- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- iOS alkalmazások
- Ez a kompakt csúcsmobil sem kapható itthon
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
válasz
Cathfaern #37496 üzenetére
Ez érdekes lenne. Ebbe is csak bele kell gondolni logikusan. Ha valaki mondjuk 2300-on van, az ugyanannyi idő alatt öltözne fel mint én, aki letolja a heti cap 8 meccsét.
Az elöző hsz-emhez hozzátéve, hogy akkor kapod meg a megnövekedett conquest mennyiséget, ha letolod a heti minimumot (nem tudom ez most mennyi, hogy egységesen 135 pont jár minden nyerésért). Én pl. 1600 körül vagyok, de mivel 3 hete nem arénáztam, visszaestem a minimum 1343-as capre (máskülönben 1500 körüli pont lenne a capem).
MOD: Újra elolvasva a hsz-ed, ha a nyerésért járó pontra gondolsz, akkor igen, mindenki ugyanannyit kap. Ergó nagyobb ratingen több nyert meccs kell hogy meglegyen a heti cap.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Eladó Lenovo Legion 5 Gamer laptop, gyönyörű állapotban, tuningolva!
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Apple Watch 7 45MM Nike Edition + sok tartozék
- Lenovo 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Magyar Világító billentyűzet,nVmeSSD,jó akku
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop gyönyörű állapotban, dobozával. (RTX 3060)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged