Hirdetés
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez az új torony nagyon mocsok. 10/12 lett mindkét oldal, és még ennek is örülök, ennél jobb egyszerűen nem megy lvl 80as karikkal, és Changlim még nagyon karcsú, jelenleg már pénzből is kifogytam, nem tudom fejleszteni, fegyója csak 70-es, stb.
#134 Dewri Pedig pont most mondtam fiamnak, hogy ez a tornyos Scar boss intro skill közben sebez le a francba, amikor még kb. semmit sem tudok tenni ellene, ez így rohadtul nem poén ám.
-
Dewri
aktív tag
"Yangyangot azért szeretem, mert viszonylag jól lehet vele dodge-olni, na most itt örülök ha 3-ból 1 ha sikerül."
Neked sikerül a dodge?? Én már nem foglalkozom vele, egyszerűen vicc ahogy (nem) működik. Pl mikor látom, ahogy ugrik az ellenfél, végig látom a pályát amin érkezik, nyomom a gombot mint süket a csengőt és akkor is simán telibever állandóan, vagy legalábbis 90%-ban biztos...
Úgyhogy inkább pajzsos karaktert pakolok és/vagy healert (ami szintén pajzsos is), aztán mehet a bunyó. Amúgy ha karaktert váltok, akkor is sokkal jobb hatásfokkal el tudom kerülni a csapásokat, mintha a dodge-ra próbálok várni...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest