Hirdetés
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- iPhone topik
- Poco F7
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
D.Orion #12556 üzenetére
Ezt én is tapasztalom. Ebben a körben egyébként kb 3-4 perc alatt lemorzsolódott öngyilkos rohamban a csapatunkból 11 ember... miközben csak 5 ellenséget sikerült kilőni (azok is csak kis fos light tankok voltak többnyire).
De az a négy ember, engem is beleértve ahányan maradtunk legalább értettük, hogy most nagyon nagy szarban vagyunk, ezért egymás hátát fedeztük és behoztuk a lemaradást, sőt át is vettük a vezetést és győztünk. Jó ez az M8A1 a saját tierjében, mert hatalmasat tud csípni és még a Hetzert is átviszi szemből. Igaz a Hetzerektől féltem (5 darab volt belőlük az ellenségnél), mert azok egy lövéssel kicsinálnak.
(#12558) mynames: Én inkább a legnagyobb 122mm-es csövet tenném fel. Én azzal megyek és nem vészesen rossz a reaload, egészen pontos is és viszonylag hamar beáll a célzás. Eleinte én is a ZiS-t használtam, nem volt rossz, de túl sokszor pattant le. A kisebbik 122mm-es egy kicsit szenvedős, a nagyobbikat is érdemes kifejleszteni, mert pont csak annyi hajszálnyival jobb, hogy kb már alig akad lepattanó lövés. Azért a Tiger P frontját nem viszi ez sem (szerintem semmi sem viszi, még egy atombomba sem), de szerintem jól használható.
Nem érdemes vele mellé lőni, mert 1100 kredit egy darab lőszer (a ZiS lényegesen olcsóbb), de ha szépen beviszed a találatot akkor nagyot rombol és csak úgy pörög a kredit számláló a kör végén. Az én stílusomhoz a 122mm jobban megy, de nem bántam meg a ZiS-t sem. Ha van időd fejleszd ki mindkettőt.
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bundle topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Windows 11
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Autós topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Synology NAS
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest