Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Cooper911
senior tag
Nem értem miért hagynád el a játékot. Illetve azt nem értem, hogy miért nehezited meg a dolgod a random csapatokkal.
Simán össze tudnál vállogatni tizenvalahány emberkét akikkel együtt tudnál játszani és akik hajlandóak követni az utasitásaidat.
A beszámolóid alapján nagyon jól átlátod a hadszinteret a pálya és a résztvevő tankok alapján. Ezt elég kevesen mondhatják el magukról. Szerintem egy összeszokott csapattal nagyon jó század csatákat tudnátok menni. Akivel meg nem jössz ki annak annyit mondanál, hogy bocsi nem birom a búrád, vagy kevés vagy ide, vagy nem tudsz fejlődni stb és a továbbiakban nem hivnád meg. Szerintem kár lenne ezt a fajta tehetségedet kiaknázatlanul hagyni. Azt mondod még nem századoztál. Képzelj el egy olyan random csatát ahol a te csapatodból nem kempel fölöslegesen senki nem lövik/noobozzák egymást és ráadaásul még azt is csinálják amit te mondasz. Ugye, hogy jól hangzik?
Én szívesen lennék egy ilyen csapat tagja, bár szerintem az én tudásom sovány lenne oda.
Egyébként szerintem a századozás a legjobb móka. Kb 15 emberrel már meg lehet oldani, ennyi ember elég jól össze tud szokni (A klánháborúnál a fagyasztás miatt nagyon sok ember/tank kell), nem kell top tank lehet akár juniorban is kezdeni aztán egyre feljebb menni, vagy épp váltogatni mikor mihez van kedv.
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 4
- Riasztó topik
- Futás, futópályák
- Ózongenerátor a háztartásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest