kiéget, hogy megfeketedett a szilícium...
Szóval lehet, hogy én bénáztam el valamit, de azé' csak óvatosan azzal a moddolással. -
Vigneau
félisten
Arra nem gondoltál, esetleg kölünbözet rendezésével nagyobb karira válts? Vagy erre nincs lehetőség, esetleg az anyagiak most nagyon kényesek lennének?
Bár, már hallottam olyanról is, hogy nem volt hasonló kari a környéken, így nagyobb karit kapott az illető, ráadásul a különbözet rendezése nélkül.
Jó példa ere pont a barátom: egy kipukkadt 1.5 éves GF2MX helyett egy GF4 Ti4200-at kapott...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest