- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cooper911
senior tag
Tier5 Mig-hez tudtok taktikát mondani?
Nemrég fejlesztettem ki, de valahogy nem fekszik annyira mint a Yak.
Úgy látszik nekem a manőverezési képesség a lényeg -
Cooper911
senior tag
A 3 héttel ezelötti akcióban sikerült egy nagyon jó kört mennem:
Wildcat-el mentem a pálya közepén nagy zúzás, mindeig a legközelebbi ellenre mentem és osztottam. Az 5 kill után kapott ACE medálnál tünt fel hogy ez jó kör lesz, aztán meglett a HATtrick (minden géptipusból egy kill) és a kör végén 8 kill meg némi sebzés. ÉS 3x-os szorzó. Valamint az akkor bevezetett napi misszióból az összeset megcsináltam abban a körben! (ez persze csak mák volt) szóval brutál jó volt.
-
Cooper911
senior tag
válasz
Zizifull #258 üzenetére
Ezt mondam én is, hogy teljesen más játékstilus, nem biztos hogy mindenkinek be fog jönni.
Végre megoldódott a problémám, meghivtak az EU bétába is.
Jó, meg szép meg minden de mégis inkább a WOTnál maradok (pedig aktiv flightsimulátoros vagyok) persze azért néha letolok majd pár kört.Persze lessz azért játékos bőven szerintem, főleg a fiatalabb korosztályból, hiszen itt tényleg csak "menni" kell és lőni.
Kiváncsi vagyok ehhez képest milyen lesz a world of battleship játékmenete.
-
Cooper911
senior tag
Hú bammeg. Most vagy én nem tudok angolul, vagy a supportnál dolgoznak tökkelütöttek.
Leirtam a problémámat erre az volt a válasz, hogy jaajjj hát gratulálnak, hogy ki lettem válaszva, és hát a NA szerveren is lehet ám játszani...Megirtam nekik jó nagy betükkel, hogy deee neemm tudoook beeelléééépni....
Meg megérdeklődtem, hogy ugyan miért nem csekkelik már le, hogy az adott email cimhez milyen wot acc van és miért nem abba a régióba rakják. Meg most meddig tartana az EU-s hoz is hozzáadni, ha már az USre képtelen vagyok belépni. -
Cooper911
senior tag
válasz
psycroptic #220 üzenetére
Ez a link van: http://worldofwarplanes.com/en/update
Hát ezaz, hogy hiába regisztrálok mert az a regisztrál acc még nem lesz beengedve a bétába.
Ami az emailban van arról le tudom töltneni a klienst, le is szedtem de nem enged be (rosz emailcim és jelszó hibával) mert ugye az accom EUs ott meg csak NA clustert tudom választani. szal mission impossible... -
Cooper911
senior tag
válasz
psycroptic #214 üzenetére
Megpróbáltam, ott meg azt irja, hogy várjak az emailra.
Irtam a supportnak.
Nem tudom miért nem lehet megnézni hogy ahhoz az emailhoz milyen acc tartozik és akkor abba a régióba beengedni az embert.
Játszanék én az US-en is mert tök mindegy, csak oda meg nem enged be. Köszi WG -
Cooper911
senior tag
Segitség!
Van egy EU-s WOT-os accountom. Jelentkeztem vele a WOW bétára, meg is jött az email, de mindenáron az US klienst akarja letölteni ha azt leszedem abba nem enged be. Ha belépek az EUs WOW oldalra ott meg azt irja, hogy várjak amig megjön az email.
Mássik accountal se hiszem hogy beenged az US-re mert ugye a fenti accra jött az email.
szerk: ja és a belépésnél csak NA Cluster van nem tudok EU-t választani.
Akkor most hogy a túróba játszak bétát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest