Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tomi84

aktív tag

válasz Szabtom #728 üzenetére

Én is egy X800Pro miatt váltottam AGP-ről PCI-E-re, habár az egy ''kicsit'' durvább eset volt. Máig nem tudom pontosan mi történt, de ha valaki így utólag tudja a megoldást, akkor ne fogja vissza magát :DDD
    Szóval volt egy HIS X800Pro karim, AGP-s. Amikor megvettem már be volt forrasztva a vágás a GPU-n, de nem volt aktiválva a +4 pipe. Egy ideig nem foglalkoztam vele, de aztán rájöttem, hogy milyen jó is lesz nekem, ha azokat aktiválom.
    Gigabyte XT biost használtam, floppyról boot, régi biost mentem, újat felrakom, minden frankó. Na mondom akkor újraindítjuk a gépet.
    Innentől kezdve se kép, se hang. De olyan szinten, hogy a gép ÖSSZES porcikája kihalt. CPU, GPU, Alaplap. Szerencsére a memóriák meg a vinyók túlélték, de ennyi. Egy Abit IC7 lap, 3.2-es prescott procival. Ja, és vízzel volt hűtve, tehát nem is a hőmérséklet ölte meg, viszont a GPU-n, meg az északi-híd annyira kiéget, hogy megfeketedett a szilícium... :Y

Szóval lehet, hogy én bénáztam el valamit, de azé' csak óvatosan azzal a moddolással.

Új hozzászólás Aktív témák