Hirdetés

Aktív témák

• Tüzi

veterán

válasz Taragas #18662 üzenetére

Ez egy jó hsz.
    Kiegészíteném, ill kritizálnám annyiban, hogy az e75-re kötelező a 128-as.
    Több okból is.
    A 105ös oké, hogy gyorsabban tölt, de... 35el kevesebb a penje, mint a 128-nak, és ez még nem elég, de lóf.sz dmg-t nem visz be t9-10ben, már ha át tudsz ütni vele futón kívül mást is. Engem az háborít fel, hogy a skuló majdnem koppra ugyanannyi a 128ba, mint a 105be. Ezért mondom, hogy a német 105-ösök életképtelenek. Legalábbis akinek nincs prémje. KT-re a 88-as szerintem sokkal jobb mint a 105ös, e75-el meg nem termelsz elég dmg-t. Meg szerintem röhejesen is néz ki vele az e75. Nem tudok bohócágyúval farmolni...
    Mostanában valamit csináltak az e75-el. Nem volt ilyen kitéríthetősége az ágyúnak, és szerintem jobban is sebez. Egész megszaporodtak 8.0 óta az 500 eletti dmg-k, van hogy e100ba 590-et lövök. Azt azért megérzi az is.
    e100 egy vicc, kapott +100hp-t, teljesen megtáltosodott tőle... :D legalább kapná meg egyből a top 150-est, mint minden t10 heavy megkapja a top ágyút mikor megveszed (na jó az is4 a másik kakukktojás) Nem, erre még kell 64k xp... szenvedjél végig 2-300 csatát... nem is lesz e100-am szerintem.

Motor témában egyetértünk :)
    Amúgy ja, kapja be a WG.

Aktív témák