Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    Nem hittem el, de mindig van lejjebb színvonalban ebben a játékban, de van sajnos. Pedig már hozzászoktam a borzalmas színvonal romláshoz, amikor újra kezdtem játszani, de ez ami tegnap és ma fogadott, erre nincs jobb szó, mint szánalmas.
    Csak a napi küldiket meg a tank wars-t akarom megcsinálni, de nem fogom egyiket se, mert ilyen nyomorult játékkal nem vagyok hajlandó játszani. Talán javul később a helyzet.

    Az, hogy a csapat túlnyomó része passzív, semmitérő játékos, úgy lesz döntetlen, hogy 5 tank, köztük 1 közel full hp-n nem mernek se foglalni se előre menni és 8 percen keresztük nézik a semmit. 2 megmaradt ellenség volt, de már 3 tankunk egyesével próbálkozott korábban és persze mind ott pusztult. A többi 5 tankunk meg úgy döntött, hogy akkor legyen döntetlen.

    Vagy Erlenberg támadás módban, elindulok a kastély felé és látom, hogy hohó, senki nem jön velem. 12 tankunk a spawn terület kb 100-150m környékén helyezkedett el védeni a nem létező bázist (hiszen támadás módban voltunk és nekünk kellett volna támadni).

    Ez micsoda tényleg? Ennyire szánalmas semmit érő csatákat még az újrakezdésem óta én nem láttam, de ha ez általános marad, akkor ennek a játéknak tényleg végleg vége.

    Nem sírni akarok vagy panaszkodni, meg tényleg most úgy játszom, hogy nem érdekel már annyira, mint régen. Ennek ellenére ezek a csaták vállalhatatlanok. Ezek nem csaták, a játékosok annyira passzívak és nem is akarnak játszani igazán, látszik rajtuk.

    Hajajj és nem tudom mi változott múlt hét óta? A tank wars miatt van ennyi passzív semmit se csináló játékos, nem tudom. Most van, létezik ember, akit az szórakoztat, hogy lenyomja a csata gombot és utána szó szerint semmit nem csinál csak passzívan várakozik akár 15 percig.

    Még este kipróbálom másik tankokkal is, hátha magasabb tierben van valami játékszerű kinézete a WoTnak, nem ez a nettó szánalmas sz.r, mint ami a tank wars tankokkal. Ennek a játéknak tényleg vége, ha ez így tartós marad. Ezek nem játékosok, még egy megírt bot program is többet hozzátenne a csatához.

Új hozzászólás Aktív témák