- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
Aktív témák
-
baidu
csendes tag
Köszönöm a gyors választ. Sajnos nem pesten lakom, de azért az ötletet köszönöm. valószínűleg tényleg nem ártana megnézem előben ezeket a monitorokat.
Közben rájöttem, hogy a kérdésemet a "Milyen monitort vegyek" rovatba kellett volna beküldenem, amit meg is tettem. Ha lehetséges, megkérném a fórum adminisztrátort, hogy törölje ezt a témát. Nem állt szándékomban szemetelni. Köszönöm. -
baidu
csendes tag
Elöször is bocs, hogy új témát nyitottam, de nem tudtam eldönteni, hogy a meglévők közül melyikbe is passzolna leginkább a kérdésem.
Sajnos a 24"-os monitorom megadta magát, ezért kénytelen vagyok újat venni. A fő szempont nálam az, hogy a szöveg jól olvasható legyen és ne legyen semmiféle háttérvibrálás. Napi 10-en x órát ülök előtte, aminek a nagy részét programozással töltöm.Igazából 2560x1440-es, illetve 2560x1600-as felbontású monitorok közül szeretnék választani, lehetőleg ár-érték arányban minél jobbat.
A 27"-os kijelzők közül az Acer K272HUL tetszik talán leginkább. Nagyon jókat olvastam róla, itt a fórumban is és az ára is baráti. Az egyetlen problémám vele az, hogy nem igazán tudom elképzelni, hogy 27"-on, 2560x1440-es felbontás mellett ne legyen fárasztó hosszú távon szöveget olvasni, akármennyire is jó a képe a monitornak. Egyszerűen túl kicsit lehetnek rajta a betűk. A régi 24"-os 1920x1200-as monitoromat is ilyen szempontból határesetnek éreztem, de az még pont elment. Ha meg meg kell növelnem a fontméretet, akkor minek vegyek 2560-as monitort?
A másik lehetőség a 32"-os kijelző. Itt két monitort szemeltem ki: Benq BL3200PT illetve az Acer B326HUL. Ezek persze árban húzósabbak, mint a 27"-os Acer, de a dpi-jük számomra megnyugtatóbb és a képminőségükről nagyon jókat írnak. A benq-ról különösképpen.
Szóval a kérdésem, jól gondolom, hogy a 27"-os monitor számomra nem opció? Illetve, milyen monitort tudnátok még esetleg ajánlani?
Azért a keretem véges, a Benq BL3200PT-nél drágább monitorok nem jönnek számításba.Kösz előre is a segítséget.
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- One mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Cyberpunk 2077
- E-roller topik
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Philips 32E1N1800LA/00 4K monitor
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Samsung hajlított 32 WQHD gamer monitor 144Hz, VA panel
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest