Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Poco F7
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Motyi
senior tag
Na én leteszem ezt a játékot amíg a fejlesztők nem alkotanak valamit az mm rendszeren.
A mai nap eredménye (jegyzeteltem picit)..
Löwe: 15 menet ebből 0 win, a csatákra 5-20% közötti win chance volt
Tiger II: 15 menet, ebből az utolsó nyertes a többi bukta, 5-30% win chance (az egy szál nyertes 52% volt)
E75: 10 menet, ebből 10 vesztes, 5-25% win chance
AMX ELC: 10 menet, ebből 9 bukta 5-30% win chance (a nyertes 48% volt)Tehát 50 csatából 2 nyerés (normális csapat mindkét oldalon) és 48 bukta (agyhalott zombik).
A 48 buktában többnyire olyan volt a csapat,hogy én voltam a top player 1100 eff-el, a többiek 300-600 közötti átlagban.Persze az ellenségnél rakás sárga zöld és lila player...
A csapattársak mindíg az ellenkezőjét csinálják mint amit kell, kedvencem amikor az IS4 player 10k csata és 480 eff mellett lenoobozott, mert nem tudtam utolsó élő csapattagként megállítani az ellenfél maradék 5 tankját...
Inkább várnék 10 peret egy csatára, csak kapjak olyan csapatot amivel 45-50% win chance van és élvezetes/kihívást jelentő ütközeteim vannak.
Thats all folksPedig tetszett a játék...
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest