Hirdetés
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
válasz
Micsurin
üzenetére
Szvsz mindkettő nagyon jó, anno amikor 5x volt és prémium kód, akkor a IV-es nekem egy körből elit is lett. Minden 3-mas tankot feldobhat akár Tier 4-5-be is, a szerencsén múlik. A Cruiser III pedig kegyetlen OP Tier 2-ben, annyi baja van, hogy nincs páncélja és pontatlan egy cseppet.
(#36877) Cooper911: Kicsit én is pontatlanabbnak érzem a GwPanther-em 8.3 óta (eddig 51-es találati arány vele). A sebzésével nincs semmi gond, viszont mintha lassabban is célozna.
(#36681) pitepeti71: Antióchiai Szent kézigránát.

(#36922) Stauffenberg: Én még az első alkalommal beregeltem, meg is jött a 100 arany. Most hogy mondod, pont tegnap hívott a wg, hogy megnyertem a 8.3-as akcióból a Type 59-et, de mondtam nekik, hogy nem kell, mivel nekem van már egy.
Bocs, ezt nem hagyhattam ki, eddig még egyszer sem hívtak fel.(#36999) jimmy74: Nekem volt és szerettem, jó gép. Amerikai szintű függőleges lövegkitéríthetőség, szovjethez képest pontos löveg és erős frontpáncél. Bár a hasát a 200 mm átütésű lövegek beviszik, az UFP-je jobb, mint az IS-4-nek a vezető nyílását nem nézve. A nagy toronynak még a kupoláját sem lövi be minden, viszont a stock torony papír. Agilitása rossz, nehezen gyorsul, lejtőn viszont eléri akár az 50-et is. Nagyon lassan céloz, a töltésideje 100-as legénységgel, ventivel és töltésgyorsítóval 11,22 sec.
Aktív témák
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Bocs, ezt nem hagyhattam ki, eddig még egyszer sem hívtak fel.