Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Mcray
senior tag
válasz
04ahgy #32159 üzenetére
Sajnos gyors nehéz tankok ellen normális taktikám nincs, ha én tetűvel vagyok
Azt ajánlották, hogy láncoljam le őket és röhögjek, ahogy keresztbe állnak előttem az oldalukat mutatva. Jelenleg ezzel próbálkozom, de könnyebb mondani, mint csinálni
A vicc az, hogy míg a Hellcatre már alap állapotban nagyon ráéreztem, a T49-cel még az összes Hellcat-es tapasztalatommal sem bírok ráérezni. Hasonló, de mégis más. Nekem T49-re írhatna valaki egy hasonló összefoglalót, mert a legjobb eredményem vele 6 kill egy tier 5 csatában, ahol szerencsétlen 3-4-5- ös tankokkat szopattam szét. Nagyobb tierben a Hellcattel ellentétben, teljesen lúzer vagyok T49-cel.
Aktív témák
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest