Aktív témák

• baidu

csendes tag

Köszönöm a gyors választ. Sajnos nem pesten lakom, de azért az ötletet köszönöm. valószínűleg tényleg nem ártana megnézem előben ezeket a monitorokat.
    Közben rájöttem, hogy a kérdésemet a "Milyen monitort vegyek" rovatba kellett volna beküldenem, amit meg is tettem. Ha lehetséges, megkérném a fórum adminisztrátort, hogy törölje ezt a témát. Nem állt szándékomban szemetelni. Köszönöm.

• MedweSajt

tag

válasz baidu #1 üzenetére

Ha pesti vagy akkor esetleg menj be http://oaziscomputer.hu/- hoz náluk vannak ilyen méretű monitorok megtudod őket nézni élőben és tudnak segíteni. Ki tudod próbálni melyik volna jobb.

• baidu

csendes tag

Elöször is bocs, hogy új témát nyitottam, de nem tudtam eldönteni, hogy a meglévők közül melyikbe is passzolna leginkább a kérdésem.
    Sajnos a 24"-os monitorom megadta magát, ezért kénytelen vagyok újat venni. A fő szempont nálam az, hogy a szöveg jól olvasható legyen és ne legyen semmiféle háttérvibrálás. Napi 10-en x órát ülök előtte, aminek a nagy részét programozással töltöm.

Igazából 2560x1440-es, illetve 2560x1600-as felbontású monitorok közül szeretnék választani, lehetőleg ár-érték arányban minél jobbat.

A 27"-os kijelzők közül az Acer K272HUL tetszik talán leginkább. Nagyon jókat olvastam róla, itt a fórumban is és az ára is baráti. Az egyetlen problémám vele az, hogy nem igazán tudom elképzelni, hogy 27"-on, 2560x1440-es felbontás mellett ne legyen fárasztó hosszú távon szöveget olvasni, akármennyire is jó a képe a monitornak. Egyszerűen túl kicsit lehetnek rajta a betűk. A régi 24"-os 1920x1200-as monitoromat is ilyen szempontból határesetnek éreztem, de az még pont elment. Ha meg meg kell növelnem a fontméretet, akkor minek vegyek 2560-as monitort?

A másik lehetőség a 32"-os kijelző. Itt két monitort szemeltem ki: Benq BL3200PT illetve az Acer B326HUL. Ezek persze árban húzósabbak, mint a 27"-os Acer, de a dpi-jük számomra megnyugtatóbb és a képminőségükről nagyon jókat írnak. A benq-ról különösképpen.

Szóval a kérdésem, jól gondolom, hogy a 27"-os monitor számomra nem opció? Illetve, milyen monitort tudnátok még esetleg ajánlani?
    Azért a keretem véges, a Benq BL3200PT-nél drágább monitorok nem jönnek számításba.

Kösz előre is a segítséget.

Aktív témák