Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
üzenetére
Danielssss
Szerintem mindenki fejlődik, aki napi rendszerességgel játszik, vagy van szerencséje szakaszban/században részt venni.A játék megkezdésekor elkövetett bénázások, rossz szokások lassan elmúlnak, gyarapodik a tank állomány, egyre több lesz a hasznos ismeret és beidegződés.
A noobozok viszont örökre noobozók maradnak. Ne törödj velük.Nem veszem túl komolyan a saját statomat sem, ált. csak akkor veszem elő mikor valaki azzal érvel egy vitában, hogy nem tudok játszan, vagy valami hasonló okossággal operál.
Tegyük ki az asztalra amink van... én sosem szégyeltem.. akkor sem mikor még kicsi volt a WoT-os epadlizsánom. Nem úgy születünk, hogy pro WoT gamerek vagyunk, át kell menni egy tanulási folyamaton.
Van akinek gyorsan megy ez, van akinek lassan. Nekem spec. elég lassan ment, ennek egyik oka hogy szórakozásnak tartom ezt a játékot és nincs külső teljesítménykényszerem.Tényleg mindenkinek azt kívánom, hogy legyen egyre jobb ebben a játékban és az idegeskedés, frusztáció és önigazoló hazugságok helyett kellemes és adrenalinban gazdag időtöltésként élje meg.
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Linux haladóknak
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Jövedelem
- Milyen DVD-írót vegyek?
- Arc Raiders
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- !!AKCIÓ!! Vadonatúj, bontatlan iScooter iX6 elektromos roller, 1 év gari 45 km/h
- Asus Prime MR120 argb
- iPhone 16 pro, 128GB eladó
- Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,8-20GB RAM,SSD,szép állapot,Win.11
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5800X / RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest