Hirdetés

Aktív témák

• Dobi 562

addikt

válasz pws #2159 üzenetére

Az MM-mel nincs baj, vagyis nem az MM hibája, hogy sok "ilyen" játékos van. Inkább a játékosokat hibáztatom, mert lusta utánanézni a dolgoknak a neten. Én is tiszta hülye voltam az egészhez, aztán elkezdtem követni a prohardveres meg egyéb fórumokat és már van némi fogalmam a játékról. Azokról meg ne is beszéljünk, akik csak azért mennek fel, hogy elrontsák mások szórakozását. Őket képtelen vagyok megérteni, nem tudom elfogadni hogy az másnak szórakoztató hogy belesz@rik a csapatjátékba és csapattársakat lődöz/akadályoz direkt.

Előbb T-28-asunk lődözte KV-1-esünk meg nem hagyta mozogni, hiába kértük, hogy hagyja abba, végül belelőttem, akkor leszállt róla, elkezdett menni egy M-18-asunk után, de nem találta el, az ellenfél kilőtte a barmot, hál-istennek. Utána fizethettem a büntetést csapattárs sebzéséért 4 vagy 5K kreditet... Egyre alacsonyabb a tolerancia szintem, egyre inkább zavarnak az ilyen malőrök.

Ma még 2 TK-val találkoztam, mindkettő az ellenfél csapatában volt, a kezdéstől számított fél percen belül, tehát azok sem vétlen lövések voltak.

Aktív témák