-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
DEV_NULL
őstag
válasz
LAJTNING #17289 üzenetére
Pedig ez így van. Nem haragszom. Köszi, hogy magasztalsz. A T-28 sebzésénél kezdett el lekezelően beszélni a srác, én ott nem kérdeztem semmit. Min lennék besértődve? Bunkó. Ennyi. Egyébként Battlefield Play 4 Free. És úgy jött ide, hogy leszólt én hogy merészelek bepróbálkozni nála mikor a legnagyobb klánban van. Közöltem, hogy van ilyen irányú tapasztalatom más játékban nekem is és én mégsem vagyok bunkó senkivel.
Valóban nem akarok már ide járni, de amíg ilyen hszek jönnek létre mint a tiéd, muszáj reagálnom. Nem fogok szó nélkül hagyni semmit.
Mivel Te is kóstolgatsz (anélkül, hogy tudnád egyáltalán miről is van szó), ajánlom figyelmedbe azt a pár helis videót, amit linkeltem feljebb.
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows Insider Program
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest