- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Taragas
aktív tag
Pár mondatot az elmúlt hszkehez (jó pár volt azóta
).
A tigris ratyi, viszont a P szerintem a legjobb a tirjében. Lámákkal összekerülve sötét sikátorban verhetetlen. Aki nem tudja hova lőjön az halott. Az utána következő tank a Vk az viszont nem egy nehéz tank. Ezt gyorsan el kell felejteni, és úgy is kell vele játszani mint egy meddel. Amúgy legutóbb a vkval, volt egy érdekes meccsem,. Rám szált két elc, és hátulról szedegettek. Persze kinyírtam mindkettőt, de a végére nagyon felbaszták az agyam, és beírtam, hogy basszák meg. Itt elkezdtük egymást kölcsönösen szidni, és feljelenteni,
E-100 problémák: A német topp heviek szarok. Mármint az ágyújuk, és a sebességük. Két sör után, és pár szar csata után(csak e-75m van, de ugye topp ágyúval, meg látom mit szerencsétlenkednek az E-100asok), beírtam a WG supportjára, hogy l*sz*phatnak(na jó ezt nem), és írtam hogy nagyon gyorsan orvosolják a problémát, mert az orosz tankok nem hogy erősebbek, de az is-4 végső ágyúja szinte ugyan az mint a németé, csak több a penje, és gyorsabban tölt. Szal vagy pent növeljék meg sürgősen, vagy a célzási idő+töltési idő+pontosság hármast javítsák ki, ahogy az egy német ágyúhoz illik!!!! A mert én az áthatolást végül is lekakilom, mert tom hova kell lőni, de idegesítő, hogy meg kell várni míg beszűkül a kereszt és plusz 1 sec eltelik, mert különben tuti félre megy! Esküszöm a Löwének jobb ágyúja van, mert az legalább pontos és gyors.
Aztán a sebesség. Nem elég hogy lomhák, arty eledel az összes. Az a baj, hogy nem csak az van, hogy mindig engem lőnek, ha német tankal vagyok(és az lassú), hanem hogy amikor artyval vagyok, én is őket lövöm, mert azt érdemes lőni, illetve lehet lőni. Egy ideje, mióta észre vettem ezt, direkt orosz tankokra vadászok, és csak végső esetben tüzelek német tankokra. (hát nem vagyok diszkriminatív?)
Elnézést az orosz tank kedvelőinek, de nekem a másik mumusom az Isu. Nem tom hogy képzeli a wg, hogy nekiadta az ob704 teljes fegyverzetét. Baromi idegesítő, hogy azért döglök meg, mert jó pozícióba vagyok a t34el, és egy ilyen két lövésből kiszed szemből ráadásul a tornyomat szedi, és nagyon messziről Kb 300-400 m). és nem csak az isunál van így, szinte az összes orosz tank, hamarabb kap meg valamilyen fegyverzetet mint kéne (kv1s-t máig nem értem).
Amúgy legjobban typeal lehet összejátszani, ha t34el vagyok, azokat a partykat nagyon bírom. Nem egyszer daráltam be egy typal közösen nagyobb hordákat. neki általában több xp jut, és több frag, mert én lassan lövök, de a végső statunk, kb egálban van a végén, és a lista elején vagyunk. És persze ezzel is volt egy érdekes, emlékezetes negatív csatám. Egy IS kezdett el osztani először mindenkit, hogy noobok, aztán amikor vissza írtam neki, hogy idióta, akkor engem kezdett el osztani. Persze én voltam a fasz az egy szem killemmel, és mert mondtam neki hogy öngyilkos pozíciót vettek fel, de mindegy. Érdekes módon mégis a lista tetején volt torony magasan +250xpvel, és a legtöbb sebzést kiosztóként, de azért én vagyok fax. Egyszer amúgy én is elakartam futni ezzel a tankal, nagyon rossz döntés volt, és a legrosszabb csatám volt ezzel a tankal.
Amúgy az E-75 nem a KT ágyújával is szenvedés volt. De a végső maybach motor többet ér ennek a tanknak, mint a maus ágyú.
Nos hát asszem a mondandóm végére értem. Jah és annyi: van szopó ág, csak ciklikusan változik. Pl ha kezdésnek szar, akkor valszeg egész nap az lesz. Aztán ha kezdésnek jó, akkor 3 csatánként fordul a mérleg. Ezt tegnap az egész napos t34ezés közben figyeltem meg. Úgy lehet kikerülni a szopó ágból, ha megnyertek egy 5-25% nyerési esélyű meccset...(5%nál néha dezertálok
)
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Borderlands 4
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- Lenovo ThinkBook 16 Gen 6
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Dell G15 Gamer laptop - DLL5511306108
- Xbox One X 1TB+ 2 kontroller 1 limitált alig használt, sérülés mentes+ 3 type c akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest