- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One UI a Samsung hűtőn is, hétéves frissítési ígérettel
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
[HUN]Dani
őstag
A tegnapi és mai napon a tesztszerveren játszottam szinte végig saját illetve szomszéd profiljával.Kipróbáltam a szovjet med illetve új td ágat, az amerikai med heavy ágat, a francia med és heavy ágat illetve néhány német tankot amik kívülről nagyon ütősnek tűntek. Nem, nem csak 1 csata erejéig.
Leírnám az élményeket tapasztalatokat. Szovjet med ággal kezdem.
T-43 szerintem nem valami nagy durranás. Közepesen mozgékony, nem túl erős ágyúval és páncéllal felszerelve. Nekem nem igazán jött be.
T-44 már mozgékonyabb, de a páncélja ennek sem valami nagy durranás viszont az ágyúja nekem tetszett. Tier 9 tankokat simán átvitte, de amikor bepakolt tier 10-be azért már kicsit más volt a helyzet.
T-54 nekem a személyes kedvencem. Szerintem ez a legjobb tier 9-es med. Marha jó ágyú, szerintem tökéletes mozgékonysággal párosítva. Simán lehet vele tier 10 tankokat sebezni illetve hülyíteni. IS-4-et kinyírtam több mint 1000 életerőpontról 1v1-ben. Nagyon tetszett, brutál jó tank.
T-62A nem próbáltam még ki, mert elég sokan szidták, hogy nagyon gyenge.
Új Szovjet td ág.
SU-100M1 marha jó kis td. Kicsi, fürge, nagy átütésű ágyú. Pozitív csalódás volt, mert eleinte azt hittem, hogy valami rakás kaki. A sebzése nem valami hatalmas, de a gyorsasága kárpótol.
SU-101 az előzőhöz hasonló, de jobban mozog és jobban lehet vele enemyt írtani. Ezen az ágon nekem ez a kedvencem. Simán át lehet lőni vele egy E-75-öt is.
SU-122-54 nekem egyáltalán nem jött be. Hiába mozgékonyabb mint az Object 704 nem tudja felülmúlni. Nem tetszett az ágyú sebzése és átütése sem. BL-10 jobb.
Object 263 állat egy tank. Túléltem vele olyan helyzeteket amiket már bukottnak hittem. Az ágyúja azért sebezhetne nagyobbat is szerintem. Ami viszont nekem egyáltalán nem tetszett ennél a tanknál az nem más mint a formája. Szerintem gusztustalan és túl nagy.
Amerikai med ág.
T20 rakás kaka páncél tekintetében, viszont az ágyúja nem rossz. Engem kicsit idegesített, hogy 5-ből 3x tett tier 9-be, ezt nem tartom fernek. Hiába a jó ágyú és jó mozgékonyság, nekem nem tetszett.
M26 jobb sokkal mint a T20, bár nem annyira mozgékony. Mást nagyon nem tudok elmondani róla, mert ezzel nem mentem túl sokat.
Patton állat jó tank, de nem tudja megközelíteni a T-54-et semmilyen szinten sem. Nem annyira mozgékony, stb. Szerintem túl nagy a termete is.
M48A1 erről sem tudok túl sokat elmondani. Még kipróbálásra vár.
Amerikai heavy ág.
T29 és T32 viszonylag jól ismerem rendes szerverről. Legjobb tier 7 és tier 8 heavyk. Állat toronypáncél, T32-nél a front páncél is elég jó már. Ágyú is rendben van, bár néha úgy érzem a T32-nél lehetne egy fokkal nagyobb is.
M103 brutális, elképesztő, fenomenális. Nagyon tetszik a mozgékonysága és az ágyúja is remek. Töltési idő illetve sebzés is szuperjó. Szvsz E-75-öt simán veri. IS-8-at is sokan szeretik pont a mozgékonysága és ágyúja miatt, így majd az is kipróbálásra kerül.
T110E5 egyáltalán nem jött be. Ugyan ez is mozgékony, valamiért nem tetszik.
Francia med ágon csak a BatChat-el játszottam. Jó gyors meg minden, de valamiért nem az én stílusom. Heavy ágon is csak a tier 10-et néztem még meg. AMX50B nagyon bejövős. Tetszik, hogy nagyon fürge és állatjó ágyúja van, bár a páncélja nem a legjobb. Nagyon pozitív csalódás volt nekem.
Ezeken kívül német ágon próbáltam a Ferdinandot, GWTypE és JagdPzE-100. Ferdinand marha szuper TD. Tetszik nagyon a sebzése, pontossága, töltési ideje. Viszont nem valami mozgékony és hiába a 200mm páncél néha úgy átlövik mintha 50mm lenne.
GWTypE állat jó arty, bár a többit nem nagyon próbáltam. Bélát full életről lekaptam, néztem is rendesen utána. Jó a célzási sebessége és jó távolra tud lőni. Az is nagyon tetszett, hogy néha csak a tank mellé lőttem és még úgy is 500-600 sebzéseket bevittem.Ezektől eltekintve még mindig utálom az artystákat.
JagdPzE-100 nagyon durva sebzéseket lehet kiosztani vele. Nemegyszer sikerült 1000 fölött hitelni, viszont meglepően sok volt a nullás sebzés sajnos. Páncélja lehetne pattogósabb, illetve kaphatna valami nagyobb motort meg kissé lassú szegény.
Rengeteg tankot kiszeretnék még próbálni, mert még mindig van sok ami külső szemlélőként szupernek néz ki.
Magában a 8.0 is tetszik. Jól néz ki az új minimap. Marhaállat amikor száguldozok és rámegyek egy dombra, majd felrepülök. Jó az is, hogy lejtőn nem korlátoz le a sebesség. Pl. 40km/h a max tempója egy tanknak akkor az lejtőn akár a 60km/h-t is elérheti. Tolatás szintén jobb lett. Az viszont nagyon nem tetszik, hogy a sziklás és totál meredek hegyoldalban is simán felmászik néhány tank aztán jól hátba vagy oldalba kapnak. Ezen lehetne mit csiszolni még. Állat nagyon az is amikor ütközök valakivel. Erre volt szintén egy érdekes esetem amikor Malinovka támadóban mi védtünk. Bebújtam a hegytetőn egy bokorba M103-al. Elkezdett lefele tolni egy AMXM445. Kérdezem, hogy ezzel mit akar elérni, de nem írt semmit. Gondolom mert hülye ruszki volt.Megfogtam és kiálltam a bokorból. Ő egyből beállt a helyemre, de ezután én kezdtem el letolni őt és sikerült is. Szépen leszánkózott a sziklás hegyoldalon, nagyon menő volt.
Tetszenek továbbá az új beszédhangok és lövéshangok is. FPS-em nem változott kb semmit sem, ugyanazokkal a beállításokkal játszom mint rendes szerveren. Sorry ha túl hosszúra sikeredett.
(#16370) jano_77: Az új fizika miatt érezheted gyorsabbnak őket szerintem.
Aktív témák
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- Csúcskategóriás ROG Zephyrus M16 Gamer Laptop (i9, RTX 3070 Ti) Makulátlan Állapotban!
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 32GB DDR5 512GB SSD FHD+ Érintőkijelző Garancia 2026.01.15
- HP LaserJet Toner - Fekete W9004MC ÚJ Gyári Dobozában
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest