- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
válasz
Djuree #42021 üzenetére
Lehet kár volt idő előtt kidobnod az öreglányt. Hát azért a Churchill-sorozat egyik tagja se rakéta, szóval ebben nincs nagy eltérés köztük. Én is szidtam a I-est, ezzel szemben a VII-essel mentem eddig 5 csatát, 100%-os vagyok eddig vele, elsőre meglett az ász, lőttem már két top gun-t is, ami viszonylag ritka nálam...valószínűleg ez persze csak mák, de ha jó irányba indulok el vele és nem késem le a csatát, akkor lehet vele alkotni.
AC Mle48: még csak a hétvégén lett meg a nagyobb csúzli rá, túl sokat nem is megyek vele, valahogy nem érzem ezt a TD-t. Ha megyek vele előre és támadok, akkor is szétlőnek, a frontja nálam nem akar pattintani semmit, hiába riszálom, ha hátul maradok, akkor meg alig tudom támogatni a csapatot, papíron ugyan pontos és ütős ez az ágyú, de a hajamat tépem, mikről képes pattanni. Még szokni, tanulni kell, siralmas a győzelmi arányom vele.
Aktív témák
- Gitáros topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Asztalos klub
- EAFC 25
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 64 + 512GB (kiegészítőkkel)
- Samsung S25 Ultra 12/512 GB titánszürke 3 év Alza garanciával
- HP Omen i7-8700K, GTX 1050Ti 4Gb, WiFi, Bluetooth
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- Több Db újszerű 2280 2242 2230 NVME SSD 0-11 Nap 100/100%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged