- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- IFA 2025: Tank, pók és egyéb furcsaságok az Oscal standján
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Timyyy
őstag
A B1 szerintem marha jó tank, legalábbis én imádtam. Az egyetlen olyan tank amiből tényleg 1 körben sem voltam ideges, minden pillanatát élveztem, az igazi fun tank. (és a német prémium pz b2 ami ugyanez, szintén hatalmas élvezet)
Az AMX40 ennek az ellenkezője. A játékban azthiszem szörnyűbb tank nem létezik nála (talán az amx38, de azt a MM-je miatt inkább csak a 2. helyre tenném - mondom ezt úgy, hogy minden nemzetből van tankom, elég sok...). Nem light, ahogy a játékban szerepel, inkább 4es szintű heavy, a sebessége és a páncélja is ezt támasztaná alá. Az ágyúja ratyi - lehet hogy a szintjén jó, de az nagyon ritka, hogy nincs a csatában nagyobb tank.
Szinte sírva indultam el minden körben, annyira elviselhetetlen ez a tank. (itt megjegyzem, hogy az ARL44 is, amíg nincs top motorod - magát a tankot bírom, jó az ágyúja és a páncélja is, de hónapok óta nem mentem vele, mert annyira szar a legjobb motorja nélkül, hogy ilyen fájdalmat még nem éreztem, előnyben vannak azok akik már átestek a T28 - T95 pároson, mert akkor az ARL sebessége sem lesz gond, nekem viszont az, egyébként sem bírom a lassú tankokat)
M3Lee pedig a 2 között van, én utáltam, de valószínű, hogy azért, mert állandóan nagy tankok közé pakolt, 1x voltam top, akkor meg is lett az Ace Tanker. Végülis nem rossz, a szintjén, de sajnos nem oda kerül.
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest