- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
Conqueror mennyire használható a buff után?
-
mcwolf79
veterán
válasz
Antonius1978 #44747 üzenetére
Én bele-belenéztem...
Hát, szó szerint fizikai fájdalmat okozott nekem ez a "tutorial". Ilyenek, hogy az Optika nagyon drága, ezért kevés embernek van. És ez már cheat-nek számít,tehát ha valakinek ezt mondják (hogy cheat-el),akkor erre gondolnakSorolhatnám még, nincs mese: FÁJDALMAS, DE ÉRDEMES VÉGIGNÉZNI!!!
Én este viszem be a melóhelyre, kollégámmal végignézzük, kielemezzük,és okulunk majd belőle -
mcwolf79
veterán
válasz
Antonius1978 #44744 üzenetére
Szívesen
Örülök hogy feldobtam a napod -
mcwolf79
veterán
Én nem tudom ,de ez normális az elmúlt hetekben, hogy T8-tól felfelé is a csapat 70-80 %-a full paradicsom????
Eddig legalább T7-től fölfelé lehetett normálisabb köröket menni, normálisabb (értsd. nem full agyhalott) csapattársakkal. de ami most van a szervereken az valami förmedvény -
mcwolf79
veterán
-
mcwolf79
veterán
Kihagytam pár hetet, szanatóriumban voltam (WoWs),most kicsit kedvem támadt tankozni.
Valami nem változik: a pro FAME-es majmok továbbra is csak a prémlőszert ismerik. -
mcwolf79
veterán
válasz
Bingisz #44000 üzenetére
Medeket tekintve igazad van ,de light-okat tekintve nincs.
Jómultkorában a Ru-val egy Maus-szal kínlódtam, mert hiába kerültem mögé egyszerűen még a tornya hátulját sem tudtam átütni a 250 pen-es HEAT-tel. Hiába céloztam én a seggét, vagy a tornyán a karikát, 5-ből talán 1 ha bement.
Most meg hogy lenerfelik az átütést még hasznákhatatlanabb lesz, mert "szerencsére" a WG mostanában a városi heavy-pofozkodós városi pályákat preferálja. Ahol aztán lehet cikázni a light-okkal, amíg szét nem lövik az embert.
Megnézném azért hogy pl. egy heavy-kkel teli Ensk-en mit tudnál alkotni egy 230-as átütésű light-tal.Spotolj vazzeeeeee -
mcwolf79
veterán
válasz
galervin93 #43997 üzenetére
Az miért jó irány, hogy mindent xarrá nerfelnek?
Ezzel csökkentik az 5 perces villámháborúk számát, de sztem qrvára nem jó módszerrel.
Én továbbra is azt mondom, hogy az aranylőszer mennyiségét kellene csökkenteni tanktípusonként. Akkor a medek is végre medek lennének, mert pl. az E100 tornyát sem tudnák ész nélkül kilyuggatni, hanem azt kellene csinálniuk amire valók (flankelni). Ez hogy semmit nem fog tudni átlőni az ember nagyon nem a játék élvezhetőségét növeli. Light-okat teljesen a spot-ra redukálni is faxság. Sztem ezzel az iránnyal piszkosul mellélőnek, és ha ezt bevezetik, én pl- tuti nem fogok kínlódni ezzel a fossal. Pedig én nem is vagyok goldnoob stathuszár. -
mcwolf79
veterán
Gyerekek!
Nyugtassatok meg, hogy ezeket ami a Ritastatusreport-ban vannak a nagy Rebalance-ról ,azt szerintetek sem meri meglépni a WG
Ha megcsinálják ,totál tönkrevágják ezt a xart -
mcwolf79
veterán
válasz
SoulReaver #43907 üzenetére
Hát no offense ,de ez erősen user error.
Én szinte az összes HT-15 küldetést az E5-tel csináltam meg. Nagyon jó a páncélja, ha eldugod a hasát csak a kupoláját tudják meglőni.és azt is jobbára csak arannyal. Sima AP lövedékkel elég troll a kupola is a buff óta.
Kiszámíthatóbb a páncélja. Ott van pl. az E100, az addig jó míg beforgatva van a tornya. De ha lőni akarsz és ráfordítod az ellenfélre már kapod is az aranyat, ami mint kés a vajon megy keresztül a lapos toronyfronton. -
mcwolf79
veterán
Csapattárs rammolásáért nem jár bann, vagy csak szerencsém volt?
Prokhorovkán egy Mutz-nak valamiért nem tetszettem,belémlőtt, én is belélőttem, a maradék HP-ját meg "véletlenül" lerammoltam róla. Kékültem, -1 kill,de nem bannoltak.
Ezért nem jár, vagy csak most épp megúsztam? -
mcwolf79
veterán
válasz
infectedmann #43756 üzenetére
Ne aggódj, ha elkezdődik a nyári szünet az agyhalottakhoz becsatlakoznak a 10 éves VérIstvánok is. Lesz ennél rosszabb is, ne aggódj
-
mcwolf79
veterán
-
mcwolf79
veterán
válasz
#43783936 #43623 üzenetére
Hát azért az tényleg idegesítő,mikor valaki light-tal behoz pl. egy T5-ös heavy-t,és a light felrántja T8-ba, ahol nem sok haszna van.
Szal sztem jó ez így, ennyi "kellemetlenség" sztem belefér. Sőt, én egy az egyben kivenném ennek a lehetőségét. Akkor a troll szakaszok is megszűnnének. -
mcwolf79
veterán
Még kicsivel több mint 400 felfogott sebzés (1 a grille-től) és megvan a Obj. 260 HT-12 küldetés
Tegnap is 500 felfogott lövésre voltam tőle, nem akar ez összejönniPedig direkt rongyoltam a Grille 15 felé, hogy rám tudjon még lőni, de nem élte meg hogy rámlőhessen
-
mcwolf79
veterán
válasz
Antonius1978 #43598 üzenetére
Minden orosz tank ammo rack érzékeny, ezzel együtt kell élni.
Nekem amúgy a T62-A jobban bejövős. Mióta megvan az Obj. 140-nel nem is nagyon játszom. A T62-A elvileg valamivel "lomhább" és a teste puhább, de azon a szinten az Obj. 140 testpáncélja csak ritkán véd meg (értsd. low tier medek esetleg pattanhatnak a testéről, de a nagyobbak ugyanúgy átütik az Obj. 140 testét is). A T62-A tornya nagyon masszív, a T10-es TD-ket is képes pattintani, ha nem közvetlenül az ágyú mellett találják el. -
mcwolf79
veterán
válasz
#84221696 #43560 üzenetére
Pontosan ugyanúgy kell vele játszani, mint a tormyozós heavy-kkel.
Nemhiába ha jól tudom régebben T10 heavy volt, utána került át a TD ágba.
E4 ki van fejlesztve ezer éve, de a garázsban még nem volt. Valahogy nem tetszik, elég ratyinak tűnik T10 - Ben, akkor már inkább az E3. -
mcwolf79
veterán
válasz
Arolotifar #43557 üzenetére
Ha nem bánod, hogy T10-es meccsben gyakrabban kell tölteni a prémlőszert ,akkor nagyon ajánlott.
Nekem az az egyik tank,amelyiken ott figyel a 3 csillag. Bár én arra büszke vok, hogy ritkán töltöm bele az aranyat. Tényleg csak az ilyen T10-es monstrumok ellen szoktam (E100, Jgpze100, Maus,stb.) -
mcwolf79
veterán
válasz
csapee #43550 üzenetére
Hát nem vagyok az a fajta, de ha az egyetlen scout a bázisunk közelében kempel és nem csinál semmit attól viszketni kezd a mutatóujjam az egeren.
Te bizonyára úgy gondolod,hogy a megjelölt helyen kempelő light roppant hasznos a csapatnakEgy 700 WN8-as idióta volt, és hiába mondtam neki, hogy ugyan tegye már a dolgát, csak várt. Persze nekem folyamatosan villant a lámpa,mert az ellenfél light-ja tette a dolgát, és E4 környékéről spotolt minket.
De mint írtam, a hiba biztos bennem van -
mcwolf79
veterán
Na 1 óra pihi,mert kilőttem az egyetlen T49-ünket,amelyik a bázisunk környékén kempelt
-
mcwolf79
veterán
válasz
jozefgucci1 #43509 üzenetére
Túl sokat nézte a kolléga linkin stream-jét.
Az szokott mindenkit autistázni -
mcwolf79
veterán
válasz
SoulReaver #43504 üzenetére
Jó választás
-
mcwolf79
veterán
válasz
SoulReaver #43464 üzenetére
Én már ezért nem is váltok lőszert arra a xarra.
Vagy nem sebzi, vagy belevág 100-200 damage-t. Talán egyszer volt, hogy Grille 15-tel belevágtam 950-et repesszel, de ez kb. az esetek 5 %-a. Nagyon random mennyit sebez, WTE100 sokkal jobb volt, annak nem volt ilyen csaló "troll páncélja". -
mcwolf79
veterán
válasz
jozefgucci1 #43406 üzenetére
Hát sztem a Patton-ban több élvezetet fogsz találni. Én azt javaslom.
Én is megvettem a Grille-t, jó tank, de a Patton élvezetesebb. Ez nagyon sunnyogós tank, nem nagyon lehet vele akciózni. Ha felspot-olják tuti elfogy a fél HP-ja.
Szal +1 szavazat az M48-ra. -
mcwolf79
veterán
Hát így 81 csata után azt kell mondjam jobban szeretem ezt,mint az IS-7-et. Ennek valahogy jobban lehet számítani a páncélzatára,és a jobb ágyú is sokat számít.
[replay] -
mcwolf79
veterán
"elvileg" nem nyúltak a MM-hez
-
mcwolf79
veterán
Hát így nézem a stream-eket és játszva ellene nagyon ráfér a nerf erre a Grille-re. Ezt a WG elqrta, nem kicsit,nagyon. Valahol meg lehet nézni a statjait a tanknak globálisan ? Mert sztem eszement értékeket kapnánk róla.
-
mcwolf79
veterán
Lol QB 7xxx sebzéssel, 6000 assist-tal csak másodosztályt kapott erre a xarra
Hol van az ászhatár???
-
mcwolf79
veterán
Nem tudom ennek a Grille 15-nek milyen papírból van a tornya, de elég masszív. Egy meccsel ezelőtt IS-4-gyel löttem tornyon repesszel kb. 20 méterről hatástalanul, most meg az E100-zal nem tudtam megsebezni repesszel:
[link]És nem ezek az egyedüli esetek, mikor tornyonlövöm repesszel,és nem sebez. Valami itt nem kerek.
-
mcwolf79
veterán
Ezzel a troll szakasz büntivel adtak a xarnak egy nagy pofont.
Akik eddig behozzák T10-be az alacsony tier tankokat ezután is be fogják, nem fogja érdekelni őket, hogy kevesebb XP-t kapnak.
Egyáltalán nem is kellene engedni, hogy adott tier-be oda nem való tankokat behozhassanak. -
mcwolf79
veterán
-
mcwolf79
veterán
Megint a szokásos 7vége. 2-szer zsinórban lövök 5000 felett a T30-cal, és persze bukó
-
mcwolf79
veterán
-
mcwolf79
veterán
Hmmm... Valami szünet van a lengyeleknél, hogy az összes retardált siemka a WOT-ban rontja a lebegőt
Egyszerűen képtelenség leszorzózni a tankokat, mert hiába hozza az ember a formáját, ha a többiek agyhalottak.
Plussz még folyamatosan futok bele a goldot spammető, wte100-akba, AMX50b-kbe, legutóbb E3 nyomatta full gold-dal. Mi van ezekkel? Nyerési vágy van ,csak tudás nincs hogy arannyal próbálják ezt kompenzálni -
mcwolf79
veterán
válasz
jozefgucci1 #43001 üzenetére
-
mcwolf79
veterán
Hát ha leírnám amit le akarok nem tudom ,lehet admin kellene.
Nem hiszem el, hogy nem bírják javítani ezt a fos Fisherman's bay pályát, hogy ne fagyjon ki bizonyos helyekenKülön idegesítő, ha a végjátékban a kritikusabb tűzpárbajban kell reset-elni a gépet, mert teljesen lefagyasztja ez a xar
-
mcwolf79
veterán
A SPiC-nél a töltésgyorsító a tárasnál működik?
Mert a többi tanknál az nem használható tárasoknál. Ennél igen? -
mcwolf79
veterán
-
mcwolf79
veterán
Na visszavettem a treckelő TD-t (immár harmadjára
)
Most egész tűrhetően adja, lehet lassacskán megtanulok vele játszani (illetve hogy mikor hova érdemes lőni).Kérdés:
szerintetek egy full tűzoltós legényekkel kiváltható az automata tűzoltó? 5. skill-t tanulják a legények, és gyakorlatilag a vezető kivételével már nem nagyon tudok kire mit osztani. Full álca is van rajta (mert az E25-öt is ezekkel hajtom) ,de gondolkodom hogy beresetelem ,és álca helyett tűzoltót rakok (ennek amúgy is ramaty az álcája)Most így vannak beosztva:
Ja, aki nem tudná, a trackelő TD a Jgpze100
-
mcwolf79
veterán
Kicsi tank ászocska a T37-tel. Azt hiszem rekordot döntöttem: 3-szor gyújtottam ki tankot egy meccs alatt. Ez a med-es gyújtós küldivel tuti nem fog soha összejönni.
[replay akit érdekel] -
mcwolf79
veterán
A 2 prémnoob lehozta a meccset:
[replay]Linkin:
replay-t, hadd lássuk a lőszerutántöltés költségét
Te úgy váltogatod a klánokat,mint más a gatyáját. -
mcwolf79
veterán
-
mcwolf79
veterán
És meg is lett a 3. csillag egy tank ász kíséretében. Nem volt hibátlan kör, kettő sima lövést is elvétettem:
[replay akit érdekel]I <3 T-10
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest