- Fórumok
- Egyéb
- Www.ebay.de <---- help
- (téma lezárva)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Feltalálta a Google a keresőmotort
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
ollie
MODERÁTOR
-
L@@-Yosh
tag
mérettől és sülytól is függ az ár
10-25 euró kb a postázás,lehet egy DPD nevü céggel is hozatni németböl ,ők olcsóbbak ,mint a deutche postSzia!
Köszi és mi a et címük? www.dpd.hu?
van az a dhl is de az qrva drága :( -
Avicularia
veterán
-
L@@-Yosh
tag
nur immerhalb Deutschland :O mindenhol ez van :O
-
L@@-Yosh
tag
gaboRF és ez a licit dolog hogy megy?
meg mennyi lehet a szállítási díj? -
And
veterán
Hi! Miért ne tudnál? Már többen is elmítették a banki átutalást, ahhoz nem kell különleges bankkártya sem. Az mondjuk jó, ha a bankodnak van valamilyen telefonos v. internetes telebank-szolgáltatása - és arra kötsz is szerződést, hogy használni is tudjad :P -, mert akkor a bankfiókba se kell elmenned. Én már rendeltem így (igaz nekem ismerős hozta haza a cuccot, de az május előtt volt, és az eladó csak németországi címre vállalta a csomagküldést). Ezt viszont minden árunál megadják, hogy hová hajlandóak küldeni. Ha azt látod, hogy '' Versand nach: Deutschland, Europa'', akkor örülj (hogy fizetheted a postaköltséget, külföldre nem tudom mennyire éri meg)..
Mod.: #15, csak lassan írok...
[Szerkesztve] -
X-COM
nagyúr
nekem van paypalom régebbről, monnyuk egy fél éve nem használtam már
-
gaboRF
csendes tag
Fizetes banki atutalassal.
Plusz nem art mar a vasarlas elejen utananezni, hogy az elado szallit-e Europaba vagy csak Nemetorszagba. (a termekleirasnal megtalalhato ''Versand nach:'' alatt)
PayPal mehet melegebb eghajlatra, mert magyar bankszamlaval nem foglalkoznak. Irtam Nekik es az jott vissza hogy a kozeljovoben nem is tervezik... :( -
L@@-Yosh
tag
thx a helpet :)
de ezek szerint nem tudok rendelni :(
Kimenni Németbe meg van vagy tíz rugó no meg mennyi idp :( -
Tithian
őstag
-
Kraptor
őstag
Mostmár járöttem...:)
Akkor tényleg, hogy vásátolnak az emberek az ebayről itthonról? Sehogy? -
Tithian
őstag
Bankártyával lehet fizetni, de ez mindig attol függ, hogy az illető aki hirdet az azt az opciót is kiválasztotta. Nem emlékszem már pontosan, hogy megy már az egész ,jó rég csináltam, de mindenesetre ami nagyon jó, ha van az egy paypal accountod. Ez összeköti a bankszámládat és onnan tudsz vásárolgatni a meghatározott összeggel, amit a bankszámládról átutaltál a pypal-odra és hasonlók. Ez majdnem olyan mint egy bankkártya, ami csak az internetre volt kitalálva.
Ha hagyományosan utalgatsz (bemész bankba, stb), akkor lehet, hogy szépen megterhelnek majd.
[Szerkesztve]Csak Magyarországon még nincs Paypal :(
Ausztriában nemrég vezették be. -
Kraptor
őstag
Bankártyával lehet fizetni, de ez mindig attol függ, hogy az illető aki hirdet az azt az opciót is kiválasztotta. Nem emlékszem már pontosan, hogy megy már az egész ,jó rég csináltam, de mindenesetre ami nagyon jó, ha van az egy paypal accountod. Ez összeköti a bankszámládat és onnan tudsz vásárolgatni a meghatározott összeggel, amit a bankszámládról átutaltál a pypal-odra és hasonlók. Ez majdnem olyan mint egy bankkártya, ami csak az internetre volt kitalálva.
Ha hagyományosan utalgatsz (bemész bankba, stb), akkor lehet, hogy szépen megterhelnek majd.
[Szerkesztve] -
drwho
tag
Itt néztem (Montreal) görkorit.
akcióban Rollerblade geo1.5 120dolcsi:)
kár hogy már bevásároltam hokicuccokból:DDD
[Szerkesztve] -
L@@-Yosh
tag
Van egy problem nem nagyon tudok németül :)
No de sebaj akkor majd próbálkozok :DD
Én is görhokiztam Szegeden a Tesco parkolójában az egy zsír sport jó kis jéghokiütővel küldtük :D -
X-COM
nagyúr
nem is nagyon lehet bankkártyával fizetni, kérsz csókától számlaszámot akitől megveszed, átutaltatod a bankban a pénzt, aztán feladja
-
drwho
tag
Én görhokizom:)
Helyi csapat! -
L@@-Yosh
tag
Hi all!
Nem tudok utalni mert nincs hitelkártyám csak egy bankkártyám.
Légyszi fejtsd ki bővebben hogy van ez ! :)
Puhacipős k2 korit szeretnék venni régen agresszív koriztam de megúntam :) lassú hangos és már nem szeretek csúszkálni se ugrálni :)
[Szerkesztve] -
drwho
tag
Milyen görkorit?
Csak ugy érdekel, mert én is korizom:DD -
Tithian
őstag
Regisztrálj, pár napon belül azt rendelsz, amit akarsz :)
-
X-COM
nagyúr
ilyenkor előre kell utalni a zsét, szerintem ezt Te is meg tudod tenni, nem?
-
L@@-Yosh
tag
Sziasztok! egy görkorit szeretnék venni innen. Valaki esetleg megy ki Németoba mostanság vagy esetleg jön haza?
Vagy valaki aki rendelt már innen és meg tudná rendelni ide Mo-ra magához én meg elvinném neki a lét!
Minden megoldás érdekel :)
[Szerkesztve]
Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- Www.ebay.de <---- help
- (téma lezárva)
- Apple iPhone 14 128GB eladó! 85% akku, patika állapot, 12 hónap gar
- RYZEN 7 5700X3D +hűtött VRM-es A520M/B550/X570 lap +16GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (nevedre)!
- 27% - Sapphire PULSE Radeon RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- Dell Latitude 3380 - Core i3 6006U, 4-8GB DDR4 RAM, gyári töltő, számla, 6 hó gar
- 27% - ÚJ Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz KF556C36BBEK2-64
- 27% - DDR5 Notebook 16GB / 32GB / 48GB RAM
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1500R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- HP Zbook 15u G3 - 15,6" FHD kijelző, i7 6500U, 16GB RAM, 256GB SSD, FirePro W4190M 2GB, számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest