- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi84
aktív tag
Én is egy X800Pro miatt váltottam AGP-ről PCI-E-re, habár az egy ''kicsit'' durvább eset volt. Máig nem tudom pontosan mi történt, de ha valaki így utólag tudja a megoldást, akkor ne fogja vissza magát
Szóval volt egy HIS X800Pro karim, AGP-s. Amikor megvettem már be volt forrasztva a vágás a GPU-n, de nem volt aktiválva a +4 pipe. Egy ideig nem foglalkoztam vele, de aztán rájöttem, hogy milyen jó is lesz nekem, ha azokat aktiválom.
Gigabyte XT biost használtam, floppyról boot, régi biost mentem, újat felrakom, minden frankó. Na mondom akkor újraindítjuk a gépet.
Innentől kezdve se kép, se hang. De olyan szinten, hogy a gép ÖSSZES porcikája kihalt. CPU, GPU, Alaplap. Szerencsére a memóriák meg a vinyók túlélték, de ennyi. Egy Abit IC7 lap, 3.2-es prescott procival. Ja, és vízzel volt hűtve, tehát nem is a hőmérséklet ölte meg, viszont a GPU-n, meg az északi-híd annyira kiéget, hogy megfeketedett a szilícium...
Szóval lehet, hogy én bénáztam el valamit, de azé' csak óvatosan azzal a moddolással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest