- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz
Patrick76496 #5280 üzenetére
Ez nagyon durva....elküldtétek ezt a videót már a fejlesztőknek? Berottyantok, hogy mik vannak!
-
jano_77
nagyúr
válasz
Steelheart2 #5264 üzenetére
Pontosan...mondjuk T5-től tettem a tankokra.
Jól gondolom, hogy ha most kifejlesztem KV-2_ből az S51 artyt - adja isten esetleg a 7végi akció során még esetleg fél áron is, és a 8.6 után eladom, mikor is már T7-es lesz, akkor azzal egészen jól kereshetek majd?!
-
jano_77
nagyúr
válasz
Dobi 562 #5253 üzenetére
Megnéztem milyen harckocsik voltak a II. vh-ban, ami szerint jól sülhet el ez a 7vége.
Jó lenne, ha az M26 Perchinegt leakcióznák, mert ki van fejlesztve és akkor meg is venném. Van M4 Shermanem, M22 Locustom, Oroszoknál van IS-3, KV-2 és valszeg vissza venném az IS-t, Németeknél van Tiger, TigerII, Panther, Panther II!
Nem bánnám pl, ha lenne legénység képzési akció is! -
jano_77
nagyúr
Hétvégi akcióban várhatóan amcsi, orosz, angol és francia tankok lesznek!?
"1945. május 7-én hajnalban egy reimsi iskolaépületben, amely már hónapok óta az Európát megszállva tartó amerikai hadsereg főparancsnokának, Eisenhower tábornoknak a főhadiszállása volt, ünnepélyes pillanatra készültek.
A nagy faasztalnál az egyik oldalon három magas rangú német tiszt foglalt helyet. Alfred Jodl vezérezredes, Hitler vezető katonai tanácsadója, Hans Friedeburg admirális, a tengeri erők főparancsnoka és Wilhelm Oxenius vezérőrnagy. Szemben velük magas rangú amerikai angol francia és szovjet vezérkari tisztek ültek. Morgan angol altábornagy, Francois Sevez francia tábornok, Walter Bedell Smith, Eisenhower vezérkari főnöke, Carl Spaatz, az amerikai légierő parancsnoka, Ivan Csermurev és Ivan Szuszlaparov szovjet tábornokok. Eisenhower és helyettese, az angol légimarsall, Sir Arthur Tedder szándékosan, a német küldöttség megalázása céljából távol maradt a kapituláció aláírásától.
1945. május 7-én hajnali 2 óra 41 perckor Jodl aláírta a Németország feltétel nélküli megadásáról szóló deklarációt, négy példányban, egyet-egyet a négy szövetséges hatalom, a Szovjetunió, az Egyesült Államok, Nagy-Britannia és Franciaország számára. A szöveg első paragrafusa a következőképp hangzott: „Mi, alulírottak, a német főparancsnokság felhatalmazásából cselekedve, ezennel feltétel nélkül megadjuk magunkat, a jelenleg német ellenőrzés alatt álló valamennyi szárazföldi, tengeri és légi erőnket a Szövetséges Expedíciós Erők Legfelsőbb Parancsnokának és egyidejűleg a Szovjet Főparancsnokságnak.”
A fegyverszünet az egyezmény értelmében aznap este 11 órakor lépett életbe, de Jodl kötelezettséget vállalt arra, hogy a kapitulációs okmányt „formális ratifikációnak” tekintve még egyszer alá kell írniuk a szövetséges hatalmak által később megjelölt időpontban és helyen. A kapitulációs okmány más formában és más körülmények között történő újbóli aláírása a Szovjet Főparancsnokság és Sztálin kívánsága volt. A másodszori aláírás színhelye a szimbolikus jelentőségű Berlin lett. Sztálin Zsukovot bízta meg a Szovjet Fegyveres Erők Legfelsőbb Főparancsnokságának képviseletével, és Visinszkijt nevezte ki mellé politikai helyettesnek. 1945. május 8-án megérkezett Berlinbe Arthur Tedder, az angol légierő marsallja, Carl Spaatz, az USA hadászati légierejének főparancsnoka, J. de Lattre de Tassigny tábornok, a francia hadsereg főparancsnoka, hogy a három nyugati szövetséges nevében aláírják a német kapitulációt a karlshorsti német katonai műszaki tiszti iskola éttermében sorra kerülő fegyverletétel alkalmával. A német hadsereget a három haderőnem vezetője, illetve helyettese képviselte. Keitel tábornagy a szárazföldi, Friedeburg tengernagy a tengerészeti, Stumpff repülő vezérezredes a légi erők nevében aláírta a fegyverletételi okmányt. 1945. május 9-én hajnali fél egykor megtörtént az aláírás. Londonban és Washingtonban már néhány órával korábban bejelentették a német kapitulációt, ami egyébként 8-án éjfélkor már életbe lépett. A moszkvai rádió május 9-én reggel közölte a hírt a Szovjetunió népével.
Lezárult tehát Európában az emberiség történetének legtöbb áldozattal járó fegyveres konfliktusa. (Japán két atomcsapás után, ez év szeptember 2-án írta alá a fegyverletételi egyezményt)."
Jól gondolom, sejtem?
-
jano_77
nagyúr
válasz
fsb1000 #5241 üzenetére
Nekem pont tegnap volt egy hasonlóan szerencsétlen lövésem, hogy becéloztam az ellent, vártam, hogy szűküljön a célkereszt majd mikor minden adott volt a lövéshez, KLIKK....erre pont akkor robogott be a VK2801-ünk és szerencsétlent találtam telibe....meg is halt.....én is elnézést kértem, mondtam, hogy berohant a lövésembe, de gondolom anyám ettől még bőszen csuklott.
-
jano_77
nagyúr
Itt is megkérdezem, hátha előbb kapok választ rá....tudja vki, hogyan számítódik egy akciós - 30% - tank nyereménye, ha kap egy éppen akciós medált is - Megszálló?
http://prohardver.hu/tema/world_of_tanks_mmo/hsz_3635-3635.htmlKöszönet
-
jano_77
nagyúr
válasz
fsb1000 #5193 üzenetére
Én szombaton 40 csatát mentem a 85-ből csak T29-el!
De meglett az eredménye, mert ki lett fejlesztve a T32!
Amúgy tapasztalt vki rajtam kívül olyat, hogy túl sok csatánál már megbolondul a Statisztikai info kijelzése?
Történetesen pont ezen a szombaton volt 85 csatám, de mikor játszottam a számláló kiakadt - vagy beragadt - 38/67 állásnál. Mondtam asszonynak, hogy játszom még 3 csatát, hogy kereken 70 csatám legyen, de a 4. csata után is még 67-et mutatott szummában.Mitől lehet ez, tapasztalt már ilyet vki?
Jobb alul az infók legalján jelentkezik ez az információ, ha fent van a stat pack. -
jano_77
nagyúr
-
jano_77
nagyúr
válasz
Dr_Syrex #4638 üzenetére
Szuper volt, nagyon jól éreztük mi is magunkat.
Mi a 12-es metró Maria Dissy (vagy vmi hasonló) végállomásától kb 100m-re laktunk egy West Bestern hotelben. Semmi gond nem volt vele, tök normális szobánk volt.
Maradtam volna még én is szívesen, mert másnap (kedd) már menni kellett dolgozni....ez nem volt fasza. -
jano_77
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Emotiva BasX A2m + Airmotiv B1 + Norstone Stylum 2 + Ajándék
- Nintendo Switch OLED - Atmosphére - 256 GB - gyönyörű állapot - minden tartozék - ingyen játékok
- Új (bontatlan) 512 Gb OLED Steam Deck eladó
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- EVGA SuperNOVA 850 G2 850W 80+ Gold teljesen moduláris tápegység garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest