Hirdetés

Aktív témák

• Stauffenberg

nagyúr

válasz Scheffer #33630 üzenetére

Jó szórakozásnak inkább 2011 tavasza (ekkor lépett ki a bétából) és 2012 eleje közti időszakot nevezném. Aztán 2012-ben szépen lassan egyre több lett a hülye, de amíg csak a játékosok fele az, addig még lehet élni vele. De most már olyan sok az értelmi fogyatékos, hogy már az is örömöt vált ki, ha egy tucat csata után találsz egyetlen egy csapattársat aki képes csapatban játszani, összedolgozni, taktikázni, esetleg még kommunikálni is.

Nem a nyeréssel meg vesztéssel van bajom... én a nyertes csatát sem élvezem ha arról szól, hogy melyik csapat tudja alulmúlni hülyeségben a másikat.

(#33633) Z.m.Z: A Counter-Strike azért jó példa, mert azzal magam is toltam 6-7 éven át (különféle verziókkal). Én még ott sem tapasztaltam ekkora noob hullámot. Persze ott is volt a "publikolásnak" annyi hátránya, hogy nem bízhattál a csapatod képességeiben meg voltak bőven noobok is, de akkor fogtad magad és átmentél másik szerverre játszani. Itt nem teheted meg, mindenképpen olyan társakat kapsz, amilyet a rendszer választ neked.

Amúgy a Battlefield Bad Company 2-ben azt szerettem, hogy volt Hardcore mód, ami a legkevésbé sem volt vonzó a noob idióta csőcseléknek. Nincs HUD, nincs célkereszt, nincs töltény számláló, radar, ellenséges játékos indikátor, stb. Abban mindig élvezet volt játszani, mert azok léptek be ilyen szerverre, akik tapasztaltabbak. De noob ott is kevesebb van, bizonyára azért, mert ingyen nem jut be a játékba és az ember jobban megbecsüli azt amiért a saját pénzével fizet.

Aktív témák