- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsombor99
csendes tag
2021 elején rendeltem az EMAG-ról egy "Full HD sport Kamera 1080p vízálló - sárga" megnevezésű terméket, nem igazán javasolom.
Először gyanúsan csend volt, majd egyszer csak jött egy automatikus email, hogy értékeljem a rendelést ‒ milyen rendelést?? Ami még meg se jött?? Ezután rájuk írtam, hogy mi van, hát, nincs raktáron, de küldenek ‒ legalább lesz valami... Meg is jött, hasonlított arra, amit rendeltem, de szürke volt, "720p HD" felirattal, a valóságban viszont szerintem még azt sem érte el! Látószöge eléggé keskeny volt, színek feltűnően gyengék ‒ ilyen pici képszenzor volt benne, majdnem mint egy cukor szemcse ‒, az akkumulátor kemény ~15 másodpercet bírt töltés után, mire lekapcsolt!Megreklamáltam, rendben, nem kellett visszaküldenem és ingyen küldtek egy cseredarabot. Ez már "vidám sajtsárga", "4K" felirattal, de szerintem olyan 720P körül lehet maximum, viszont 170° széles látószöget tud!
A képminőséget kell állítgatni, mert alapból ilyen volt, videónál maximum ~17 percet tud venni egy fájlba (majd egy-két másodperc ugrással újat kezd), természetesen stabilizátor nincs, a microHDMI csatlakozó nem működik.
Szóval, aki olcsó kamerát akar venni, az körültekintéssel tegye.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest