Hirdetés
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F7
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Scheffer #33630 üzenetére
Jó szórakozásnak inkább 2011 tavasza (ekkor lépett ki a bétából) és 2012 eleje közti időszakot nevezném. Aztán 2012-ben szépen lassan egyre több lett a hülye, de amíg csak a játékosok fele az, addig még lehet élni vele. De most már olyan sok az értelmi fogyatékos, hogy már az is örömöt vált ki, ha egy tucat csata után találsz egyetlen egy csapattársat aki képes csapatban játszani, összedolgozni, taktikázni, esetleg még kommunikálni is.
Nem a nyeréssel meg vesztéssel van bajom... én a nyertes csatát sem élvezem ha arról szól, hogy melyik csapat tudja alulmúlni hülyeségben a másikat.
(#33633) Z.m.Z: A Counter-Strike azért jó példa, mert azzal magam is toltam 6-7 éven át (különféle verziókkal). Én még ott sem tapasztaltam ekkora noob hullámot. Persze ott is volt a "publikolásnak" annyi hátránya, hogy nem bízhattál a csapatod képességeiben meg voltak bőven noobok is, de akkor fogtad magad és átmentél másik szerverre játszani. Itt nem teheted meg, mindenképpen olyan társakat kapsz, amilyet a rendszer választ neked.
Amúgy a Battlefield Bad Company 2-ben azt szerettem, hogy volt Hardcore mód, ami a legkevésbé sem volt vonzó a noob idióta csőcseléknek. Nincs HUD, nincs célkereszt, nincs töltény számláló, radar, ellenséges játékos indikátor, stb. Abban mindig élvezet volt játszani, mert azok léptek be ilyen szerverre, akik tapasztaltabbak. De noob ott is kevesebb van, bizonyára azért, mert ingyen nem jut be a játékba és az ember jobban megbecsüli azt amiért a saját pénzével fizet.
Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Milyen alaplapot vegyek?
- Windows 11
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (Lefogató hiányos+sufni tuningra csakis) INGYEN FOXPOST
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (3/2 ventis) INGYEN FOXPOST
- MacBook Air M3 13.6" 8/256 100% akkumulátor
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- !!AKCIÓ!! AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest