Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Új olcsó Redmi telefonnal bővült a Xiaomi magyar kínálata
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Fel
addikt
Pár érdekesség a 8.0-ból, képekben:
Az új "Command" rendszer:
A funkcióbillentyűkkel is működnek, de kicsit át lettek variálva. De mostantól előhívhatóak az "Y" lenyomására, majd a kurzort a megfelelő irányba mozdítva is.1. Általános parancsok:
A Back to base! helyett Defend the base! lesz, és újdonságként bekerült a Reloading!, ami lassan töltő lövegek és a francia dobtárak esetén hasznos.
2. Csapattársnak adható parancsok:
Ezek teljesen újak. A csapattárs fölé húzva a célkersztet (+ "Y") lehet őket kiadni. A chatsávban névre szólóan fognak megjelenni a kiadott ukázok.
A korábban bannolt mapok közül egy-kettő visszaszivárgott:
Sand River Encounter:
A korábbihoz képest a spawnpontok változtak kicsit. Oldalnként 2-2 van, és kicsit messzebb is kezd egymástól a két csapat.
Malinovka Encounter:
Szintén változott. A cap zone került át, H3-ból F5 környékére.
-----------------------------------------------------------
Korábban valaki írta, hogy a Matilda BP nem valami nagy eresztés. Szerintem egészen jó kis tank. Egy nagy baja van: nincs neki könnyített MM besorolás... Tier 7 tankok ellen nem sok mindent tud kezdeni (habár lőttem ki vele Tigrist ^^). Remélem ezen változtatnak majd a végleges 8.0 verzióig.
A lövege kicsit pontosabb a Churchill LL-nél és egy hangyányival lassabb:Azért hoz szépen egy-egy jó csata után:
------------------------------------------------------------
T95 furcsaságok:
Penetráló találat jelzése a láncon...
Textúra hiba lehet. Nem forgott körbe-körbe a lánctalpon, hanem egyhelyben maradt.
Egy kis "hangover"...
Itt egyszerűen fennakadtam azon a kis törmelékdarabon, és ott lógtam, míg ki nem lőttek. Vicces volt, mert előre-hátra gázadásra billegett a cucc, de lejönni nem tudtam. Az új fizikának köszönhetően egy csapattárs simán letolhatott volna, de hiába kértem bárkit is...
Ruinber, a templom mögött. Majd figyelni kell rá, az alacsony hasmagasságú gépekkel-----------------------------------------------------------
Az utolsóhóz különösebb kommentár nem szükséges^^:
-----------------------------------------------------------
ollie: A KV-4-et egy Churchill goldammóval simán átlőheti. De a weakspotokra lőve (vezető kémlelője, melette a géppuska) nem is biztos, hogy szükséges az APCR. Gyenge nagyon az eleje annak az OP szovjet mocsoknak. Leginkább az oldalpáncéljában lehet bízni, forgatással.
Aktív témák
- Autóhifi
- Gitáros topic
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Yettel topik
- Facebook és Messenger
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Macbook Pro 14" - M4 Pro, 512 SSD, 24 Gb RAM - 45 AKKUCIKLUS - Több mint 2 év GARANCIA
- ASUS Vivobook 15 X1504 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 2 év gari - MAGYAR
- Hifiman Deva Pro (Stealth)
- Apple Watch Series 6 44mm Cellular Space Gray színben, szép állapotban, sok szíjjal, kiegészítővel.
- BONTATLAN ÚJ Gamiac HS-71 7.1 csatornás gamer fejhallgató (fekete)
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest