Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Mobil flották
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Mcray
senior tag
Bár nem mentem még vele (teszten sem), de már határozottan tetszik az Aladár.
A fent említett T32-es ász körömben, ahol kiosztottam 5200 sebzést a szakasz társam Aladárral 3000 sebzéssel zárt, de csak mert szétkapták. Lehetett volna sokkal több is. A vicc az volt, hogy mindenki őt támadta, pedig egymás mellett voltunk végig és én nagyobb fenyegetést jelentettem az ellenségre, mint a szakasztársam.
A még nagyobb vicc az, hogy a 3. szakasztársunk Tiger 2-vel nulla sebzéssel meghalt, mert bekapott egy lövést, amitől leégett a csata első percében. Szerinte nem volt értelme javítani, meg tűzet oltani, mert majdnem az összes modulja és legénysége meghalt, így hagyta leégni...(Szerintem ez nagyon rossz felfogás...de ez csak az én véleményem.)
Type 59 téma: KV-5 lövegével a Type törzsének felső gyenge sávjára leadott lövések kb 60%-a lepattant. A többi átment szépen. Az ember azt hinné, hogy hülye volt a Type, mert úgy hintázott le a szakadékról, hogy mindig csökkentette a szöget, vagyis az én átütésemet segítette (hiába, mert így is pattant), de utólag visszagondolva, okos volt, mert ha nem "néz" le rám fentről, akkor a hasát simán átlövöm...
KV-5 téma Továbbra is ez a kedvenc "Side scraper" tankom, ha van egy kis épület, ami mögé el tudom dugni az R2D2-mat. Egy kis "angléval" megfűszerezve, csak láncolni tud egy T34 kaliberű tank, mást nem nagyon, csak ha lerohan...
Megátkozódtak a német tankjaim
Minden kört úgy kezdek hogy jön egy ellenséges Arty vagy KV 2 és kapok egy 950 sebzéses puszit. Ha így megy tovább kénytelen leszek a bázisunk kezdő körében maradni, mert eddig sem mentem túl messzire onnan német gépekkel
ÉÉÉÉÉS, igen bár eddig ilyen bajom nem volt, de szó szerint ÉGŐ német tankokkal játszani
Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- E-roller topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- BestBuy ruhás topik
- Automata kávégépek
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- További aktív témák...
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest