- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Mcray
senior tag
Nagyon sokat játszok alacsony tiereket 1 és 4 között.
Szerintem ezek a legjobb tier 2 gépek jelenleg (mióta bejöttek a franciák):
Számomra a T-26 a legveszélyesebb ellenfél. Bárki beszpottol neki és az égész térképen át kiszed 3-4 lövéssel, akkor is ha mozgok. (Ez egy 1600 Eff ratinges ellenfélre vonatkozó megállípítás)
AT-1 Orosz TD. Már meséltem a történetet. Nyerésre álltunk és zsinorban kiszedett 9-et és megnyerte nekik (1300 eff ratinges játékos volt). Nagyon veszélyes mert lapos mint egy kullancs.
H35. Döntött páncél mindenhol, szereti elnyelni a lánc a lövéseket. Ha keresed a fedezékeket, és "side scraping"-elsz, akkor nagyon jó, de a lövegei félelmetesen szarok. Jelenleg stat alapján ezzel vagyok a legjobb.
D1. Ez is döntött páncélos de nem annyira mint a H35. Ugyanaz a szar fegyverzet. Ezzel sokkal élvezetesebb játszani, mégis bűn rossz vele a statom. Nem értem...
Renault FT AC. Félélmetesen könnyen szed ki bárki. Cserébe te még könnyebben szeded ki őket
Kellemes csalódás a gép. Szopóág után is még mindig 70% győzelmi ráta.
Az összes tier 2-nek erősebb lett a fegyverzete, hogy a franciákkal fel tudják venni a versenyt. Amióta ez megtörtént, én nem élvezem a régi kedvenceimet: PZ 2, Pz-35(t)...Lehet csak én vagyok béna (?)
Az amcsi tankok is erősebbek lettek Tier 2-ben, mert ellenfélnek régen kiröhögtem őket, de mostanában fosok ha jönnek felém. Erősebb penetráció miatt, már nem pattannak annyit le és tűzgyorsaságuk jó. Újra még nem vettem őket elő, hogy használva szerezzek velük tapasztalatot. Tier 3-ban a Stuart fantasztikus gép.
Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- iOS alkalmazások
- Lexus, Toyota topik
- BestBuy topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Synology NAS
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Gamer pc eladó! 2070 Super/i5-10600KF/16GB RAM/Be Quiet
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 Pro 128GB white titanium fehér titán független Apple 1 hét garancia
- Audioquest kábelek RCA, LAN, Optikai
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő