Hirdetés
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Simulacrum
senior tag
Én két hete ruháztam be az M48-ra, mert teszten kipróbálva tetszett. Még nincs meg a nagyobb ágyú, de imádom a látótávját, főleg optikával. Most megy az embereknek az álcázás így lesz igazán jó. Sajnos messze elmarad az alap álcaképessége mondjuk a T-54, T-62 párosétól, de a látótáv kompenzálja ezt. Nagyon tetszik, csak sajnos iszonyat költséges. Mivel már nem tervezek prémium fiókot fizetni így gondolkodom, hogy eladom és váltok valami 8-as médiumra inkább. Pedig szerintem nagyon jó vele játszani. Igaz, hogy papírabb, mint a T-54, cserében viszont jóval több a HP-ja, ami kompenzálja ezt. Ha prémiumos lennék örök helye lenne és nagyon sokat játszanék vele, de sajnos így alap fiókkal nem igazán tartható szerintem. Pontosabban profik kezében igen, illetve megfontolt játékosok kezében, de én szpotolni szeretek nem lövöldözni.

Aktív témák
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Call of Duty: Black Ops 7
- PlayStation 5
- Windows 11
- Melyik tápegységet vegyem?
- Asustor NAS
- Építő/felújító topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Bontatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest