- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Cooper911
senior tag
Nem értem miért hagynád el a játékot. Illetve azt nem értem, hogy miért nehezited meg a dolgod a random csapatokkal.
Simán össze tudnál vállogatni tizenvalahány emberkét akikkel együtt tudnál játszani és akik hajlandóak követni az utasitásaidat.
A beszámolóid alapján nagyon jól átlátod a hadszinteret a pálya és a résztvevő tankok alapján. Ezt elég kevesen mondhatják el magukról. Szerintem egy összeszokott csapattal nagyon jó század csatákat tudnátok menni. Akivel meg nem jössz ki annak annyit mondanál, hogy bocsi nem birom a búrád, vagy kevés vagy ide, vagy nem tudsz fejlődni stb és a továbbiakban nem hivnád meg. Szerintem kár lenne ezt a fajta tehetségedet kiaknázatlanul hagyni. Azt mondod még nem századoztál. Képzelj el egy olyan random csatát ahol a te csapatodból nem kempel fölöslegesen senki nem lövik/noobozzák egymást és ráadaásul még azt is csinálják amit te mondasz. Ugye, hogy jól hangzik?
Én szívesen lennék egy ilyen csapat tagja, bár szerintem az én tudásom sovány lenne oda.
Egyébként szerintem a századozás a legjobb móka. Kb 15 emberrel már meg lehet oldani, ennyi ember elég jól össze tud szokni (A klánháborúnál a fagyasztás miatt nagyon sok ember/tank kell), nem kell top tank lehet akár juniorban is kezdeni aztán egyre feljebb menni, vagy épp váltogatni mikor mihez van kedv.
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Linux kezdőknek
- Star Citizen
- Gitáros topic
- Letisztult külsejű és helytakarékos MSI VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- Motoros topic
- Hobby rádiós topik
- Xbox Series X|S
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- LG Gram 16 i7-1165G7 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2.5K kijelző
- Pénztárcabarát áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Garancia
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- ASUS DUAL GeForce RTX 5060 Ti O16G
- Iphone 8 64gb - 88% gyári akku- gyönyörű állapot
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 32GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest