Hirdetés
- iPhone topik
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Előrendelhető a Meizu 22
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
Az MM-mel nincs baj, vagyis nem az MM hibája, hogy sok "ilyen" játékos van. Inkább a játékosokat hibáztatom, mert lusta utánanézni a dolgoknak a neten. Én is tiszta hülye voltam az egészhez, aztán elkezdtem követni a prohardveres meg egyéb fórumokat és már van némi fogalmam a játékról. Azokról meg ne is beszéljünk, akik csak azért mennek fel, hogy elrontsák mások szórakozását. Őket képtelen vagyok megérteni, nem tudom elfogadni hogy az másnak szórakoztató hogy belesz@rik a csapatjátékba és csapattársakat lődöz/akadályoz direkt.
Előbb T-28-asunk lődözte KV-1-esünk meg nem hagyta mozogni, hiába kértük, hogy hagyja abba, végül belelőttem, akkor leszállt róla, elkezdett menni egy M-18-asunk után, de nem találta el, az ellenfél kilőtte a barmot, hál-istennek. Utána fizethettem a büntetést csapattárs sebzéséért 4 vagy 5K kreditet... Egyre alacsonyabb a tolerancia szintem, egyre inkább zavarnak az ilyen malőrök.
Ma még 2 TK-val találkoztam, mindkettő az ellenfél csapatában volt, a kezdéstől számított fél percen belül, tehát azok sem vétlen lövések voltak.
Aktív témák
- League of Legends
- iPhone topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Egérpad topik
- Háború Izraelben
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fogyjunk le!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Energiaital topic
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4060 -3+ év garancia
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest