Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Amazfit GTS 4 Mini - bármely csuklóra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Bizarr babával és gigateleppel futott be a OnePlus ásza
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
Az MM-mel nincs baj, vagyis nem az MM hibája, hogy sok "ilyen" játékos van. Inkább a játékosokat hibáztatom, mert lusta utánanézni a dolgoknak a neten. Én is tiszta hülye voltam az egészhez, aztán elkezdtem követni a prohardveres meg egyéb fórumokat és már van némi fogalmam a játékról. Azokról meg ne is beszéljünk, akik csak azért mennek fel, hogy elrontsák mások szórakozását. Őket képtelen vagyok megérteni, nem tudom elfogadni hogy az másnak szórakoztató hogy belesz@rik a csapatjátékba és csapattársakat lődöz/akadályoz direkt.
Előbb T-28-asunk lődözte KV-1-esünk meg nem hagyta mozogni, hiába kértük, hogy hagyja abba, végül belelőttem, akkor leszállt róla, elkezdett menni egy M-18-asunk után, de nem találta el, az ellenfél kilőtte a barmot, hál-istennek. Utána fizethettem a büntetést csapattárs sebzéséért 4 vagy 5K kreditet... Egyre alacsonyabb a tolerancia szintem, egyre inkább zavarnak az ilyen malőrök.
Ma még 2 TK-val találkoztam, mindkettő az ellenfél csapatában volt, a kezdéstől számított fél percen belül, tehát azok sem vétlen lövések voltak.
Aktív témák
- Anker Soundcore Motion X600 garancia 2026. 06. 24. 50 watt
- Samsung Galaxy A25 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- Mi AIoT Router AX3600 WiFi 6 router
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- EK Quantum Kinetic D-RGB D5 Pump Viztartály - pumpa kombó! 360MM
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi