Hirdetés

Aktív témák

• .mf

veterán

válasz Dobi 562 #12987 üzenetére

Kösz a választ :)
    Megerősítetted a félelmem, hogy ez nem egyértelmű előrelépés lesz...
    Az ágyúért nagyon nagy kár. Nem is értem, hogy a többi top tankhoz képest miért szívatják evvel, minden más pontosabb.
    A közel-kerülés kevésbé aggaszt, igazából emiatt hozzám kicsit közelebb állónak érzem, hogy nem kell folyamatosan bújkálni, mint az IS8-cal, és nincs az a rettegés, hogy a fenébe, nincs mese, bele kell menni a sűrűjébe, minden átlő és ammorackelhet. Azért egy IS7 elég sokat pattint, IS8 M62-ese előtt nem nagyon tudtam mit tenni ellene.

Tippre, ha az IS7 megkapná az IS8 M62 ágyúját, az lenne az én tankom. Mozgékony, jól páncélozott. Lehet, hogy meg kéne csinálnom a másik szovjet ágat is? Az IS4-en van még az az ágyú, viszont az 50 helyett csak 40-et tud. Csak már a KV3 is olyan órmótlannak, nehézkesnek és lassúnak tűnik számomra, képzelem, hogy a KV4 ennél még csak rosszabb lesz :DDD De az van még viszonylag közel (kifejlesztettségi szempontból). Amcsi ágon a T29-nél (és T49-nél) tartok, németen Pz4-gyel kifejlesztettem mindent, de ott abbahagytam, franciáknál a nehezeket el se kezdtem, kicsiknél 13-90-nél tartok (de míg 13-75-tel elég eredményes voltam, ez valahogy nem akar úgy menni).

Aktív témák