- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
Dobi 562 #12987 üzenetére
Kösz a választ
Megerősítetted a félelmem, hogy ez nem egyértelmű előrelépés lesz...
Az ágyúért nagyon nagy kár. Nem is értem, hogy a többi top tankhoz képest miért szívatják evvel, minden más pontosabb.
A közel-kerülés kevésbé aggaszt, igazából emiatt hozzám kicsit közelebb állónak érzem, hogy nem kell folyamatosan bújkálni, mint az IS8-cal, és nincs az a rettegés, hogy a fenébe, nincs mese, bele kell menni a sűrűjébe, minden átlő és ammorackelhet. Azért egy IS7 elég sokat pattint, IS8 M62-ese előtt nem nagyon tudtam mit tenni ellene.Tippre, ha az IS7 megkapná az IS8 M62 ágyúját, az lenne az én tankom. Mozgékony, jól páncélozott. Lehet, hogy meg kéne csinálnom a másik szovjet ágat is? Az IS4-en van még az az ágyú, viszont az 50 helyett csak 40-et tud. Csak már a KV3 is olyan órmótlannak, nehézkesnek és lassúnak tűnik számomra, képzelem, hogy a KV4 ennél még csak rosszabb lesz
De az van még viszonylag közel (kifejlesztettségi szempontból). Amcsi ágon a T29-nél (és T49-nél) tartok, németen Pz4-gyel kifejlesztettem mindent, de ott abbahagytam, franciáknál a nehezeket el se kezdtem, kicsiknél 13-90-nél tartok (de míg 13-75-tel elég eredményes voltam, ez valahogy nem akar úgy menni).
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P14s Ryzen 5 PRO 32GB RAM 512GB SSD 4GB dedikált VGA Érintőkijelző
- Eladó Apple MacBook Air M2 (2022) hibátlan, magyar billentyűzet, csak külső monitorral használt!
- Eladó Apple iPhone 11 128 GB hibátlan állapot + Apple Care Plusz!
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- I7-11700K-Gigabyte Z590 Aorus Ultra
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest